Alejandro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Έχω 3 κλειδιά αγορασμένα έτσι και παίζουν απροβλημάτιστα πάνω από 4 χρόνια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, Alejandro είπε Έχω 3 κλειδιά αγορασμένα έτσι και παίζουν απροβλημάτιστα πάνω από 4 χρόνια. Και εδώ μία από τα ίδια. Έχω πάρει και κλειδιά για Office και δουλεύουν μια χαρά, γύρω στα 3-4 χρόνια είμαι και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Bαλε και κανα 8αρι απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Report: still printing issues after installation of out-of-bands patch for Windows 10 https://www.ghacks.net/2021/03/18/report-still-printing-issues-after-installation-of-out-of-bands-patch-for-windows-10/ Ματι! Ο Μητσοτακης ηταν υπευθυνος για τα updates αυτο το μηνα? Update (που δεν εχει βγει ακομα) για το update (που εφτιαξε το προβλημα των bsod) για το update του Μαρτιου (που ξεκινησε τις bsod). In other news, ερχονται τα 10x... καποια στιγμη φετος. https://www.windowscentral.com/microsoft-eyes-windows-10x-launch-later-year Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 qBitborrent flagged as malware by Microsoft Defender https://old.reddit.com/r/qBittorrent/comments/lwqjm9/qbitborrent_flagged_as_malware_by_microsoft/ Μα το αγιο windows defender να κανει τετοιο λαθος? Εκπλησσομαι. Καπου πηρε το ματι μου πως βγαζει και το utorrent σαν malware, μολις το ξαναβρω θα το ποσταρω. Θεωρω οτι ειναι προφανες που το παει η ms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Update woes that never end: Microsoft halts Patch of a Patch of a Patch rollout to fix printing issues https://www.ghacks.net/2021/03/21/update-woes-that-never-end-microsoft-halts-patch-of-a-patch-of-a-patch-rollout-to-fix-printing-issues/ Καποιος με ελεγε προβοκατορα πριν 10 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Οτι να ναι Microsoft!!δοκιμαζω τα 21H1 στο official site της φενονται μια χαρα!!!δεν εχω Antivirus εδω και 10χρονια και δεν σκοπευω να βαλω ουτε ενα ουτε το Defender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μία ερώτηση και από εμένα. Σε μηχάνημα με windows 10 64bit έχω βάλει κωδικό 4ψηφιο κατά την έναρξη, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω την επιλογή ώστε να καταργήσω το να μου ζητάει την αλλαγή του κωδικού αυτού κάθε 30 (νομίζω) ημέρες. Προσοχή δεν ρωτάω για την επιλογή μέσα από τον λογαριαμό outlook που έχει επιλογή για αλλαγή κάθε 72 ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, paiktaras69 said: Μία ερώτηση και από εμένα. Σε μηχάνημα με windows 10 64bit έχω βάλει κωδικό 4ψηφιο κατά την έναρξη, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω την επιλογή ώστε να καταργήσω το να μου ζητάει την αλλαγή του κωδικού αυτού κάθε 30 (νομίζω) ημέρες. Προσοχή δεν ρωτάω για την επιλογή μέσα από τον λογαριαμό outlook που έχει επιλογή για αλλαγή κάθε 72 ημέρες Windows key + R gpedit.msc Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Account Policies > Password Policy Maximum password age 0 Περισσότερα εδώ > https://docs.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/security-policy-settings/maximum-password-age Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από htaccess 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Ξέρετε πως απενεργοποιείς την εικόνα φόντου πριν απο την οθόνη κλειδώματος των windows 10 ;; Έχει σχετική επιλογή στο εξατομίκευση-οθόνη , αλλά δεν κάνει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 1 hour ago, giorgos_76 said: Ξέρετε πως απενεργοποιείς την εικόνα φόντου πριν απο την οθόνη κλειδώματος των windows 10 ;; Έχει σχετική επιλογή στο εξατομίκευση-οθόνη , αλλά δεν κάνει κάτι... Windows key + R gpedit.msc Computer Configuration > Administrative Templates > Control Panel > Personalization. Do not display the lock screen enabled 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, Krusty είπε Τα pro μου δίνουν κάτι σημαντικό επιπλέον έναντι των home; Κάποιες επιπλέον επιλογές, εκ των οποίων η πιο σημαντική είναι ο χειρισμός απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, htaccess είπε Windows key + R gpedit.msc Computer Configuration > Administrative Templates > Control Panel > Personalization. Do not display the lock screen enabled Μου λέει ότι τα windows δεν μπορούν να ανοίξουν το gpedit.msc....Το lock screen δεν κάνει τίποτα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από giorgos_76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε Μου λέει ότι τα windows δεν μπορούν να ανοίξουν το gpedit.msc....Το lock screen δεν κάνει τίποτα To gpedit.msc είναι η group policy και υπάρχει μόνον στα Windows Pro. Aπό εκεί μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα πολλά πράγματα που κανονικά απαιτούν επέμβαση στη registry. Η group policy καθως και το sandbox είναι από τους λόγους που κάποιος πρέπει να προτιμήσει τα Pro αντί τα Home... - Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από V.I.Smirnov 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατεβάζω τα Windows 10 τώρα από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. Το media creation tool δεν μου έδωσε κανένα δικαίωμα επιλογής για home ή pro. Να υποθέσω ότι κατεβάζω τα home τώρα; Μπορώ αν αγοράσω κλειδί για pro να γίνουν pro; Κατεβάζω στο φλασάκι και θα χρησιμοποιήσω τα κλειδιά που έδωσε τον σύνδεσμο ο Alejandro εδώ μέσα στο insomnia, ως πιο αξιόπιστα από αλλού. https://eu.dealworlds.com/microsoft-windows-10-pro-cd-key-32-64-bit-1-pc.html?dw=sdw48 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα