jim_p Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τα windows, γενικα, οχι μονο τα 10, δεν γινεται να εγκατασταθουν και να δουλεψουν απο usb, ειτε μιλαμε για usb σκληρο, ειτε για στικακι. Το windows to go εινια αλλη περιπτωση που καλυπτει συγκεκριμενες αναγκες και μεχρι εκει. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματι ειναι διαολος να κανεις windows να παιξουν απο usb, ειδικα να λειτουργουν τα παντα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από Alex-V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) νεο update για τους insiders Windows 10 [20H1] Build 18894 https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18894/ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε νεο update για τους insiders Windows 10 [20H1] Build 18894 https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18894/ Δοκίμασα να εγκαταστήσω την 18894 στο λάπτοπ και απέτυχε η εγκατάσταση λέει....και έκανε αναίρεση των αλλαγών. Τι φάση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, jim_p είπε Τα windows, γενικα, οχι μονο τα 10, δεν γινεται να εγκατασταθουν και να δουλεψουν απο usb, ειτε μιλαμε για usb σκληρο, ειτε για στικακι. Το windows to go εινια αλλη περιπτωση που καλυπτει συγκεκριμενες αναγκες και μεχρι εκει. Όχι βρε συ τα δουλεύω κανονικά. Απλά δεν κάνουν αναβάθμιση (πχ δεν μπορεί να γίνει το anniversary update). Τι εννοείς είναι για συγκεκριμένες ανάγκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 νεο update για τους insiders Windows 10 [20H1] Build 18895 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Έχω έναν κωδικό για Windows 10 και όταν κάνω format δεν βάζω τον κωδικό στην αρχή και μόλις ανοίγει ενεργοποιείται μόνο του. Τώρα αν πάρω καινούργιο σύστημα θα δουλεύει ο κωδικός ή είναι συνδεδεμένος με το παλιό; Και αν πουλήσω το παλιό σύστημα, ο αγοραστής θα μπορεί να ενεργοποιήσει τα Windows με τον κωδικό μου; Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα εννοώ μόλις κάνει format; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Έχω έναν κωδικό για Windows 10 και όταν κάνω format δεν βάζω τον κωδικό στην αρχή και μόλις ανοίγει ενεργοποιείται μόνο του. Τώρα αν πάρω καινούργιο σύστημα θα δουλεύει ο κωδικός ή είναι συνδεδεμένος με το παλιό; Και αν πουλήσω το παλιό σύστημα, ο αγοραστής θα μπορεί να ενεργοποιήσει τα Windows με τον κωδικό μου; Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα εννοώ μόλις κάνει format; Εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει το κλειδί μια φορά στα παλιά είναι δεμένο με εκείνο το σύστημα. Σε καινούριο δεν θα δουλέψει. Αυτός που θα πάρει το παλιό θα μπορεί να κάνει αυτό που κάνεις εσύ τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όντως; Και πρέπει να δώσω 145 ευρα τωρα; Edit: Το κλειδί που έχω είναι retail, το είχα πάρει δωρεάν λόγω Πανεπιστημίου. Οπότε μήπως δουλέψει σε άλλο σύστημα; Γιατί τα OEM είναι συνδεδεμένα με το τωρινό σύστημα αν δεν κάνω λάθος.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Όντως; Και πρέπει να δώσω 145 ευρα τωρα; Edit: Το κλειδί που έχω είναι retail, το είχα πάρει δωρεάν λόγω Πανεπιστημίου. Οπότε μήπως δουλέψει σε άλλο σύστημα; Γιατί τα OEM είναι συνδεδεμένα με το τωρινό σύστημα αν δεν κάνω λάθος.. Αν είναι retail νομίζω πως αλλάζει αρκεί πρώτα να το αποσυνδέσεις από την παλιά συσκευή. Πάντως για νέο κλειδί δεν χρειάζεσαι 145 €. Με περίπου 10 € κάνεις τη δουλειά σου, με ΟΕΜ κλειδί βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Με 0 ευρω κανεις τη δουλεια σου............ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2019 στις 2:16 ΠΜ, Green Dragon είπε νεο update για τους insiders Windows 10 [20H1] Build 18895 General changes, improvements, and fixes for PC https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/05/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-18895/#WESwe4QLmDpp3qAX.97 Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εκανα clean install τη τελευταια εκδοση των windows 10 τη 1809, ολα καλα ολα ανθηρα αλλα ρε παιδια τη εχει παθει το keybord τη θεση του numlock εχει παρει το page up και το page up λειτουργει σαν numlock, μηπως παιζει ρολο το πληκτρολογιο που εχω? Πριν το φορματ ομως δεν ειχα τετοιο θεμα, επισης στη διαχειρηση συσκευων μου βγαζει 6 διαφορετικα πληκτρολογια, τι μπορει να συμβαινει? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δοκίμασε να διαγράψεις το "πληκτρολόγια" δεξί κλικ αφαίρεση. Μετά κλικ στο εικονίδιο ανανέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα το δοκιμασω και θα ποσταρω εκ νεου, κατι αλλο τωρα, με τη καινουρια εκδοση η βελτιστοποιηση των παιχνιδιων γινεται αυτοματα? Γιατι στη game bar δε μου εμφανιζει να επιλεξω "λειτουργία παιχνιδιού" οπως στη πιο παλια εκδοση των windows κατα τη διαρκεια του game. Τελος κατι αλλο που θελω να ρωτησω, εκανα φορμάτ χθες μεσω του media creation tool και εχω τη 1809. Οταν βγει επισημα η 1903 πρεπει να κανω ΠΑΛΙ καθαρη εγκατασταση αντι για απλο update μεσω των windows για να μην εχει προβλημα το συστημα μου? Ειναι τρελη ταλαιπωρια για μένα γιατι κανω χιλιαδες παραμετροποιησεις και μου παίρνει ηδη μηνες να τις ξανακανω μετα απο καθε φορματ, ποτε λενε πως θα βγει η 1903? Εχω ηδη αγχωθει γιατι δεν υφισταται καθε 6 μηνες που βγαζει major update να κανω καθε φορα φορμάτ, δλδ ελεος! Με τα windows xp εκανα καθε 5 χρονια φορμάτ και δεν ειχα το παραμικρο θεμα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα