Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, gf030 είπε Απο το '87 με υπολογιστες, δεν εχω βαλει ποτε antivirus και δεν κολλησα ποτε τιποτα. Και κανω εκατομυρια "ταρζανιες", τοσες και τετοιες που ουτε μπορειτε να φανταστειτε. Κανενα ψιλο threat που και που φευγει με σκαναρισμα απο ενα anti-malware το οποιο ομως ποτε δεν τρεχει μονιμα σε πραγματικο χρονο. @pigeon, εγω δεν θα ερθω ποτε να κλαφτω ουτε εδω ουτε πουθενα αλλου γιατι απλα ξερω τι κανω και δεν κινδυνευω και δευτερον, δεν απευθυνομαι σε ασχετους, oποιος ασχολειται με αυτα πρεπι να κσαιρυ να κανοι και πενται πραγματα, αν με πιανεις δηλαδη. @p4n0s86, μπορει ολος ο πλανητης na εφαγε το wannacry ransomware, εγω ομως οχι και ουτε προκειται. Συνεχιστε τωρα να "περιμενετε να σας ερθει" το ταδε update με τον νεο "Βοηθό στη συγκέντρωση" (κλαιω!!) για να μπαινετε με ασφαλεια να ανεβαζετε σελφι στο facebook ή για να κατεβασετε κανα εργακι και παραλειψτε το σχολιο μου, οπως ειπα δεν ειναι για ολους. Απευθυνθηκα σε επαγγελματιες. Φιλακια και τελος -:) Από γκουρού των υπολογιστών περίμενα να ξέρει τον ορθογραφικό έλεγχο... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Το windows defender ειναι μια χαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 update για τους insiders !! Windows 10 [20H1] Build 18908 https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18908/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή η προτεινόμενη λύση του Κυρίτση για Windows με 13ευρώ περίπου σας φαίνεται αξιόπιστη; Εννοώ τα κλειδιά θα αντέχουν στον χρόνο; Θα χρειαστεί και το Microsoft media creator έ; https://www.pcsteps.gr/266140-αυθεντικά-windows-office-goodoffer24/ Για να ετοιμάσω το φλασάκι μου με το Microsoft media creator, από που να κατεβάσω το ISO των Windows 10, απ' την Microsoft; Αν πρέπει να ψάξω στους πειρατές για το ISO να προσέξω για OEM έκδοση των Windows αφού ο Η/Υ μου είναι φτιαγμένος κομμάτι-κομμάτι και δεν είναι κανένας Dell πχ; Μήπως με το πρόγραμμα Rufus είναι καλύτερα τα πράγματα; Μήπως αν έβαζα καμιά τροποποιημένη έκδοση των Windows 10 πχ για gamers να ήταν καλύτερα; Αυτή θα δεχόταν από πάνω να βάλω το κλειδί που θα έχω αγοράσει; Γίνετε να βάλω Windows 10 από τους πειρατές (με δικό του activator) και μετά αν με "πιάσει" η Microsoft στην αναβάθμιση να βάλω το κλειδί των 13 ευρώ που θα έχω αγοράσει; Για να έχω Ελληνικά Windows τί να προσέξω όταν ψάχνω στους πειρατές; Αλλάζει η γλώσσα μετά την εγκατάσταση; Ότι έχετε ευχαρίστηση στις πολλές ερωτήσεις μου! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 @Krusty Μόνο για ένα μηχάνημα, αν στο μέλλον το αναβαθμίσεις από μητρική και επεξεργαστή θα χρειαστείς νέο κλειδί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 @maarinos Εντάξει η μητρική θεωρείτε πολλές υπομονάδες μαζί αλλά δεν πιστεύω με μια αλλαγή κάρτας γραφικών να έχω πρόβλημα έ; Επίσης θα ήθελα και καμιά γνώμη για όσους χρησιμοποίησαν activators από πειρατές με 0 ευρώ κόστος εννοώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Krusty είπε @maarinos Εντάξει η μητρική θεωρείτε πολλές υπομονάδες μαζί αλλά δεν πιστεύω με μια αλλαγή κάρτας γραφικών να έχω πρόβλημα έ; Επίσης θα ήθελα και καμιά γνώμη για όσους χρησιμοποίησαν activators από πειρατές με 0 ευρώ κόστος εννοώ. Καλήμερα μόνο αν αλλάξεις μητρική θα χρειαστεί να αγοράσεις νέο κλειδί διότι το κλειδί κλειδώνει με την bios αν και μου έχει τύχη να αλλάξω μητρική και cpu μόνο γιατί από βλακεία μου τα έκαψα και πήρα την microsoft και τις ειπα ότι άλλαξα αυτά τα 2 και μου τα ενεργοποίησε τηλεφωνικά Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από andreas443 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Krusty είπε Επίσης θα ήθελα και καμιά γνώμη για όσους χρησιμοποίησαν activators από πειρατές με 0 ευρώ κόστος εννοώ. Γνωρίζεις ότι απαγορεύονται στο φόρουμ οι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 18 hours ago, gf030 said: Απο το '87 με υπολογιστες Από τότε άρα ή είσαι σαν κι εμένα ή σου ρίχνω χρόνια... και για τα χρόνια σου κάθεσαι και μας λες παιδαριώδη πράγματα και επικίνδυνες συμβουλές με ύφος ανωτερότητας που δεν κατέχεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, gf030 είπε Συνεχιστε τωρα να "περιμενετε να σας ερθει" το ταδε update με τον νεο "Βοηθό στη συγκέντρωση" (κλαιω!!) για να μπαινετε με ασφαλεια να ανεβαζετε σελφι στο facebook ή για να κατεβασετε κανα εργακι και παραλειψτε το σχολιο μου, οπως ειπα δεν ειναι για ολους. Απευθυνθηκα σε επαγγελματιες. Μιας και το έγραψες 3-4 φορές κοροιδευτικά, δείχνοντας την άγνοιά σου για την συγκεκριμένη λειτουργία, να ξέρεις οτι και σε άλλα λειτουργικά υπάρχει η συγκεκριμένη που συνήθως λέγεται "mute notifications" ή "do not disturb". Ειδικά στους επαγγελματίες λοιπόν, όταν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για κάποια παρουσίαση ή άλλη εφαρμογή, είναι σύνηθες να κλείνουν τα notifications, τους ήχους και τα αναδυόμενα παράθυρά τους. Στο Gnome (linux) επι παραδείγματι, ενεργοποιείται χειροκίνητα με αυτό το extension: https://extensions.gnome.org/extension/964/do-not-disturb-button/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 καλημέρα, έκανα φρέσκια εγκατάσταση την 1903 και μου κάνει ένα κουλό. καρφιτσώνω τον opera στην taskbar και μετά από ένα άνοιξε κλείσε τον browser, εξαφανίζεται από την taskbar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Alejandro είπε Γνωρίζεις ότι απαγορεύονται στο φόρουμ οι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό; Γνωρίζεις ότι το 90% περίπου των πρόσθετων στο Kodi είναι παράνομο λογισμικό; Μπορείς να περάσεις κι από εκείνη την θεματική να τους κάνεις παρατήρηση. Πέρα από τα παραπάνω θα ήθελα τον σύνδεσμο (στους όρους χρήσης) που να το αναγράφει αυτό, ότι απαγορεύεται ακόμα και η συζήτηση σχετικά μη την χρήση παράνομου λογισμικού. Στο κάτω-κάτω προσέχω να μην βάζω συνδέσμους και ούτε καν να ζητάω συνδέσμους από τορρεντάδικα πχ. Πιο καλοπροαίρετοι μου έστειλα μέχρι και προσωπικό μήνυμα για να με βοηθήσουν. Ολόκληρες ιστοσελίδες νομίζω έχουν αθωωθεί γιατί δεν φιλοξενούσαν οι ίδιες πχ ταινίες αλλά έδιναν συνδέσμους. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Krusty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouhc Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Krusty είπε ... Πέρα από τα παραπάνω θα ήθελα τον σύνδεσμο (στους όρους χρήσης) που να το αναγράφει αυτό, ότι απαγορεύεται ακόμα και η συζήτηση σχετικά μη την χρήση παράνομου λογισμικού. ... https://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/ ...Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: .... 12. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας... Το "συζήτηση" είναι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ταυτόσημο με το "αναζήτηση πληροφοριών". Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από bouhc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο συστημα της υπογραφης μου με τους Ελεγκτες Ide Ata/Atapi στην διαχειριση συσκευων.Συγκεκριμμενα Ο ελεκγτης Standard Sata Achi εχει προβλημα και στις ιδιοτητες αναφερει ''Δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της συσκευης.(Κωδικος 10). Παρουσιαστηκε ενα σφαλμα υλικου στον προσαρμογεα Ι/O'' Μου εμφανιζει εναν ακομα ελεγκτη τον ''Intel(R) 300 Series Chipset Family Sata Ahci Controller΄΄ ο οποις λειτουργει κανονικα. Εχω την εκδοση 1809.Το προβλημα παρουσιαστηκε πριν λιγες μερες μετα απο εγκατασταση της ενημερωσης ΚΒ4497934.Αν την κανω uninstall o ελεγκτης δουλευει κανονικα.Απο την 1809 πηγα στην 1903 και ξαναεμφανισε το προβλημα.Εκανα καταργηση εγκαταστασης της συσκευης,εγκατασταση των drivers απο την σελιδα της μητρικης,αλλα το προβλημα παραμενει. Καμια ιδεα? Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Ultimategr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 απίστευτο αυτό που πέρασα με την 1809. έκανα 3 φορές format και κάθε φορά δεν κρατούσε το εικονίδιο του όπερα στην task bar. επίσης κάτι είχε πάθει και η απόδοση του υπολογιστή. τελικά έβαλα την προηγούμενη έκδοση των windows και από το windows update πήγε πολύ εύκολα στην 1809 και όλα δουλεύουν ρολόι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα