Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, jim_p said:

Κάτι ξέρανε και βάλανε 2 μήνες αναμονή πριν το official release.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ποσταρω και κανα sum για τους... συλλεκτες που θα τα κατεβασουν απο σημερα

344ca92459c23663d5f857c72a7c030f85f19be8    en_windows_10_consumer_editions_version_1903_x64_dvd_b980e68c.iso
e9e187ce83a662619ed05b5b783c12f861e18682    en_windows_10_consumer_editions_version_1903_x86_dvd_b40c5211.iso
Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή θέλω να κατεβάσω την 1903 απευθείας από link της MS και όχι από τρίτους, υπάρχει κάποιο για το MSDN;;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Ρε παιδιά επειδή θέλω να κατεβάσω την 1903 απευθείας από link της MS και όχι από τρίτους, υπάρχει κάποιο για το MSDN;;

Ακομα οχι. Ισως βγαλουν αυριο ή μεθαυριο, μαζι με το media creation tool για την 1903.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jim_p είπε

Ακομα οχι. Ισως βγαλουν αυριο ή μεθαυριο, μαζι με το media creation tool για την 1903.

MSDN ειναι αυτο που ανεβασα ποιο επανω!

Δημοσ.

Ισως ο _Theo_ να μην μπορει να χρησιμοποιησει torrents για καποιο λογο, πχ να απαγορευεται η χρηση τους στη χωρα ή στην εταιρια που ειναι.

Δημοσ.

Κατέβασα το .iso αλλά δεν με αφήνει να κάνω update, λέει ότι κάτι από το h/w μου δεν υποστηρίζεται και να περιμένω μελλοντικό update από το win upd 😕 

Είναι για clean install μόνο; Έχω πολλά προγράμματα που θέλουν activate online και είναι μανούρα το clean install

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...