Mindworm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Βάζω εδώ το ερώτημα μου γιατί δεν μου έχει τύχει σε 8 ή 8.1, μόνο στα 10 pro 64bit 1809 αυθεντικά. Έψαξα και ξανά έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Τα apps από το Store ή π.χ Σύνδεση/Προσθήκη νέου χρήστη και άλλα, μου τα εμφανίζει ετσι και δουλειά δεν γίνεται, περίμενα από κάποιο update 1 χρόνο τώρα αλλά τίποτα. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Και πως το έλυσε; Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει πολλές φορές απεγκατάσταση του Store και ξανά εγκατάσταση, και των apps. Ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Πετυχα χτες τον μονο ανθρωπο που χρησιμοποιουσε τα "παιχνιδια στο ιντερνετ" που ειχανε τα 7 μονο για να παιζει ταβλι οταν δεν ειχε δουλεια. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στο store, φτιαγμενο απο την ms αν γινεται, για w10? Δεν τον ενδιαφερει μονο το ταβλι, αλλα και να μην εχει αντιπαλο το pc αλλα καποιον ανθρωπο? Να αναφερω οτι ειναι με local account, οποτε αν το store χρειαστει ms account για να τον αφησει να το κατεβασει, σιγουρα θα τα κανει σκατα Θα κανει ms account με νεο mail και θα το ξεχασει 2 λεπτα αργοτερα. 2
pigeon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, jim_p είπε Να αναφερω οτι ειναι με local account, οποτε αν το store χρειαστει ms account για να τον αφησει να το κατεβασει, σιγουρα θα τα κανει σκατα Δεν θα έχεις πρόβλημα μ'αυτό (τσεκαρισμένο σε δικό μου laptop κ εγκατάσταση χωρις activation). Για τα παιχνίδια κάνε μια δοκιμή εδώ -δούλευε ως τα win8.1 αλλά φοβάμαι δεν θα έχεις τύχη στα 10άρια. https://winaero.com/blog/how-to-bring-back-windows-7-classic-internet-games-on-windows-8/ . Ειδικά πάντως για backgammon υπάρχουν πολλές επιλογές μέσω browser πχ. https://vipbackgammon.com
jim_p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σε ενα ολοκαινουριο λαπτοπ με w10 υπαρχει ενας χρηστης με τον κλασσικο local account, που με εκπλησει, μιας και οπως ειπε ουτε του ζητησε η εγκατασταση email, ουτε ξερει ο ιδιος να κανει local account κατα την εγκατασταση. Και εδω και 2-3 μερες, τα windows σπαμμαρουν συνεχως το χρηστη να κανει ms account, παρολο που δεν χρησιμοποιει το store και τις αλλες υπηρεσιες της ms. Ξερετε γιατι και απο που μπορει να κλεινει?
Green Dragon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Σε αυτές τις καρτέλες τι τιμές βάζετε, για να έχετε πιο γρήγορο boot; Και το αρχείο σελιδοποίησης τι μέγεθος πρέπει να έχει; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Green Dragon
accipio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις επιλογές εκκίνησης δεν έχω τίποτα επιλεγμένο (δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι κάτι επιλεγμένο). Ο χρόνος εκκίνησης δεν με απασχολεί και τόσο, από τη στιγμή που είναι μικρότερος των 45 δευτερολέπτων (SATA2 μητρική με ssd). Στο αρχείο σελιδοποίησης, δεν έχω επιλεγμένη την αυτόματη διαχείριση· το έχω ορίσει να βρίσκεται στον δίσκο C (ssd) με διαχείριση από το σύστημα (χωρίς χειροκίνητη προσαρμογή μεγέθους). Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από accipio 1
jim_p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε περιπτωση που δεν το διαβασατε καπου αλλου, η ms ετοιμαζεται να σφαξει τον edge και να κανει δικο της browser βασισμενο στον chromium... λες και ειχαμε λιγους https://www.windowscentral.com/microsoft-building-chromium-powered-web-browser-windows-10 ---edit Καποιος με προλαβε https://www.insomnia.gr/forums/topic/694090-το-τέλος-του-edge/ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από jim_p
Mindworm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 11 hours ago, Green Dragon said: Καλημέρα παιδιά. Σε αυτές τις καρτέλες τι τιμές βάζετε, για να έχετε πιο γρήγορο boot; Και το αρχείο σελιδοποίησης τι μέγεθος πρέπει να έχει; Μην βάζεις επιλογές, άστα αμαρκάριστα θα κάνει την διαχείριση που πρέπει από μόνο του, ετσι μπορεί και να το περιορίζεις το σύστημα και να μην το καταλαβαίνεις. Εικονική μνήμη εγώ προσωπικά λόγο εργασιών και χρήση ιδιαιτέρων προγραμμάτων εχω έναν SSD 250GB όλο σαν εικονική μνήμη. Εσύ αν θες βάλε από κάποιον SSD 6-10gb αν δεν κάνεις πλήρη χρήση της RAM. 1
ultraex2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, Green Dragon είπε Καλημέρα παιδιά. Σε αυτές τις καρτέλες τι τιμές βάζετε, για να έχετε πιο γρήγορο boot; Και το αρχείο σελιδοποίησης τι μέγεθος πρέπει να έχει; προσωπικα αν μιλησω δε βαζω τιποτα ολα στο auto ταχω παιζω με 16 γιγα μνημη !! 1
M@dB0x Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αυτα τα καναμε μεχρι xp, με αργους δισκους! 1
Runner25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 απο ποτε εχει να σας ερθει μικρο update, απο τις 21 νοεμβριου δεν μου βρισκει κανενα τι διαολο παλι προβλημα
accipio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το ίδιο κι εδώ, αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα - ίσως απλώς να μην έχει βγει κάποιο update από τότε. Δεν κάνω χειροκίνητο έλεγχο, το αφήνω να κάνει αυτόματα μόνο του. 1
jim_p Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Epic https://old.reddit.com/r/Windows10/comments/a39diz/is_cortana_next/ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από jim_p
Μάκαρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια καλησπερα. Η τελευταια εκδοση που εχει βγαλει η microsoft ειναι η 1809 σωστα ? Εγω ειμαι στην 1803 (17134.441 ) και μεσα απο το windows update δεν μου εμφανιζει αλλη ενημερωση. 1
accipio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Κάποια στιγμή θα σου την εμφανίσει, υπομονή. Σε πολλά συστήματα δεν έχει έρθει ακόμη μέσω του Windows Update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα