Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμα τα links που βάλατε βλέπω σήμερα να κάνω το updates. Πριν λίγο ήρθε νέο updates ασφαλείας. Και προχθές πάλι. Ενώ κάθε μήνα έρχονταν κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα και δεν έρχονταν αλλα μετά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μικρό θέμα με τα 10, που δεν μπορώ να λύσω.

Όταν σώζουμε μια εικόνα του desktop με το Snipping Tool ανοίγει ένας File explorer, για να σωθεί η εικόνα εκεί που θέλουμε. Σε κάποια τέτοια κίνηση, χωρίς να θυμάμαι τι πάτησα, αυτός ο explorer μεγάλωσε και κάλυψε όλη την οθόνη και από τότε, όποτε χρησιμοποιώ αυτό το εργαλείο, καλύπτεται όλη η οθόνη και δεν μπορώ να τη δω, όπως πριν. Όταν βάλω τον κέρσορα στις πλευρές και τις γωνίες,  αλλάζει σε βελάκι για τη μείωση του μεγέθους, αλλά αυτή η κίνηση δεν λειτουργεί.

Πως μπορώ να  επαναφέρω αυτόν τον explorer στο αρχικό του μέγεθος;

(τονίζω αυτόν τον explorer γιατί ο κανονικός explorer δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα).

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, makfil είπε

Μικρό θέμα με τα 10, που δεν μπορώ να λύσω.

Όταν σώζουμε μια εικόνα του desktop με το Snipping Tool ανοίγει ένας File explorer, για να σωθεί η εικόνα εκεί που θέλουμε. Σε κάποια τέτοια κίνηση, χωρίς να θυμάμαι τι πάτησα, αυτός ο explorer μεγάλωσε και κάλυψε όλη την οθόνη και από τότε, όποτε χρησιμοποιώ αυτό το εργαλείο, καλύπτεται όλη η οθόνη και δεν μπορώ να τη δω, όπως πριν. Όταν βάλω τον κέρσορα στις πλευρές και τις γωνίες,  αλλάζει σε βελάκι για τη μείωση του μεγέθους, αλλά αυτή η κίνηση δεν λειτουργεί.

Πως μπορώ να  επαναφέρω αυτόν τον explorer στο αρχικό του μέγεθος;

(τονίζω αυτόν τον explorer γιατί ο κανονικός explorer δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα).

Win + Down arrow key: Minimizes a window if it's not maximized, otherwise it restores the window to its original non-maximized sized.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alejandro είπε

Win + Down arrow key: Minimizes a window if it's not maximized, otherwise it restores the window to its original non-maximized sized.

Με έσωσες !!! Ευχαριστώ πολύ.

Δοκίμασα τη συμβουλή σου, μειώθηκε το μέγεθος (μάλλον) στο αρχικό, το μεγάλωσα σ' αυτό που ήθελα, το έκλεισα, δοκίμασα 2η φορά και άνοιξε σ' αυτό που είχα φτιάξει !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Version 1903 Official https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10/  Εγώ προσωπικά δεν την έκανα install θα κάνω upgrade μετά από 2 βδομάδας που θα έχω χρόνο να στήσω ξανά το pc γιατί θα κάνω clean install. Πάντως όση θέλετε να κάνετε τώρα είναι έτοιμη η version. Δεν ξέρω αν αξίζει να κάνετε upgrade. Πιστεύω θέλει clean install γιατί έχει πολλά νέα πράγματα. Που καλο είναι να μην πατήσουν πάνω στα παλιά.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Πρώτη φορά είναι που το λέω για MS και δεν ξέρω αν πρέπει να ντραπώ.... αλλά.... η 1903 μου αρέσει! Μου αρέσουν οι νέες δυνατότητες, να μια φορά που η κοινότητα των insiders και οι γνώμες τους ακούστηκαν!

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, asdfaster said:

Version 1903 Official https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10/  Εγώ προσωπικά δεν την έκανα install θα κάνω upgrade μετά από 2 βδομάδας που θα έχω χρόνο να στήσω ξανά το pc γιατί θα κάνω clean install. Πάντως όση θέλετε να κάνετε τώρα είναι έτοιμη η version. Δεν ξέρω αν αξίζει να κάνετε upgrade. Πιστεύω θέλει clean install γιατί έχει πολλά νέα πράγματα. Που καλο είναι να μην πατήσουν πάνω στα παλιά.

Την πέρασα χθες σε 2 laptops κι ένα desktop με το Windows 10 Update Assistant της MS, μέχρι στιγμής όλα ok...

• Thanks 1
Δημοσ.

Με τοσα KNOWN issues παντως, δεν την λες καν beta και ας την καθυστερησε η ms 2 μηνες για να την διαθεσει σαν σταθερη, αρα και καταλληλη για ευρυτερη "καταναλωση
https://www.ghacks.net/2019/05/22/all-existing-issues-with-windows-10-version-1903-may-2019-update/

Τα unknown issues θα τα μαθουμε απο βδομαδα που θα εχουν πεσει τα πρωτα μπινελικια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, jim_p said:

Με τοσα KNOWN issues παντως, δεν την λες καν beta και ας την καθυστερησε η ms 2 μηνες για να την διαθεσει σαν σταθερη, αρα και καταλληλη για ευρυτερη "καταναλωση
https://www.ghacks.net/2019/05/22/all-existing-issues-with-windows-10-version-1903-may-2019-update/

Τα unknown issues θα τα μαθουμε απο βδομαδα που θα εχουν πεσει τα πρωτα μπινελικια.

Πολύ πιθανό αυτό. Μπορεί να τύχουν μεμονωμένα περιστατικά όπως στις προηγούμενες. Αλλά και χωρίς Clean Install που τρέχω τώρα δεν εχω βρει κάτι να με έχει ενωχλησει ακόμα.... ίσως να φταίει και ότι από 1809 είχα απενεργοποιήσει κάποια ενοχλητικά πράγματα και τα κράτησε έτσι.

Επεξ/σία από SeXBOX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσα από τα Windows Updates νόμιζα ότι θα έπαιρνα σήμερα τη 1903.....αλλά τζίφος!

266988105_enimeroseis1(2).jpg.25b4428dadd01a098d1e77925fd21593.jpg

Αναμονή λοιπόν....Τελικά τι προτιμάτε;;;     upgrade ή clean install???

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Μέσα από τα Windows Updates νόμιζα ότι θα έπαιρνα σήμερα τη 1903.....αλλά τζίφος!

266988105_enimeroseis1(2).jpg.25b4428dadd01a098d1e77925fd21593.jpg

Αναμονή λοιπόν....Τελικά τι προτιμάτε;;;     upgrade ή clean install???

και τα δύο😄

upgrade μέχρι να έρθει η ώρα για clean install

Δημοσ.

Και το upgrade πάντως ψιλοφορμάτ είναι. Πέρσι είχα θέμα με το start menu (πάγωνε κάποιες φορές όταν άνοιγε το pc) και έλεγα να κάνω φορμάτ, αλλά ήταν οι μέρες που θα έβγαινε το upgrade του Οκτωβρίου και πράγματι μόλις το έκανα το διόρθωσε πλέον οριστικά. Έχω 3 χρόνια να κάνω clean install, μέχρι και hardware άλλαξα από Intel σε Ryzen και με τα upgrades έστρωνε καλά το σύστημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...