turbat0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Άρα ο γεράκος μου δεν πάει παραπάνω έ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα το ΤPM μου το βγάζει fail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Εμενα σε λαπτοπ του 2015 μου βγαζει φαιλ σε CPU, αλλα το το insiders preview μου το περασε χωρις προβλημα. Γιατι δε περασε τον ελεγχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goyili Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 παιδια καλημερα....υπαρχει περιπτωση να βρω κλειδι για win 7???....η και για win10? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2021 στις 1:00 ΜΜ, goyili είπε παιδια καλημερα....υπαρχει περιπτωση να βρω κλειδι για win 7???....η και για win10? ευχαριστω Στα γνωστά κλειδάδικα ή στις αγγελίες του site. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goyili Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 ποια εννοεις κλειδαδικα φιλε....ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Nα αγοράσεις αδερφέ από μαγαζιά. Ούτε να σκεφτείς πειρατικό. Από 18€ ......12,6€ με κωδικό έκπτωσης TG30 πχ ΕΔΩ Εχει και φτηνότερα. Ψάξε. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από dtk-386 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goyili Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) να στε καλα παιδια ευχαριστω πολυ.. αν γνωριζετε αλλα μαγαζια πειτε μου .επειδη δεν κατεχω πολλα απο τετοιου ειδους αγορες... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από goyili 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, goyili είπε αν γνωριζετε αλλα μαγαζια πειτε μου Από Αθήνα δείτε κι εδώ. Το πρώτο και το τρίτο είναι δοκιμασμένα και από μέλη της κοινότητας και κόβουν μάλιστα και τιμολόγιο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια.Το buy-keys.com το γνωριζει καποιος;; Αγοραζουμε κλειδι win απο κει η οχι;;Δεν υπαρχει paypal μονο χρεωστικη.Ποια η γνωμη σας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτό που έδωσα εγώ είναι δοκιμασμένο και μάλιστα το + για μένα είναι ότι έχει paypal. Δεν εμπιστεύομαι κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Ποτε ειπα τελευταια φορα για χρηστες με αρνητικο iq, θυμαται κανενας? Οριστε μια ερευνα που με επιβεβαιωνει https://www.pcgamer.com/students-dont-know-what-files-and-folders-are-professors-say/ https://www.theverge.com/22684730/students-file-folder-directory-structure-education-gen-z 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Υπαρχει καποιο freeware που να ενσωματωνει τα .rar μεσα στο windows file explorer ακριβως οπως γινεται και με τα .zip. Υπαρχει το TC4shell αλλα ειναι επι πληρωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Έχουμε ιδέα τι κάνει το power mode ακριβώς; Δεν είναι τα power plans. Εμφανίζεται μόνο αν έχεις το ενεργό το balanced plan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα αν εχω καταλαβει σωστα δε περιμενουμε νεο iso win 10 μονο αναβαθμισεις.Οτι νεο iso κυκλοφορησει θα ναι με win 11 σωστα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα