Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10 - Part II

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

όχι.

ναι άλλαξα. και απεγκατάσταση driver έκανα.

συμβαίνει πολύ σπάνια και για πολύ λίγο.

δεν ειναι απαραιτητος ο driver για τα ποντικια. δοκιμασε με ενα live linux

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Γρήγορη ερώτηση:

Τα Visual C++ πακέτα, χρειάζονται όλα (έχω μέσα 2010, 2012, 2013, 2017) ή μόνο τα τελευταία?

Μπορώ να πετάξω άφοβα τα υπόλοιπα?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω στα σίγουρα αλλά κατά καιρούς μου έχει τύχει κάποιο πρόγραμμα ή και παιχνίδι να ζητάνε κάτι από τα παλιότερα πακέτα και μου λείπει και να χρειάζονται εγκατάσταση. Οπότε αν δεν "εμποδίζουν" άστα να υπάρχουν.

• Thanks 1

Επισκέπτης

@Πέτρος Μπορεί κάποιο πρόγραμμα να χρειάζεται κάποια παλιότερη έκδοση, οπότε καλύτερα άστα. Ελάχιστο χώρο πιάνουν έτσι και αλλιώς..

Στις 22/6/2019 στις 1:11 ΜΜ, Πέτρος είπε

Γρήγορη ερώτηση:

Τα Visual C++ πακέτα, χρειάζονται όλα (έχω μέσα 2010, 2012, 2013, 2017) ή μόνο τα τελευταία?

Μπορώ να πετάξω άφοβα τα υπόλοιπα?

Κατέβασε το πακέτο Microsoft Visual C++ 2015-2019 x86 και x64. Τα υπόλοιπα πέταξε τα δεν χρειάζονται.

• Thanks 1

15 hours ago, pavloa said:

Το psngames άνοιξε ξανά αλλά δεν έχει πλέον κλειδιά. 

https://psngames.org/

Απο που μπορώ να αγοράσω αξιόπιστα ένα κλειδί για windows 10 pro ?

https://www.gamivo.com/product/windows-10-professional

Πριν χρόνια είχα αγοράσει τα WIN 7 pro 32bit. Εν συνεχεία όταν κυκλοφόρησαν τα win 10 έκανα δωρεάν ανανέωση στα win 10 pro 32bit. Ερώτηση: μπορώ να κάνω αναβάθμιση  σε 64bit με την ίδια άδεια ;  Και αν ναι με ποιο τρόπο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, gepas είπε

Πριν χρόνια είχα αγοράσει τα WIN 7 pro 32bit. Εν συνεχεία όταν κυκλοφόρησαν τα win 10 έκανα δωρεάν ανανέωση στα win 10 pro 32bit. Ερώτηση: μπορώ να κάνω αναβάθμιση  σε 64bit με την ίδια άδεια ;  Και αν ναι με ποιο τρόπο; 

Με την ίδια άδεια μπορείς να βάλεις και 32 και 64 bit, είσαι εντάξει, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλώς κάνεις εγκατάσταση την 64bit και είσαι ΟΚ. Επίσης με την ίδια άδεια μπορείς να εγκαταστήσεις και ότι γλώσσα θες. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι ότι αν έχεις Home θα πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι Home, και αν έχει Pro τότε μπορείς να εγκαταστήσεις πάλι τα Pro. Σχετικά με τα bit, δεν μπορείς να πατήσεις τα 64 πάνω από τα 32, θα πρέπει να κάνεις φορματ και καθαρή εγκατάσταση από την αρχή την έκδοση των 64bit.

Επεξ/σία από gokuthelegend

17 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Με την ίδια άδεια μπορείς να βάλεις και 32 και 64 bit, είσαι εντάξει, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλώς κάνεις εγκατάσταση την 64bit και είσαι ΟΚ. Επίσης με την ίδια άδεια μπορείς να εγκαταστήσεις και ότι γλώσσα θες. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι ότι αν έχεις Home θα πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι Home, και αν έχει Pro τότε μπορείς να εγκαταστήσεις πάλι τα Pro. Σχετικά με τα bit, δεν μπορείς να πατήσεις τα 64 πάνω από τα 32, θα πρέπει να κάνεις φορματ και καθαρή εγκατάσταση από την αρχή την έκδοση των 64bit.

σε ευχαριστώ ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρασα και εγώ 1903 χθες απροβλημάτιστα. Η μόνη παρατήρηση είναι ότι χρησιμοποιούν περισσότερο δίσκο. Αναμένουμε την συνέχεια.

Edit: Πέρασε και Cumulative. Κανονική χρήση δίσκου πλέον και μου φαίνεται και πιο γρήγορο το μηχάνημα σε σχέση με την 1803

Επεξ/σία από RX-8 Lover_GR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...