Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, SeXBOX είπε

normal, νέο feature, με την προϋπόθεση ότι αν το κρατάς αρκετά πάει να πει ότι δεν αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή και στο πετάει σε popup σαν υπενθύμιση "φίλε η γλώσσα άλλαξε, δεν αφήνεις τα πλήκτρα τώρα;"

Google is your friend.

Google is my friend, ναι, τα κλασσικά...προφανώς και δε βρήκα τίποτε όμως γι'αυτό ρώτησα μήπως ήταν κάτι που έκανε μόνο σε εμένα μετά το upgrade. Αλλά δεν έψαξα για παρατεταμένο πάτημα γιατί δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει, αλλά η στιγμιαία εμφάνιση του pop-up σε γρήγορη εναλλαγή SHIFT+ALT. Το θεμα είναι οτι εχω συνηθισει να αλλαζω τη γλωσσα έτσι και όχι με ALT+SHIFT. Και πλέον με γρήγορη εναλλαγή SHIFT+ALT εμφανίζεται στιγμιαία το pop-up, κάτι που δε γινόταν ποτέ πιο πριν, και ειναι εντελως εκνευριστικό. Δυναμη της συνηθειας θα μου πεις και πως αναγκαστικά θα πρεπει να συνηθισω θελω δε θελω το ALT+SHIFT με το οποίο δεν εμφανίζεται το pop-up. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν το ήθελαν να το κάνουν έτσι. Για να δούμε μήπως είναι όντως bug και το φτιάξουν.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2019 στις 11:43 ΠΜ, Reaper Lords είπε

Συμβουλή: και επειδή πολλά μπορούμε να βρούμε στο μέλλον από τα 100 που χάλασε ...κρατάμε 1 στάνταρ image backup ΠΡΙΝ προχωρήσουμε σε αναβάθμιση(1809-->1903) 🙂

Καλή συμβολή. Ξέχασα να την πω.

Υπάρχει όμως και μια άλλη λύση και λέγεται Linux

:)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 25/5/2019 στις 3:13 ΜΜ, spyros007 είπε

Σου αναστάτωσε την ζωη εεεε.

Όχι όσο το αναστατωμένο υποτυπώδες μυαλουδάκι σου 😉

Δημοσ.

Σε ειδα αναστατωμένο και ανησύχησα πειραζει................ γιατι εκνευριζεσαι και γινεσαι προσβλητικος ..........................

Δημοσ.
23 ώρες πριν, spyros007 είπε

Σε ειδα αναστατωμένο και ανησύχησα πειραζει................ γιατι εκνευριζεσαι και γινεσαι προσβλητικος ..........................

Θα έπρεπε να ξέρεις πως και η ειρωνία προσβλητική είναι. Αλλά τα είπαμε...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως απενεργοποιείται αυτή η ενοχλητική ειδοποίηση του "Βοηθός στη συγκέντρωση" των Windows 10 - 1903;
Έχω απενεργοποιήσει τα πάντα... δεξί κλικ "Βοηθός στη συγκέντρωση - Ανενεργό", όπως επίσης και μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows.
Συνεχίζει να με ειδοποιεί!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ntg1980 είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει πως απενεργοποιείται αυτή η ενοχλητική ειδοποίηση του "Βοηθός στη συγκέντρωση" των Windows 10 - 1903;
Έχω απενεργοποιήσει τα πάντα... δεξί κλικ "Βοηθός στη συγκέντρωση - Ανενεργό", όπως επίσης και μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows.
Συνεχίζει να με ειδοποιεί!

Από αυτό:

win10.jpg

Μου χε σπάσει κι εμένα τα νεύρα και δεν φανταζόμουν να κλείσω την επιλογή γιατί απ' ότι καταλαβαίνω εννοεί ότι θα παίρνω ειδοποιήσεις όταν είμαι full screen. Έλα όμως που ισχύει το αντίθετο. :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

"Βοηθός στη συγκέντρωση"  λεει,  χαχαχαχαχαχα τι βλεπουν τα ματακια μου !!!!!

Λοιπον, τα win 10 ειναι ενα καλο λειτουργικο συστημα και για επαγγελματιες, αν γινουν τα εξης:

1. Λιγο πρωτου τελειωσει η εγκατασταση κλεινουμε το ρουτερ, αφου πριν εχουμε πει ΟΧΙ σε οτι μας ζηταει

η μικρομαλακη να "μοιραζομσατε"

2. Με το πρωτο καλημερα στελνουμε οριστικα στα τσακιδια τον defender

3. Aπενεργοποιουμε μονιμα τα updares χωρις τη δυνατοτητα να ξαναανοιξουν

4. Ανοιγουμε παλι το ρουτερ για προσβαση στο νετ.

5. Κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε το δωρεαν clasik shell για κανονικο  start menu, o υπολογιστης μας δεν ειναι κινητο.

6. Στελνουμε στον αγυριστο ολα τα bloat και ΟΛΑ τα apps, o υπολογιστης μας δεν ειναι κινητο.

7. Οριστικη διαγραφη του onedrive

8. Aπενεργοποιουμε cortana,  "Βοηθους στη συγκέντρωση" και διαφορα τετοια γελοια.

9. Απενεργοποιουμε και σβηνουμε τα tasks του telemetry.

9. Περναμε στα PC settings, σε ενα - ενα με τη σειρα κλεινουμε οτι διακοπτες τρεχουν απο κατω η βγαζουν

ενοχλητικα μηνυματα,, χερακια, φατσουλες, κλεινουμε ολες τις ειδοποιησεις, και αλλες τετοιες αηδιες.

10. Με ενα δωρεαν μικρο και θαυματουργο προγραμματακι κλεινουμε ακομα καμια πενηνταρια διακοπτες

μη ορατους,  που το μονο που κανουν  ειναι να eπιβαρυνουν τον υπολογιστη και να χαφιεδιζουν.

Μετα απο ολα αυτα εχουμε ενα σοβαροτατο, ισχυρο, γρηγορο και ευελικτο λειτουργικο καταλληλο για

επαγγελματιες (δεν εννοω γραφιαδες)  και οχι μονο.

Οι πιτσιρικαδες, που η σοβαρoτερη εργασια που κανουν  στον υπολογιστη ειναι το facebook και τα συναφη, μπορουν μια χαρα

να βολευτουν με τα windows που πουλαει η microsoft ως εχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Επικίνδυνο πόστ. Ειδικά για το κλείσιμο του antivirus χωρις να προτείνεις εναλλακτικές λύσεις.

Οι 9 στους 10 που κάνουν τη λίστα, μετά έρχονται στο thread κλαίγοντας γιατί δεν δούλεψε το 1809 ή το 1903 update.

Αυτά τα πράγματα θέλουν γνώσεις, οι λύσεις "τρέξε το uber hack telemetry block no updates !!!!11!!!11" όταν τις πραγματοποιούν άσχετοι με το αντικείμενο, οδηγούν μαθηματικά σε επανεγκατάσταση win.

• Like 5
Δημοσ.
55 minutes ago, gf030 said:

Λοιπον, τα win 10 ειναι ενα καλο λειτουργικο συστημα και για επαγγελματιες, αν γινουν τα εξης:

1. Λιγο πρωτου τελειωσει η εγκατασταση κλεινουμε το ρουτερ, αφου πριν εχουμε πει ΟΧΙ σε οτι μας ζηταει

5. Κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε το δωρεαν clasik shell για κανονικο  start menu, o υπολογιστης μας δεν ειναι κινητο.

6. Στελνουμε στον αγυριστο ολα τα bloat και ΟΛΑ τα apps, o υπολογιστης μας δεν ειναι κινητο.

8. Aπενεργοποιουμε cortana,  "Βοηθους στη συγκέντρωση" και διαφορα τετοια γελοια.

9. Περναμε στα PC settings, σε ενα - ενα με τη σειρα κλεινουμε οτι διακοπτες τρεχουν απο κατω η βγαζουν

ενοχλητικα μηνυματα,, χερακια, φατσουλες, κλεινουμε ολες τις ειδοποιησεις, και αλλες τετοιες αηδιες.

10. Με ενα δωρεαν μικρο και θαυματουργο προγραμματακι κλεινουμε ακομα καμια πενηνταρια διακοπτες

μη ορατους,  που το μονο που κανουν  ειναι να eπιβαρυνουν τον υπολογιστη και να χαφιεδιζουν.

Μετα απο ολα αυτα εχουμε ενα σοβαροτατο, ισχυρο, γρηγορο και ευελικτο λειτουργικο καταλληλο για

Οι πιτσιρικαδες, που η σοβαρoτερη εργασια που κανουν  στον υπολογιστη ειναι το facebook και τα συναφη, μπορουν μια χαρα

Και μετά αρχίζουν τα bsod με dll errors.... άστο, δοκιμασμένο, να μου λείπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gf030 είπε

Ειδικά το κλείσιμο των updates φοβερή 'συμβουλή' που την ακούω από πολλούς 'γνώστες'. Έτσι έφαγε όλος ο πλανήτης το wannacry ransomware και ειδικά επιχειρήσεις όπως λες, χωρίς να κάνουν κάποιο λάθος οι ίδιοι οι χρήστες. 

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το '87 με υπολογιστες,  δεν εχω βαλει ποτε antivirus και δεν κολλησα ποτε τιποτα. Και κανω εκατομυρια "ταρζανιες", τοσες και τετοιες που ουτε μπορειτε να φανταστειτε.

Κανενα ψιλο threat  που και που φευγει με σκαναρισμα απο ενα  anti-malware το οποιο ομως ποτε δεν τρεχει μονιμα σε πραγματικο χρονο.

@pigeon, εγω δεν θα ερθω ποτε να κλαφτω ουτε εδω ουτε πουθενα αλλου γιατι απλα ξερω τι κανω και δεν κινδυνευω και δευτερον, δεν απευθυνομαι σε ασχετους, oποιος ασχολειται με αυτα πρεπι να κσαιρυ να κανοι και πενται πραγματα, αν με πιανεις δηλαδη.

@p4n0s86, μπορει ολος ο πλανητης na εφαγε το wannacry ransomware, εγω ομως οχι και ουτε προκειται.

Συνεχιστε τωρα να "περιμενετε να σας ερθει" το ταδε update με τον νεο "Βοηθό στη συγκέντρωση" (κλαιω!!) για να μπαινετε με ασφαλεια να ανεβαζετε σελφι στο facebook ή για να κατεβασετε κανα εργακι και παραλειψτε το σχολιο μου, οπως ειπα δεν ειναι για ολους. Απευθυνθηκα σε επαγγελματιες.

Φιλακια και τελος -:)

Επεξ/σία από gf030
  • Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gf030 είπε

Σιγά μην του θυσιάσουμε και καμιά κατσίκα σε βωμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...