apostolos22 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, imarobot είπε Πως σας φαίνονται τα 10X; Προσωπικά μου αρέσει αρκετά η απλότητα τους και ανυπομονώ να δω τι στοιχεία θα μεταφερθούν στα 10. https://www.youtube.com/watch?v=EPirgHua2sE&t=51s Για μένα κακό ότι το search σου βγάζει web results πρώτα. Το taskbar, αν είδα καλά, δεν έχει κάποιο τρόπο να δεις ότι είναι ανοικτό κάποιο minimized app. Το action center μου θυμίζει android (μάλλον καλό) αν και στα windows τα notifications τις περισσότερες φορές δεν κάνουν κάτι. To files πέταμα απλά . Για ένα low budget pc/tablet ίσως οκ αλλά γιατί να μην πας σε android?
imarobot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, apostolos22 είπε Για μένα κακό ότι το search σου βγάζει web results πρώτα. Το taskbar, αν είδα καλά, δεν έχει κάποιο τρόπο να δεις ότι είναι ανοικτό κάποιο minimized app. Το action center μου θυμίζει android (μάλλον καλό) αν και στα windows τα notifications τις περισσότερες φορές δεν κάνουν κάτι. To files πέταμα απλά . Για ένα low budget pc/tablet ίσως οκ αλλά γιατί να μην πας σε android? Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ελπίζω να προστεθούν μελλοντικά κάποιες απαραίτητες λειτουργίες/δυνατότητες. Στόχος της Microsoft είναι κυρίως ο εκπαιδευτικός τομέας στην Αμερική καθώς εκεί το chrome os παίζει μπάλα μόνο του. Υπήρξαν και αναφορές ότι εξετάζεται το γεγονός να είναι δυνατή η εγκατάσταση android εφαρμογών μέσα από το store. 1
mphxths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 @skiabox Θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που εζησα αυτες τις εποχες , αν και δεν χρησιμοποιησα στο δικο μου πισι τοτε windows , παρα μονο οταν πηρα 486dx στο πανεπιστημιο και ειχα την πρωτη επαφη με τα windows 95 ( και τα 3.1 στα εργαστηρια). Μεχρι τοτε ειχε πηξει το $#%@ μου στο DOS Hyundai Super 16V 8088 4.77MHz/Turbo -> 10MHz , 640KB RAM , 2x floppies 5.25 360kb , δισκος 20mb (μπηκε μετα σαν αναβαθμιση) , πρασινη οθονη cga , σειριακο ποντικι οπως του βιντεο και τρελο DOS 6.22. Αμα δεν ζησεις την εξελιξη των Η/Υ απο τοτε , απο την αρχη της , δεν μπορεις να καταλαβεις και σεβαστεις το που βρισκομαστε σημερα...
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, mphxths είπε @skiabox Θεωρω τυχερο τον εαυτο μου που εζησα αυτες τις εποχες , αν και δεν χρησιμοποιησα στο δικο μου πισι τοτε windows , παρα μονο οταν πηρα 486dx στο πανεπιστημιο και ειχα την πρωτη επαφη με τα windows 95 ( και τα 3.1 στα εργαστηρια). Μεχρι τοτε ειχε πηξει το $#%@ μου στο DOS Hyundai Super 16V 8088 4.77MHz/Turbo -> 10MHz , 640KB RAM , 2x floppies 5.25 360kb , δισκος 20mb (μπηκε μετα σαν αναβαθμιση) , πρασινη οθονη cga , σειριακο ποντικι οπως του βιντεο και τρελο DOS 6.22. Αμα δεν ζησεις την εξελιξη των Η/Υ απο τοτε , απο την αρχη της , δεν μπορεις να καταλαβεις και σεβαστεις το που βρισκομαστε σημερα... Για αυτό ξεκίνησα να βλέπω το halt and catch fire!
mphxths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Για αυτό ξεκίνησα να βλέπω το halt and catch fire! Δες την ταινια pixels , οι παλιοι θα νοιωσουν μια νοσταλγια , οπως και την σειρα IT crowd που αν και δεν διαδραματιζεται τοοοσο πισω..εχει την πλακα της...
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, mphxths είπε Δες την ταινια pixels , οι παλιοι θα νοιωσουν μια νοσταλγια , οπως και την σειρα IT crowd που αν και δεν διαδραματιζεται τοοοσο πισω..εχει την πλακα της... Δεν τις είχα υπόψην μου. Θα το ψάξω.
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/12/2020 στις 9:42 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Τωρα μου πεταξε αυτο, δυστηχως τα εχουνε παιξει τελειως τα windows μετα το τελευταιο update, εντελως αποτυχια τα 10αρια, πανωλεθρία. Ρε παιδια τοσες ημερες περασανε απο τοτε εκανα παυση ενημερωσεων εκανα εκ νεου ενημερωση και παλι δεν αντικατασταθηκε αυτη η ρημαδα η ενημερωση απο τη καινουρια, γιατι μου τη βγαζει ακομα και γινεται συνεχεια το ιδιο προβλημα με αυτα τα σαπιο windows που μπλεξαμε. Ποτε θα το διορθωσουν οι ανικανοι εκει στη m$? Γνωριζετε καποιο fix, εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τα windows ειναι original φυσικα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από giorgosmcmc
htaccess Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 26 minutes ago, giorgosmcmc said: Ρε παιδια τοσες ημερες περασανε απο τοτε εκανα παυση ενημερωσεων εκανα εκ νεου ενημερωση και παλι δεν αντικατασταθηκε αυτη η ρημαδα η ενημερωση απο τη καινουρια, γιατι μου τη βγαζει ακομα και γινεται συνεχεια το ιδιο προβλημα με αυτα τα σαπιο windows που μπλεξαμε. Ποτε θα το διορθωσουν οι ανικανοι εκει στη m$? Γνωριζετε καποιο fix, εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τα windows ειναι original φυσικα. Στην προσπάθειά τους να τα διορθώσουν, δημιούργησαν άλλα προβλήματα . KB4598242 και KB4598229 προσοχή προβλήματα > https://iguru.gr/2021/01/19/kb4598242-kai-kb4598229-prosochi-provlimata/
jim_p Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 TIL, με ενα μηνα καθυστερηση, πως η 21h1 δεν θα ειναι major release αλλα ενημερωση που θα μπει με enablement package στην 20h2, οπως ακριβως μπηκε η 20h2 στην 2004. https://winaero.com/windows-10-21h1-for-desktop-will-be-build-19043/ Μαλλον εχουν πολλη δουλεια εκει στην ms.
Devastor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Άλλη μια τρομερή επιτυχία της Microsoft DirectX End-User Runtime Web Installer no longer available for download : techsupport (reddit.com)
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Devastor είπε Άλλη μια τρομερή επιτυχία της Microsoft DirectX End-User Runtime Web Installer no longer available for download : techsupport (reddit.com) Αυτό νομίζω χρειαζόταν επί εποχές Directx9, αν έχεις από Windows 8 και άνω δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά όπως και να έχει, νά'ναι καλά το filehippo.
Devastor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, gokuthelegend said: Αυτό νομίζω χρειαζόταν επί εποχές Directx9, αν έχεις από Windows 8 και άνω δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά όπως και να έχει, νά'ναι καλά το filehippo. Πολλά παιχνίδια και εφαρμογές (Όπως το On-screen display) στο MSI Afterburner το χρειάζονται για να δουλέψουνε
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Devastor είπε Πολλά παιχνίδια και εφαρμογές (Όπως το On-screen display) στο MSI Afterburner το χρειάζονται για να δουλέψουνε Σωστός, είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν ακόμη εφαρμογές που έχρησιμοποιούν ακόμη directx9.
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, Devastor είπε Άλλη μια τρομερή επιτυχία της Microsoft DirectX End-User Runtime Web Installer no longer available for download : techsupport (reddit.com) Ειναι επειδη το setup του εινια signed με sha1 και η ms δεν θελει να χρησιμοποιει πλεον ο κοσμος sha1 signed stuff, γιαυτο το εβγαλε απο το download center. https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-it-pro-blog/sha-1-windows-content-to-be-retired-august-3-2020/ba-p/1544373
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα