panoc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Alejandro είπε Υπάρχει κανένα νεότερο για τη "Διαχείριση χρωμάτων οθόνης¨; Το CalibratedDisplayProfile δεν κάνει καμία αλλαγή και όταν πάω να δημιουργήσω καινούριο δεν έχει τη ρύθμιση Gamma που έβγαζε πρώτη. Eννοεις αυτο που αναφερω εδω ? Δεν υπαρχει κατι νεοτερο πλην αυτων που αναφερω σε εκεινο το post. Γυρισα στη 1809 σε εκεινο το μηχανημα.
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, panoc είπε Eννοεις αυτο που αναφερω εδω ? Δεν υπαρχει κατι νεοτερο πλην αυτων που αναφερω σε εκεινο το post. Γυρισα στη 1809 σε εκεινο το μηχανημα. Έτσι φαίνεται. Εντύπωση μου κάνει πως μετά την αναβάθμιση σε 1903, δούλευε κανονικά. Μετά από shutdown δεν δουλεύει αλλά απουσιάζει και η ρύθμιση του gamma.
panoc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Alejandro είπε Έτσι φαίνεται. Εντύπωση μου κάνει πως μετά την αναβάθμιση σε 1903, δούλευε κανονικά. Μετά από shutdown δεν δουλεύει αλλά απουσιάζει και η ρύθμιση του gamma. Oπως εγραψε δουλευει μονο μετα απο restart ή απο shut down εαν εχεις απενεργοποιησει το fast boot απο τα windows και εφοσον η οθονη δε μπει σε sleep mode.
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, panoc είπε Oπως εγραψε δουλευει μονο μετα απο restart ή απο shut down εαν εχεις απενεργοποιησει το fast boot απο τα windows και εφοσον η οθονη δε μπει σε sleep mode. Αξίζει να "θυσιάσει" κανείς το fast boot γι αυτό το λόγο;
panoc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Alejandro είπε Αξίζει να "θυσιάσει" κανείς το fast boot γι αυτό το λόγο; Μα εαν η δουλεια σου απαιτει color profiles δεν εχεις αλλη επιλογη ! Πως θα δουλεψεις φωτο/video χωρις color profiles? Το fast boot χρειαζεται για πιο γρηγορη εκκινηση μετα απο shut down, χωρις αυτο η εκκινηση ειναι τοσο γρηγορη οσο ειναι οταν κανεις restart, στη δικη μου περιπτωση 3-4 δευτερα πιο αργο. Δεδομενου οτι το μηχανημα ανοιγει μια φορα τη μερα νομιζω δεν υπαρχει συζητηση 😛
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, panoc είπε Μα εαν η δουλεια σου απαιτει color profiles δεν εχεις αλλη επιλογη ! Πως θα δουλεψεις φωτο/video χωρις color profiles? Εδώ εννοείται. Απλά στη δική μου περίπτωση, που δεν κάνω επαγγελματική χρήση...
panoc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Alejandro είπε Εδώ εννοείται. Απλά στη δική μου περίπτωση, που δεν κάνω επαγγελματική χρήση... Για να το εχεις σημαινει οτι το χρησιμοποεις. Τωρα εαν κανει shut down και power on καθε 10 λεπτα και τα 3-4 δευτερα ειναι χρονος που μετραει μονο εσυ το ξερεις.
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, panoc είπε Για να το εχεις σημαινει οτι το χρησιμοποεις. Τωρα εαν κανει shut down και power on καθε 10 λεπτα και τα 3-4 δευτερα ειναι χρονος που μετραει μονο εσυ το ξερεις. Η απενεργοποίηση του fast boot όντως το έλυσε, θα τεστάρω και αυτό με το sleep mode. Πάντως είναι τραγικό να χαλάνε κάτι που δούλευε χρόνια τώρα. Επίσης αν δεν είχα φτιάξει τέτοιο προφίλ από παλαιότερη εγκατάσταση, με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα μπορούσα ποτέ να πειράξω το gamma...
panoc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Alejandro είπε Η απενεργοποίηση του fast boot όντως το έλυσε, θα τεστάρω και αυτό με το sleep mode. Πάντως είναι τραγικό να χαλάνε κάτι που δούλευε χρόνια τώρα. Επίσης αν δεν είχα φτιάξει τέτοιο προφίλ από παλαιότερη εγκατάσταση, με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα μπορούσα ποτέ να πειράξω το gamma... Το θεμα με το sleep ειναι οτι το κανει οποτε του καπνισει, ουτε εγω ουτε στο geforce forums ουτε στο reddit εχουμε βγαλει αλλη για το ποτε συμβαινει, μπορει στο 1 λεπτο μετα το sleep μπορει στα 30, μπορει στα 300 μπορει ποτε.
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Εχω τη 1809. για πειτε καμια γνωμη, το κανουμε σαν απλη ενημερωση ή παλι clean install? (🤬) Πριν κανα μηνα εκανα φορματ δε θελω να ξανακανω, γενικα ειδατε καποιο καλυτερο perfomance σε games σε σχεση με τη 1809?
Twoface Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα γιατί δεν την βρήκε την 1903 ; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Twoface
M@dB0x Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Γενικως το fast boot ειναι αχρηστο και καλο ειναι να βγαινει. 1
Brainmorf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 21 ώρες πριν, Twoface είπε Εμένα γιατί δεν την βρήκε την 1903 ; Το ίδιο ( Windows 10 pro 1809 64bit ). Τελευταία ενημέρωση ασφαλείας έγινε σήμερα.
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Τελικα το κανουμε το update σαν απλη ενημερωση εμεις που καναμε προσφατα φορματ ή θα τα π#$%^ξει ολα? Το δοκιμασε καποιος?
ultraex2003 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 νεο update για τους insiders Windows 10 [20H1] Build 18917 https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18917/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα