Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10 - Part II

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω θα βρεις προηγουμενες εκδοσεις της 1809. Εχει την 17763.1 build που βγηκε το Σεπτεμβριο Οκτωβριο και αποσυρθηκε γιατι ηταν προβληματικη, την 17763.107 που βγηκε τον Οκτωβριο Νοεμβριο σαν διορθωμενη και την 17763.379 που βγηκε τον Μαρτιο και εχει ολες τις ενημερωσεις μεχρι τοτε. Βγηκανε και αλλες 3 builds ενδιαμεσα αλλα δεν τις εχει επειδη ειναι ανεπισημες

https://tb.rg-adguard.net/index.php

Επεξ/σία από jim_p
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω την προηγούμενη 1809;;;

Τόσο χάλια η τελευταία έκδοση του λειτουργικού; Το δικό μου θα το αφήσω ως έχει και βλέπουμε.

Επεξ/σία από Brainmorf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Brainmorf είπε

Τόσο χάλια η τελευταία έκδοση του λειτουργικού; Το δικό μου θα το αφήσω ως έχει και βλέπουμε.

Δεν ξέρω αν είναι χάλια, δεν μπορώ να την κρίνω. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι από την στιγμή που πέρασα την 1903 στο laptop μου, δουλεύει συνέχεια το ανεμιστηράκι του και με ενοχλεί, χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες, 40-45 είναι συνέχεια. Με την 1809 δεν το είχα παρατηρήσει.

Δεν ξέρω επίσης αν οφείλεται στο λειτουργικό ή έγινε κάτι άλλο.  Αν κάποιος μπορεί να υποθέσει κάτι σχετικό, ας μου πει τη γνώμη του.

Επεξ/σία από Green Dragon

3 ώρες πριν, phanispal είπε

Τι προβλήματα υπάρχουν με την 1903;

Απο οταν την εβαλα εχω φαει 3bsod εν ωρα gaming γιατι τρωει ενα conflict το tplink wifi που εχω. Με την 1809 δουλευε ρολοι. Σημερα πηραμε update μακαρι να το εφτιαξαν. Στα υπολοιπα δεν βρισκω κατι.

Εδώ μια χαρά, χωρίς clean install την έβαλα ανεπίσημα 1 μήνα πριν, κανένα πρόβλημα... κατέβαζε και updates και άλλαξα και 3 μητρικές, δεν εχω παρατηρήσει κάτι να με ξινίζει.... ακόμα τουλάχιστον....

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση 

Κάποια στιγμή το "settings" "ρυθμίσεις" των Windows ήταν όπως φαίνεται στη φωτογρφία. (κόκκινο πλαίσιο)

Είχα κάνει αναβάθμιση σε 1903 (Insider, αλλά δεν είμαι σίγουρος) και μου το έδειχνε έτσι.

Μετά έκανα φρέσκια εγκατάσταση, έβαλα πάλι Insider, αλλά δε το έδειχνε.

Έστειλα και μήνυμα στην εξυπηρέτηση της Microsoft  και εκπρόσωπος μου είπε να το στείλω σαν feedback από την εφαρμογή..

Δε έχω στείλει ακόμα.

Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά ξέρει κάποιος τι και πως; Έτσι από περιέργεια

Screenshot_1.png.f3459dd50d2d71c1639ef59e33f517f6.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης

εγινε στον σταθερό της υπογραφής αναβάθμιση σε 1903 και δεν παίζουν οι ήχοι των windows (πχ οταν συνδέεται συσκευή,η οταν υπάρχει κάποιο error Κλπ). Οι υπόλοιποι ήχοι παίζουν κανονικά, δεν υπάρχει δηλαδή πρόβλημα με την κάρτα ήχου η τον driver.

Εχει αναφερθεί ξανά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φρεσκα iso για αυτο το μηνα για την 1903, που πλεον παει στην 18362.175 build. Βγηκανε επισης φρεσκα για τις 1809 και 1803. Τελευταια φορα που διορθωνω οτι πηδηξε ο rte μεσα στα code tags, την επομενη φορα θα τα αφησω στραβα.

e75b14e593e2e402190bcd3b5ec8d55c69f2a6d4 *en_windows_10_consumer_edition_version_1903_updated_june_2019_x64_dvd_8d122c90.iso
50e5829f4cbe77755736944fd4e1fb15fb0a4a26 *en_windows_10_consumer_edition_version_1903_updated_june_2019_x86_dvd_d075e11d.iso
Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...