Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα σε λαπτοπ του 2015 μου βγαζει φαιλ σε CPU, αλλα το το insiders preview μου το περασε χωρις προβλημα. Γιατι δε περασε τον ελεγχο

1955514205_2021-09-24133805.jpg.6149a58a29f8f88971392085b6319f75.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/9/2021 στις 1:00 ΜΜ, goyili είπε

παιδια καλημερα....υπαρχει περιπτωση να βρω κλειδι για win 7???....η και για win10?

ευχαριστω

Στα γνωστά κλειδάδικα ή στις αγγελίες του site.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα αγοράσεις αδερφέ από μαγαζιά. Ούτε να σκεφτείς πειρατικό.

Από 18€ ......12,6€ με κωδικό έκπτωσης TG30 

πχ ΕΔΩ

Εχει και φτηνότερα. Ψάξε.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να στε καλα παιδια ευχαριστω πολυ.. αν γνωριζετε αλλα μαγαζια πειτε μου .επειδη δεν κατεχω πολλα απο τετοιου ειδους αγορες...

Επεξ/σία από goyili
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, goyili είπε

αν γνωριζετε αλλα μαγαζια πειτε μου

Από Αθήνα δείτε κι εδώ. Το πρώτο και το τρίτο είναι δοκιμασμένα και από μέλη της κοινότητας και κόβουν μάλιστα και τιμολόγιο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Το buy-keys.com το γνωριζει καποιος;; Αγοραζουμε κλειδι win απο κει η οχι;;Δεν υπαρχει paypal μονο χρεωστικη.Ποια η γνωμη σας;;

Δημοσ.

Αυτό που έδωσα εγώ είναι δοκιμασμένο και μάλιστα το + για μένα είναι ότι έχει paypal. Δεν εμπιστεύομαι κάρτα.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο freeware που να ενσωματωνει τα .rar μεσα στο windows file explorer ακριβως οπως γινεται και με τα .zip. Υπαρχει το TC4shell αλλα ειναι επι πληρωμη

Δημοσ.

image.png.3e10d7a56f5ee072e88d7cb5e1066cea.pngΈχουμε ιδέα τι κάνει το power mode ακριβώς; Δεν είναι τα power plans. Εμφανίζεται μόνο αν έχεις το ενεργό το balanced plan.

Δημοσ.

Καλημερα αν εχω καταλαβει σωστα δε περιμενουμε νεο iso win 10 μονο αναβαθμισεις.Οτι νεο iso κυκλοφορησει θα ναι με win 11 σωστα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...