Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10 - Part II

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νεο update για τους insiders !!!:-D

Windows 10 [19H1]Build 18334

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/02/08/announcing-windows-10-insider-preview-build-18334/

Επεξ/σία από ultraex2003
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, vairass said:

win32kfull.sys bsod

Μου έβγαλε μπλε οθόνη και το παραπάνω.. 

Τι παίζει; 

Τα .sys αρχεια, ειναι αρχεια συστηματος και ανηκουν στην κατηγορια "kernel mode device drivers".

1) sfc /scannow

2) windows update και drivers update

Επεξ/σία από M@dB0x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νεο update για τους insiders !!!

Windows 10 [19H1]Build 18336

https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18836/

dcghvg.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση, επειδη με εχει ζαλισει να κανω ολη την ωρα update τα 1809 και τα μπλοκαρω διαρκως επειδη εχω μερικες χιλιαδες τερα απο ρυθμησεις και αρχεια που δε ψηνομαι να περναω παλι απο την αρχη με clean format κτλπ κτλπ, αν τα κανω απλο update υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα στο συστημα μου?

Επισης την εκανε καποιος με απλο update? Ειδε διαφορα στο συστημα, δλδ εγινε πιο γρηγορο ή πιο αργο?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

49 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ερωτηση, επειδη με εχει ζαλισει να κανω ολη την ωρα update τα 1809 και τα μπλοκαρω διαρκως επειδη εχω μερικες χιλιαδες τερα απο ρυθμησεις και αρχεια που δε ψηνομαι να περναω παλι απο την αρχη με clean format κτλπ κτλπ, αν τα κανω απλο update υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα στο συστημα μου?

Επισης την εκανε καποιος με απλο update? Ειδε διαφορα στο συστημα, δλδ εγινε πιο γρηγορο ή πιο αργο?

Τι εννοείς μερικές χιλιάδες τέρα?!?! 😮Backup γενικά δεν έχεις πάρει; Ξέχωρα απ' το update πρέπει να έχεις, οπότε και να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα το επαναφέρεις (που δεν θα παρουσιαστεί, έχει διορθωθεί πλέον από την πρώτη κυκλοφορία του, αυτό έλειπε).

1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Τι εννοείς μερικές χιλιάδες τέρα?!?! 😮Backup γενικά δεν έχεις πάρει; Ξέχωρα απ' το update πρέπει να έχεις, οπότε και να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα το επαναφέρεις (που δεν θα παρουσιαστεί, έχει διορθωθεί πλέον από την πρώτη κυκλοφορία του, αυτό έλειπε).

Το ζητουμενο ειναι οτι δεν εχω καθολου χρονο ουτε ορεξη να κανω φορματ και ιστοριες τετοιες, δλδ αν κανω απλα το update θα εχω θεμα?

3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Το ζητουμενο ειναι οτι δεν εχω καθολου χρονο ουτε ορεξη να κανω φορματ και ιστοριες τετοιες, δλδ αν κανω απλα το update θα εχω θεμα?

Από 1803 σε 1809; Αναβάθμιση έκανα σε όλα μου τα συστήματα χωρίς κάποιο θέμα. Γιατί το φοβάσαι τόσο;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες ξαφνικά οταν ανοιξα το λαπτοπ, μου βγαζει ενα error you are not using a display attached to an nvidia gpu οταν παω να μπω στον πινακα ελεγχου της nvidia . .

ψαχνωντας google εκανα disable enable απο το device settings, εκανα ξαναεγκατασταση τους drivers, εκανα φλας bios απο το site της asus αλλα τιποτα ! Εχετε καμια ιδεα?

asus vivobook 15 X560UD και windows 10 home x64

ολα οκ

Επεξ/σία από panosno1com

5 ώρες πριν, Alejandro είπε

Από 1803 σε 1809; Αναβάθμιση έκανα σε όλα μου τα συστήματα χωρίς κάποιο θέμα. Γιατί το φοβάσαι τόσο;

Γιατι με απλο update σε μεγαλη αναβάθμιση την εχω παθει ασχημα γι αυτο 😕

14 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Και σε ξαναρωτάω, γιατί να κάνεις φορμάτ; Full system backup δεν έχεις πάρει; Αν όχι, κακώς, είτε κάνεις, είτε όχι το update.

18 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Γιατι με απλο update σε μεγαλη αναβάθμιση την εχω παθει ασχημα γι αυτο 😕

https://wpd.app/ μπλοκαρισε τα updates με αυτο αφου εισαι οκ τωρα και δεν θες φασαριες.

Εγω τα ειχα περασει day1 με update χωρις προβλημα, αλλοι ειχαν χιλιαδες προβληματα σε σημειο να μην δουλευει ουτε ο φουρνος στο σπιτι τους.

🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...