Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lefstef είπε

απίστευτο αυτό που πέρασα με την 1809. έκανα 3 φορές format και κάθε φορά δεν κρατούσε το εικονίδιο του όπερα στην task bar. επίσης κάτι είχε πάθει και η απόδοση του υπολογιστή.

τελικά έβαλα την προηγούμενη έκδοση των windows και από το windows update πήγε πολύ εύκολα στην 1809 και όλα δουλεύουν ρολόι.

Παρεπιπτόντως και σε εμένα με καθαρή εγκατάσταση τη; 1903, το εικονίδιο του opera δεν καρφιτσώνεται στη μπάρα εργασιών. Κατά τα άλλα με 1903, όλα καλά!

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο ψαξιμο στο google το προβλημα μαλλον οφειλεται στις ενημερωσεις της Microsoft.

Σε αρκετους με μητρικη Asus παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα με τον controller τις τελευταιες μερες.

Δημοσ.

Σε εμένα δεν ήρθε ακόμα η ενημέρωση του Μαΐου.

Να περιμένω ακόμα ή να το κάνω χειροκίνητα;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ultimategr είπε

Μετα απο ψαξιμο στο google το προβλημα μαλλον οφειλεται στις ενημερωσεις της Microsoft.

Σε αρκετους με μητρικη Asus παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα με τον controller τις τελευταιες μερες.

Εχω asus (B360M-K) φοράει το ιδιο chipset κ δεν έχω πρόβλημα. Εχεις περάσει SATA drivers ; Υπάρχουν κ νεότεροι αλλά αυτούς δίνει η asus στο support site της. Αναβάθμισε αυτούς εδώ:
* SATA driver (iaStorAC.sys) - Version 17.2.0.1009
* Intel Chipset Driver - Version 10.1.17809.8096

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, pigeon είπε

Εχω asus (B360M-K) φοράει το ιδιο chipset κ δεν έχω πρόβλημα. Εχεις περάσει SATA drivers ; Υπάρχουν κ νεότεροι αλλά αυτούς δίνει η asus στο support site της. Αναβάθμισε αυτούς εδώ:
* SATA driver (iaStorAC.sys) - Version 17.2.0.1009
* Intel Chipset Driver - Version 10.1.17809.8096

Εχω δοκιμασει  αυτους που εχει εδω,εβαλα και καποιους νεοτερους που βρηκα αλλα το προβλημα παραμενει.

Αν γυρισω στην 1809 με εγκατεστημενη την ΚΒ4497934 ενημερωση το προβλημα παραμενει,οταν κανω uninstall την ΚΒ4497934 διορθωνεται.

Τις τελευταιες 7-10 μερες  παρουσιαστηκε το προβλημα,δεν πειραξα,ουτε εγκατεστησα κατι,παρα μονο τις ενημερωσεις των windows

Επεξ/σία από Ultimategr
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ultimategr είπε

Εχω δοκιμασει  αυτους που εχει εδω,εβαλα και καποιους νεοτερους που βρηκα αλλα το προβλημα παραμενει.

Αν γυρισω στην 1809 με εγκατεστημενη την ΚΒ4497934 ενημερωση το προβλημα παραμενει,οταν κανω uninstall την ΚΒ4497934 διορθωνεται. 

Τις τελευταιες 7-10 μερες  παρουσιαστηκε το προβλημα,δεν πειραξα,ουτε εγκατεστησα κατι,παρα μονο τις ενημερωσεις των windows

Ναι μια χαρά τους τελευταίους έχεις. Βρήκα τα ποστ σου σε άλλα ξενα forum είδα οτι έκανες ότι (λογικό) μπορεί να γίνει. Τι να σου πω παρακολούθησε στη σελίδα της MS για το συγκεκριμένο KB, μήπως προσθέσουν κάποιο Known Issue, που σημαίνει οτι θα βγεί update.

https://support.microsoft.com/en-us/help/4497934/windows-10-update-kb4497934

• Like 1
Δημοσ.

Το 1903 εχει θεμα με τα color profiles οθονων/εκτυπωτων, απο default δε φορτωνει τιποτα, υποτιθεται οτι το kb4497935 για τα 1903 λυνει το προβλημα αλλα οχι εντελως. Για την ακριβεια με το kb4497935 το color profile λειτουργει μονο μετα απο cold boot/restart ή απο κανονικο shutdown-poweron εφοσον εχει απενεργοποιηθει το fast startup αλλα και αυτο εφοσον η οθονη δε μπει σε sleep mode γιατι εαν μπει μετα απο ακαθοριστο χρονικο διαστημα απενεργοποιειται το color profile.

Σοβαροτετο θεμα για οποιοδηποτε επαγγελματια εικονας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2019 στις 12:21 ΜΜ, bouhc είπε

https://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/

...Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

.... 12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας...

Το "συζήτηση" είναι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ταυτόσημο με το "αναζήτηση πληροφοριών".

Βασικά, χωρίς πραγματικά να έχω διαβάσει αυτόν τον όρο χρήσης, γράφει για αυτό που πρόσεχα για τους συνδέσμους. Τώρα πως κατάφερες το "να μην αναζητούν συνδέσμους ή πληροφορίες για απόκτηση..." να το κάνεις "αναζήτηση πληροφοριών" και την "αναζήτηση πληροφοριών" ταυτόσημο με "συζήτηση", εσύ θα ξέρεις.

@Alejandro Νομίζω ότι είναι η 3η ή η 4η φορά που ασχολήσε με εμένα με αρνητικό τρόπο χωρίς να σου έχω απευθύνει τον λόγο και επίσης το ειρωνικό σχόλιο σου προς  gf030 (που επίσης δεν σου έχει δώσει κανένα δικαίωμα και έγραψε γενικές οδηγίες και την άποψη του)  "Από γκουρού των υπολογιστών περίμενα να ξέρει τον ορθογραφικό έλεγχο..."  παραβαίνει τον Β3 όρο χρήσης:

"Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους,"

Επεξ/σία από Krusty
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους,"

διαφωνία άποψης, η συμβουλή χρήσης ορθογραφικού έλεγχου, (για το δικό σου το καλό) ;;

ωραία το ακούσαμε και αυτό.

Επεξ/σία από dhmak
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντα θα υπαρχουν αυτοι που θελουν να γινουν χαλίφηδες στη θεση του χαλίφη.

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Σε μενα το update εγινε χωρις προβλημα... ΝΟΤ!"

Εστω ενα λαπτοπ με i3, ssd και w10 1803 αναβαθμησμενα απο 7. Μεχρι εκει ξερω γιατι το ειδα πριν ενα χρονο σχεδον.
Χτες ηρθε η αναβαθμηση απο την ms και απο τοτε εχει μπει σε bootloop. Εκκινει, παει να τελειωσει την εγκατασταση, δεν τα καταφερνει,  επανεκκινει, λεει οτι επιστρεψει στην προηγουμενη εκδοση των windows, επανεκκινει και αυτη η λουπα συνεχιζεται.
Για αρχη, πως θα το βγαλω απο τη λουπα? Το υπολοιπο κραξιμο θα πεσει μετα, γιατι εχω να παρω μερικες 10δες gb αρχεια αν του κανω φορματ.

Επεξ/σία από jim_p
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ αρχεία που δεν θέλουμε να χαθούν στο ίδιο partition (ιδανικά ούτε στον ίδιο δίσκο) με τα windows..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...