christos1414 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, vasilis_ts είπε Απο που? Διαχειρηση Εργασιων ==> Εκκινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) update ...Windows 10 insider preview [19H1] Build 18282 για να τη δουμε και αυτη η εκδοση τι ρολο βαραει ;; https://blogs.windows.com/windowsex...ncing-windows-10-insider-preview-build-18282/ το Light Theme παντως φαινεται ομορφο Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ναι με τα theme δεν γίνεται δουλειά όμως. Σε ένα OS πρέπει να κοιτάς άλλα πράγματα πρώτα και όχι να φτιάξεις ανούσιο theme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Windows 10 October 2018 Update διαθεσιμο εκ νεου απο το site της Μ$...... τι 'ναι ετουτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 ευτυχως επειδη διαβαζω διαφορα εγκατασταθηκε αψογα το build 18282 χωρις παρατραγουδα στο συστημα μου !!! λιγο που μπηκα σε bf1 με τους 416.94 μου φανηκε πολυ smooth !! το μονο θεματακι που εχω εδω και μερικες τελευταιες εκδοσεις insider preview αγνωστο γιατι ειναι οτι δεν εχω σε dx 12 mod(games/bench κλπ ) on screen ενδειξεις με msi ab/rtss αλλα οκ μικρο το κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε ευτυχως επειδη διαβαζω διαφορα εγκατασταθηκε αψογα το build 18282 χωρις παρατραγουδα στο συστημα μου !!! λιγο που μπηκα σε bf1 με τους 416.94 μου φανηκε πολυ smooth !! το μονο θεματακι που εχω εδω και μερικες τελευταιες εκδοσεις insider preview αγνωστο γιατι ειναι οτι δεν εχω σε dx 12 mod(games/bench κλπ ) on screen ενδειξεις με msi ab/rtss αλλα οκ μικρο το κακο Θες να ζεις στα ορια ε; δε βρισκω τον λογο να εχει καποιος, insider λειτουργικο για κυριο λειτουργικο, αλλα οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Κατεβασα και ξανα χθες το κανουργια 1809 ολα κομπλε... εχει κανεις απο εσας το association bug...εμενα δεν το παρουσιαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 8 hours ago, Green Dragon said: Και εμένα ο Chrome.... Για δες αν έχεις αυτό ενεργοποιημένο: Chrome > Settings > On Startup > Advanced Under System, Toggle "Continue running background apps when Google Chrome is closed" ----------------------------------------- Για Firefox βρήκα λύση μέσα από about:config αλλά δεν εχω δοκιμάσει ακόμα να ανοιγοκλείνω πολλές φορές το PC να δω αν σε τυχαίες στιγμές ακόμα ανοίγει. Load about:config?filter=toolkit.winRegisterApplicationRestart in the browser's address bar. Confirm that you will be careful. Double-click on the preference toolkit.winRegisterApplicationRestart to toggle its value. 4 hours ago, ultraex2003 said: το Light Theme παντως φαινεται ομορφο Και τι δε θα έδινα να είχα επιλογή να είχε windows XP layout με τις δυνατότητες τις τωρινές, δλδ preview thumb όταν βάζεις το mouse over σε πρόγραμμα που δεν έχεις μπροστά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Alex-V είπε Θες να ζεις στα ορια ε; δε βρισκω τον λογο να εχει καποιος, insider λειτουργικο για κυριο λειτουργικο, αλλα οκ. bro !!! δεν ειναι το βασικο λειτουργικο μου για δευτερη επιλογη τα χω τα 10αρια και σε αλλο δισκο ετσι για να γινεται παιχνιδι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε bro !!! δεν ειναι το βασικο λειτουργικο μου για δευτερη επιλογη τα χω τα 10αρια και σε αλλο δισκο ετσι για να γινεται παιχνιδι !! Ααα πενα τοτε λαθος μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οπως ειχα αναφερει σε πιο πανω ποστ αντιμετωπιζα ενα θεματακι με τα τελευταια insider preview update (2-3) δε ειχα online screen σε DX 12 mod με το msi ab /rtss+ hwifo 64 ......σε DX 11 mod δεν υπηρχε θεμα !! λοιπον επρεπε να το κανω εγω εγκατασταση δεν ειταν εγκατεστημενο το framework 3.5(net 2.0+3.0) επισης δεν χρειαζοταν κατι τετοιο σε παλιοτερες εκδοσεις win 10 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Έχει κανείς θέμα με τα thumbnails? Έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, κάτι registry settings, task scheduler (απενεργοποίηση disk auto cleanup) κτλ κτλ αλλά ΠΑΝΤΑ στο επόμενο restart θα σβήσουν τα thumbnails....μετά θα πάρει τουλάχιστον 10secs να ξαναφτιάξουν καμια 25ρια εικονίδια ....δηλαδή κάποιος που θα έχει εκατοντάδες φωτογραφίες πόοσ θα του πάρει 😢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, dim_mnia είπε Έχει κανείς θέμα με τα thumbnails? Έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, κάτι registry settings, task scheduler (απενεργοποίηση disk auto cleanup) κτλ κτλ αλλά ΠΑΝΤΑ στο επόμενο restart θα σβήσουν τα thumbnails....μετά θα πάρει τουλάχιστον 10secs να ξαναφτιάξουν καμια 25ρια εικονίδια ....δηλαδή κάποιος που θα έχει εκατοντάδες φωτογραφίες πόοσ θα του πάρει 😢 Εισαι με clean install? Αν οχι, τραβα για format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δε το πιστευω παιδια μου σβηστηκαν αρχεια. Ποσο μαλακες παιζει να ειναι....... ελεος. Αντε να τα ξαναβρω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 25 minutes ago, M@dB0x said: Δε το πιστευω παιδια μου σβηστηκαν αρχεια. Ποσο μαλακες παιζει να ειναι....... ελεος. Αντε να τα ξαναβρω τωρα. Πως πέρασες την αναβάθμιση; Τι είδους αρχεία; Λίγο δύσκολο το κόβω όταν γίνεται ο κακός χαμός και να ανακαλεί και φτιάχνει και ξαναβγάζει νέο να χάνονται ΠΑΛΙ αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα