jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Εκει στην ms θελουν ξεματιασμα μαλλον. Ειναι δυνατον να ξαναπηδιεται κατι με 2ο update μεσα σε λιγες μερες? https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/microsoft-pulls-a-second-windows-ssu-for-blocking-security-updates/ Και θα εχουμε νεα ltsc φετος αλλα θα υποστηριζεται για 5 χρονια απο δω και περα, απο 10 που ηταν. https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-it-pro-blog/the-next-windows-10-long-term-servicing-channel-ltsc-release/ba-p/2147232 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά τι παίζει με την αναβάθμιση παίδες 20Η2 μου έχει βγάλει λήψη και εγκατάσταση ...σαν όνομα ιου πανδημίας μου ακούγεται ...μπρρ μπρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Λολ. Η 20h2 εινια διαθεσιμη απο τον Οκτωβριο του 2020. Η πρωτη εκδοση του 2020, η 20h1 που βγηκε τον Απριλιο, ονομαστηκε 20h1, λεει η ms, για να μην μπερδευτει ο κοσμος με το 2004 που λεγανε να την ονομασουν αρχικα, οποτε στη 20h2 συνεχισε απλα το ιδιο βιολι, αλλιως θα επρεπε να την πουνε 2010. Μεχρι τοτε, ολες οι εκδοσεις των 10 αποτελουνταν απο 2 κομματια των 2 ψηφιων. Τα 2 πρωτα δειχνουνε τη χρονια και τα 2 επομενα το μηνα, πχ η 1809 βγηκε τον Σεπτεμβριο του 2018. Τα h1 και h2 στα 20h1 και 20h2 δειχνουν πλεον το μισο (half) του χρονου στον οποιο βγηκανε. Η 20h1 βγηκε το πρωτο μισο του 2020 και η 20h2 στο δευτερο, χωρις να αναφερεται καπου ο μηνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Τωρα μου εβγαλε 2021-01 Ενημέρωση για Windows 10 Version 20H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4023057) https://iguru.gr/2021/02/14/windows-10-kb4023057-proetoimazei-gia-enimeroseis/ Εγκαθιστω και ο "Θεος βοηθος" 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Εγκαθιστω και ο "Θεος βοηθος" 😁 Πριν τον Θεό κρατήστε και κανένα backup εσείς οι ίδιοι. Και όλα τέλεια να πάνε, κάντε το συνήθεια. Είναι τόσο απλό και οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοειται για το backup......πλακα κανω 🙂 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Backup πώς κάνετε; Μέσω των Windows; Προσωπικά κάνω μέσω του Acronis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Backup πώς κάνετε; Μέσω των Windows; Προσωπικά κάνω μέσω του Acronis. Εγώ με AOMEI Backupper παίρνω κάθε μήνα ένα full system image και τα σημαντικά αρχεία τα έχω αντίγραφα σε 2 δίσκους. Ότι βολεύει τον καθένα, αρκεί να το κάνει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, αντί να γκρινιάζει δεξιά-αριστερά στα φόρα για το ότι τον "κατέστρεψε" η MS. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggiamalis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά θέλω τις γνώσεις σας!!! Μη με κακολογησετε γιατί είμαι ψιλοάσχετος.... Αγόρασε η ανήψια μου ένα λάπτοπ χωρίς λειτουργικό. Μέσω Microsoft πέρασε τα windows 10 όπως είπε.... Φυσικά της γράφει ενεργοποιήστε τα windows στην επιφάνεια εργασίας. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Στο διαδίκτυο πωλούνται κλειδιά windows 10 από έγκριτα sites σε τιμές προσφοράς 10 15 ευρώ. Αν αγοράσει ένα τέτοιο κλειδί και το περάσει θα ενεργοποιηθούν τα Windows η πρέπει να αγοράσει τα Windows στα 100+ ευρώ που πωλούνται πχ πλαίσιο public η ακόμα και μέσα από την Microsoft???? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, ggiamalis είπε Παιδιά θέλω τις γνώσεις σας!!! Μη με κακολογησετε γιατί είμαι ψιλοάσχετος.... Αγόρασε η ανήψια μου ένα λάπτοπ χωρίς λειτουργικό. Μέσω Microsoft πέρασε τα windows 10 όπως είπε.... Φυσικά της γράφει ενεργοποιήστε τα windows στην επιφάνεια εργασίας. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Στο διαδίκτυο πωλούνται κλειδιά windows 10 από έγκριτα sites σε τιμές προσφοράς 10 15 ευρώ. Αν αγοράσει ένα τέτοιο κλειδί και το περάσει θα ενεργοποιηθούν τα Windows η πρέπει να αγοράσει τα Windows στα 100+ ευρώ που πωλούνται πχ πλαίσιο public η ακόμα και μέσα από την Microsoft???? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Aκριβα ειναι 10-15 ευρω.😁 Εγω παρει 5 αδειες απο εδω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. https://www.deskcodes.com/products/windows-10-professional-32-64-bit-retail-activation-product-key Στις 19/2/2021 στις 7:33 ΠΜ, jim_p είπε Εκει στην ms θελουν ξεματιασμα μαλλον. Ειναι δυνατον να ξαναπηδιεται κατι με 2ο update μεσα σε λιγες μερες? https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/microsoft-pulls-a-second-windows-ssu-for-blocking-security-updates/ Και θα εχουμε νεα ltsc φετος αλλα θα υποστηριζεται για 5 χρονια απο δω και περα, απο 10 που ηταν. https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-it-pro-blog/the-next-windows-10-long-term-servicing-channel-ltsc-release/ba-p/2147232 Eμενα προσπαθει δυο μερες τωρα να περασει το KB2267602 ξεκιναει μενει στο 0% και κλεινει το windows update μονο του......... Καλα ημουνα τοσα χρονια με τα 7αρακια μου.........🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Αρκει να ξερεις οτι ειναι παρανομα ολα αυτα τα κλειδια. Και αν ειναι να βαλεις κατι παρανομο η λογικη λεει.......... βαλτο τσαμπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Gogotsa είπε Αρκει να ξερεις οτι ειναι παρανομα ολα αυτα τα κλειδια. Και αν ειναι να βαλεις κατι παρανομο η λογικη λεει.......... βαλτο τσαμπα. Δεν είναι το ίδιο με το να βάλεις σπασμένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Εκτος απο εσενα δε μιλησε κανεις για σπασμενα και μονο παρανομα ειναι, αλλα περι ορεξεως.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Gogotsa είπε Αρκει να ξερεις οτι ειναι παρανομα ολα αυτα τα κλειδια. Και αν ειναι να βαλεις κατι παρανομο η λογικη λεει.......... βαλτο τσαμπα. Άλλο όμως να βάλεις απλώς ένα κλειδί και να ενεργοποιηθούν και άλλο να βάλεις κάποιο crack που δεν ξέρεις αν θα σου βάλει και κάνα μαμούνι μέσα. Και μην μου πεις ότι τα 10άρια δουλεύουν και χωρίς ενεργοποίηση, αρκετές λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες αν δεν ενεργοποιηθούν. Εγώ πάντως έχω κλειδί για Windows και Office εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Gogotsa said: Αρκει να ξερεις οτι ειναι παρανομα ολα αυτα τα κλειδια. Και αν ειναι να βαλεις κατι παρανομο η λογικη λεει.......... βαλτο τσαμπα. We CALLED Microsoft to Check if $12 Windows 10 PRO Keys are LEGIT... - YouTube Θεωρητικά οτιδήποτε εκτός απο Microsoft είναι παράνομο.. στην πράξη κουραφέξαλα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από Devastor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα