M@dB0x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ενα πισι και σε 2 λαπτοπς μου σβηστηκαν τα αρχεια. Τι αλλο να πω δε ξερω. Απο πανω τη περασα. Με bugs κιολας..... σε ολα δε μου δουλευεουν τα Notifications. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από M@dB0x
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μήπως είναι στο φάκελο Windows.old ;
ADHD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Εγω απλα εκανα το update σε ltsc και εχω την 17763.134 η οποια πρεπει να ειναι η latest. Δεν βλεπω το λογο για fresh install λογο του νεου ISO..
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος για fresh install, δεν άλλαξε το build.
SeXBOX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν παιδιά, άνοιξα το PC της δουλειάς που μόλις είχα περάσει το CU και μου άλλαξε τα Shortcuts του Chrome πατάς ένα και σου ανοίγει Notepad, πατάς ένα άλλο ανοίγει άλλον χρήστη, σε άλλο μου άνοιξε Photos. Well Done MS!!!
paulks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 εγω παιδια με clean install και με το χθεσινο iso και με το περασμενο του οκτωβριου κανενα προβλημα,,και σε λαπτοπ που εκανα αναβαθμιση εχθες κανενα προβλημα αλλα και τον οκτωβριο παλι με αναβαθμιση κανενα προβλημα,,αρα μαλλον εχει να κανει κατα την γνωμη μου παντα με το hardware του καθε μηχανηματος,,και οχι με γνησια η αγορασμενα κλειδια η kmspico servers κλειδιων το λεω αυτο γιατι το διαβασα η εδω η σε αλλο φορουμ για τα κλειδια και οτι μπορει να φταινε αυτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Έχετε θέμα με το action center;Δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, paulks είπε εγω παιδια με clean install και με το χθεσινο iso και με το περασμενο του οκτωβριου κανενα προβλημα,,και σε λαπτοπ που εκανα αναβαθμιση εχθες κανενα προβλημα αλλα και τον οκτωβριο παλι με αναβαθμιση κανενα προβλημα,,αρα μαλλον εχει να κανει κατα την γνωμη μου παντα με το hardware του καθε μηχανηματος,,και οχι με γνησια η αγορασμενα κλειδια η kmspico servers κλειδιων το λεω αυτο γιατι το διαβασα η εδω η σε αλλο φορουμ για τα κλειδια και οτι μπορει να φταινε αυτα. Λες η διαγραφές αρχείων να γίνεται ανάλογα με το hardware?
HateMe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, M@dB0x είπε Δε το πιστευω παιδια μου σβηστηκαν αρχεια. Ποσο μαλακες παιζει να ειναι....... ελεος. Αντε να τα ξαναβρω τωρα. Δηλαδή αφού είχαν κάνει την πρώτη φορά μαλακία και έχασε τόσος κόσμος τα αρχεία του, εσύ αντί να έχεις το νου σου να μη την ξανα πάθεις και αντί να κρατήσεις κάποιο backup, πήγες έκανες το update και τώρα κλαίγεσαι; 1
dim_mnia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Alex-V είπε Εισαι με clean install? Αν οχι, τραβα για format όσα format και να κάνω συμβαίνει 😢
SeXBOX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, paulks said: εγω παιδια με clean install και με το χθεσινο iso και με το περασμενο του οκτωβριου κανενα προβλημα,,και σε λαπτοπ που εκανα αναβαθμιση εχθες κανενα προβλημα αλλα και τον οκτωβριο παλι με αναβαθμιση κανενα προβλημα,,αρα μαλλον εχει να κανει κατα την γνωμη μου παντα με το hardware του καθε μηχανηματος,,και οχι με γνησια η αγορασμενα κλειδια η kmspico servers κλειδιων το λεω αυτο γιατι το διαβασα η εδω η σε αλλο φορουμ για τα κλειδια και οτι μπορει να φταινε αυτα. Μας λες για "κλειδιά" kmspico που είναι πειρατικά.... Και μας λες ανάλογα το hardware;;; Ωραία λοιπόν, μιας και λες ότι είναι το hardware θα "συμφωνήσω" μαζί σου, ΑΛΛΑ θέλω να μου πεις τι μπορεί να φταίει από το hardware και τι hardware γνωρίζεις έχει ο @M@dB0x , εγώ και άλλοι που τους σβήστηκαν ή είχαν θέματα με αρχεία μεταξύ τους. Εγώ πιστεύω είναι η LED λάμπα μου που έκανε την δουλειά, μόλις την άναψα αλλάξανε τα shortcuts.... πφφφφφφφφφφφφ.............
HateMe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με clean install εδώ, όλα πήγαν καλά, καμία απώλεια, και είναι τα πάντα κομπλέ. Πριν 1 μήνα, στην πρώτη φορά που τα έκαναν release, το μόνο πρόβλημα που είχα, ήταν το notification panel που είχε κάποιο bug που όταν το πάταγες να ανοίξει, στο έβγαζε στα αριστερά και έκανε teleport στα δεξιά (στη θέση του δηλαδή) ΥΓ. Έχω Ryzen αν και χλωμό να φταίει το hardware κλπ που διαβάζω. ΥΓ2. Κλειδί digital licence στο account μου από τότε που ήμουν Insider το 2014. ΕDIT. Να προσέξετε όταν πάτε να κάνετε εκκαθάριση δίσκου, υπάρχει φάκελος "download" και μερικοί τον επιλέγουν και χάνουν αρχεία χωρίς να το νιώσουν. (Έτυχε σε γνωστό μου) 1 ώρα πριν, Eoin είπε Έχετε θέμα με το action center;Δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις. Όλα καλά εδώ. 2 ώρες πριν, M@dB0x είπε Σε ενα πισι και σε 2 λαπτοπς μου σβηστηκαν τα αρχεια. Τι αλλο να πω δε ξερω. Απο πανω τη περασα. Με bugs κιολας..... σε ολα δε μου δουλευεουν τα Notifications. Clean install φίλε μου.. Μονόδρομος Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από HateMe 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Eoin είπε Έχετε θέμα με το action center;Δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις. 'Εστρωσε με την επιλογή για "Fresh Start". Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Alex-V Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα