Alejandro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Balantakos είπε Α ο ηλιθιος που λεει οτι δεν χρειαζομαστε driver updates...γελαει ο κοσμος. Προφανώς και δεν είδες το βίντεο. Τρολλάρει αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται antivirus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 offtopic Σε ολα τα βιντεο "το Χ εινια για ηλιθιους" τρολλαρει? Γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει ποτε μου και τα οσα howto διαβαζω στη σελιδα του ειναι μετριας ποιοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) νεο update Windows 10 [19H1] Build 18329 https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18329/ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, jim_p είπε offtopic Σε ολα τα βιντεο "το Χ εινια για ηλιθιους" τρολλαρει? Γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει ποτε μου και τα οσα howto διαβαζω στη σελιδα του ειναι μετριας ποιοτητας. Από όσα έχω δει, μόνο σε αυτό είναι αντίστροφος ο τίτλος σε σχέση με το περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, ultraex2003 είπε νεο update Windows 10 [19H1] Build 18329 https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18329/ Προσωπικα δεν μου εκατσε καλα. Μια ωρα ψαχνω μηπως εφταιγε ο cpu και το oc μου για τα frames drops σε games/ score στα benchmarks αλλα γυριζοντας πισω στην 18323 εφτιαξε. btw οποιος ειχε θεμα με το malwarebytes premium, το εφτιαξαν παντως Μπορω μεσω iso να κανω fresh install και να κρατησω μονο τα files, οπως γινεται σε reset? Νομιζω οτι θα κοψω τα insider builds. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, overpower είπε Προσωπικα δεν μου εκατσε καλα. Μια ωρα ψαχνω μηπως εφταιγε ο cpu και το oc μου για τα frames drops σε games/ score στα benchmarks αλλα γυριζοντας πισω στην 18323 εφτιαξε. btw οποιος ειχε θεμα με το malwarebytes premium, το εφτιαξαν παντως Μπορω μεσω iso να κανω fresh install και να κρατησω μονο τα files, οπως γινεται σε reset? Νομιζω οτι θα κοψω τα insider builds. bro !! απο τη στιγμη που δε σου καθεται καλα οτι εχει να κανει με insider preview βαλε την κανονικη εκδοση των 10 δεν αντιμετωπιζω fps drops ουτε σε αυτη την εκδοση εκτος απο το γνωστο memory leak που ειναι γενικο το κακο και αντιμετωπιζετε με το γνωστο προγραματακι (standby list cleaner) τωρα σε γενικες γραμμες τα insider preview ειναι ρισκο δε ειναι για βασικο λειτουργικο (εχω τα 7αρια για βασικο) διοτι ειναι κατα βαση δοκιμαστικες εκδοσεις και γαυτο βγαινουν update συνεχεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μαγκες στην Preview εκδοση 19h1 μπορειτε να δειτε τι timer εχει?μπορειτε να τρεξετε αυτο που σας εβαλα και να μου πειτε τον πρωτο αριθμο?thanks WinTimerTester.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, panakos_thess είπε Μαγκες στην Preview εκδοση 19h1 μπορειτε να δειτε τι timer εχει?μπορειτε να τρεξετε αυτο που σας εβαλα και να μου πειτε τον πρωτο αριθμο?thanks WinTimerTester.exe Bro !!! Άμα δε βιάζεσε το απογευματάκι που θα γυρίσω θα το δω στη τελευταία 18329 insider Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 36 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Bro !!! Άμα δε βιάζεσε το απογευματάκι που θα γυρίσω θα το δω στη τελευταία 18323 insider Ωραιος Νικο διοτι στα 1809 RS5 χωρις HPET OFF ειναι στα 10mhz στα RS4 και πισω ηταν 2.9 και 3.2 εχει αλλαξει ο timer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, panakos_thess είπε Ωραιος Νικο διοτι στα 1809 RS5 χωρις HPET OFF ειναι στα 10mhz στα RS4 και πισω ηταν 2.9 και 3.2 εχει αλλαξει ο timer bro !! οι μετρησεις που ζητησες στα 10mhz ειναι η 1903/18329 insider/ με HPET on στο bios εδω μετα την εντολη bcdedit /set useplatformclock true στη γραμμη εντολων και ΗPET on στο βιος και 1 latencymon Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ωραια ευχαριστω Νικο ειδα οτι 1809 + μετα ο timer εχει αλλαξει!!!! ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mindworm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αντιμετωπίζει κανένας το πρόβλημα της εικόνας; Δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα! Έχω κάνει τα πάντα από ότι μου "ψιθύρισε" ο Γούγλης. Spoiler Sorry αν είναι λίγο εκτός θέματος αλλά το εχω πάθει από τα 10αρια και απλά ήθελα μια σύντομη απάντηση σε μια απλή ερώτηση. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 οσοι εχουν secure boot και αντιμετωπιζουν προβλημα με το start των win 10 υπαρχει fix Microsoft confirms problem with Windows 10 update halting systems from starting https://www.guru3d.com/news_story/microsoft_confirms_problem_with_windows_10_update_halting_systems_from_starting.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User1234567 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 novago Εφαρμογή error 0xc000007b Από τον User1234567, Χθες στις 11:24 πμ στο Hardware Γενικά Απάντηση σε αυτό το θέμα Ξεκινήστε ένα νέο θέμα User1234567 Newbie Members 0 1 μήνυμα Αναφορά ανάρτησης Δημοσ. χθες στις 11:24 πμ (επεξεργασμένο) Γειά σας κατέβασα το novago την εφαρμογή για να βλέπω σε laptop όταν είμαι πχ εκτός σπιτιού και ενώ έπαιζε κανονικά μέσω chrome τώρα όταν πάω να ανοίξω το plugin δηλαδη την εφαρμογή QP4W.exe στο chrome (και στο mozilla ή στο edge το ίδιο γίνεται) αλλά και την εφαρμογή novago offline για να βλέπω ταινίες -σειρές που κατέβασα βγάζει error 0xc000007b δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής πατήστε το κουμπί ok για να κλείσετε την εφαρμογή αλλά και όταν κατεβαίνει το novagoplayer8.2.10 ας πούμε μία έκδοση ή παλιότερη μου βγάζει το εrror ... PLS- Τί πρέπει να κάνω? windows 10 64bit έχω QP4W.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ^ Τετοιο ποστ πρωτη φορα βλεπω, σκεφτομαι να το κανω και report. QP4W exe? τι ειναι αυτο παλι? 🤣 PLS ☠️ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα