maverick290402 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα αν κατεβάσω τα windows 10 σήμερα με το windows 10 media creation tool ποια version θα μου κατεβάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, maverick290402 είπε Καλησπέρα αν κατεβάσω τα windows 10 σήμερα με το windows 10 media creation tool ποια version θα μου κατεβάσει? την 1803 του απριλιου περιμενε μολις ανεβει η 1809 να την κατεβασεις καποια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ή πας εδω , κατεβαζεις το εργαλειο , επιλεγεις τι θες να κατεβασεις , και καθαρισες.3rd party εργαλειο , αλλα δουλευει σωστα.Δοκιμασμενο. Απλα , προσοχη με την 1809 λογω του bug.Εχω φτιαξει custom iso της 1809 με ενσωματωμενο το patch αλλα 4,5 γιγα δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να τα ανεβασω καπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα κατεβάζω τα Windows 10 με media creation. σε τι μορφή πρέπει να είναι το USB stick για να το διαβάσει στο boot fat η ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, geo29 είπε Καλησπέρα κατεβάζω τα Windows 10 με media creation. σε τι μορφή πρέπει να είναι το USB stick για να το διαβάσει στο boot fat η ntfs Νομίζω FAT32. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Fat32 αν το φορμαρει με uefi support, ntfs αν το φορμαρει με bios support. Βασικα, ετσι το κανει το rufus απο μονο του για το media creation tool κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 βασικά τι κάνω με m/c πιο είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας rufus η media ? έτσι είναι το σωστό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, geo29 είπε βασικά τι κάνω με m/c πιο είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας rufus η media ? έτσι είναι το σωστό? Χρησιμοποιώ μόνιμα το rufus και με έχει αφήσει ασπροπρόσωπο. Άσε τις default ρυθμίσεις που θα επιλέξει από μόνο του το πρόγραμμα όταν επιλέξεις το iso, μην πειράζεις τίποτα. Αν πείραξες κάτι κλείσε το πρόγραμμα και ξανατρέξτο για να φορτώσει τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις. Μόνο αν η μητρική σου δεν υποστηρίζει uefi (ή αν το έχεις απενεργοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο), τότε άλλαξε την επιλογή από UEFI σε BIOS, τα υπόλοιπα άστα ως έχουν. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα! Νεοεισερχόμενος στα win 10, θα ήθελα να ρωτήσω,γιατί σε κάποιες διεργασίες έχει ένα φυλλαράκι, εξοικονομεί ενέργεια στην διεργασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πώς γίνεται να εμφανίζεται 100% CPU usage (όντως δουλεύει στο φουλ και ο ανεμιστήρας και κολλάει το σύμπαν) και η ανάλυση από κάτω να μη βγάζει ούτε 5%; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 ^ Στις 'λεπτομέρειες', σίγουρα θα υπάρχει ο 'ένοχος'. Επανεκκίνηση δοκίμασες μπας και ξεκολλήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Bug στην 1809 είναι, το έχω αναφέρει κι εγώ πριν λίγες μέρες. Εμένα δεν μου δείχνει 100% αλλά δεν συμβαδίζουν τα αναλυτικά (δεν βγαίνουν πάνω από 5% πχ) και μου δείχνει 40%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Bug στην 1809 είναι, το έχω αναφέρει κι εγώ πριν λίγες μέρες. Εμένα δεν μου δείχνει 100% αλλά δεν συμβαδίζουν τα αναλυτικά (δεν βγαίνουν πάνω από 5% πχ) και μου δείχνει 40%. 19 λεπτά πριν, imagine93 είπε ^ Στις 'λεπτομέρειες', σίγουρα θα υπάρχει ο 'ένοχος'. Επανεκκίνηση δοκίμασες μπας και ξεκολλήσει; Τελικά ήταν update του Bitdefender. Μετά από λίγο ζήτησε επανεκκίνηση και από τότε είναι κομπλέ. Είναι απορίας άξιο γιατί ενώ ήταν αυτό που κατανάλωνε τους πόρους, να μην το δείχνει στην ανάλυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Όλα καλά λοιπόν! Τουλάχιστον τώρα το bitdefender ειδοποιεί με παραθυράκι ότι θέλει restart, ενώ πριν έπρεπε μπεις στο interface του να δεις τι παίζει και τι ζητάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Κανεις να βλεπει netflix με το windows app? εχω συνδεδεμενη την 4κ τηλεοραση και μετα το update παιζει μονο 1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα