M@dB0x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Απο χτες τη κατεβασε κανεις να την εγκαταστησει να μας πει και εμας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Την κατέβασα εγώ. Μετά από 3 format και διάφορες δοκιμές, είναι για να πάρει πόδι πάλι. Δεν ξέρω για το πρόβλημα με τα User Profiles, αφού δεν κάνω ποτέ αναβάθμιση, αλλά καθαρή εγκατάσταση, όμως ΟΛΑ τα υπόλοιπα που είχα παραμένουν, με κυριότερο το να μη συνδέεται αυτόματα στα network drives κατά το boot. Επίσης, τα έχουν κάνει πτάνα με τα regional settings... Έχω US keyboard, είμαι Έλληνας και μένω Ιρλανδία. Ε, δε το χωράει ο νους τους... Μόλις βάλω Ιρλανδία ως χώρα, για να μου έχει τις σωστές ρυθμίσεις σε ώρες, κλπ, βάζει με το στανιό το Ιρλανδικό πληκτρολόγιο (English UK). Κι έτσι, έχω τρία, EN-US, EN-IRL, GR-EL. Πάω να το βγάλω, γυρίζει τα regional settings σε US. Βάζω τα settings IRL, βάζει το πληκτρολόγιο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 ω φιλε τι λες τωρα? Σε αυτα θα μας μπλεξουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειπα να το βαλω να κατεβασει τα φρεσκα iso τωρα που ειμια στη δουλεια και παει πιο αργα και απο την καθυστερηση Saving to: ‘Win10_1809Oct_Greek_x64.iso’ Win10_1809Oct_Greek_x64.iso 0%[ ] 2,02M 15,6KB/s eta 2d 4h Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Η τελική τελικά είναι η 17763.134; Γιατί μου την κατέβασε σαν CU, μήπως επειδή είχα ήδη την 1809; ή να περιμένω για άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ναι αυτην ειναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Εγω προσωπικα κατεβαζω την φρεσκια LTSC! Για να δουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Απο που? Στειλε μου πμ αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μην κάνετε format τζάμπα, απλά περάστε το νέο CU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μην κάνετε format τζάμπα, απλά περάστε το νέο CU. Δεν την ειχα την ltsc. Οποτε θα μπει μια και καλη απο την αρχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Με την 1809 και το νέο CU όταν ανοίγετε το PC σας ανοίγει καμιά εφαρμογή μαζί; Εμένα μου ανοίγει Firefox και Outlook. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Με την 1809 και το νέο CU όταν ανοίγετε το PC σας ανοίγει καμιά εφαρμογή μαζί; Εμένα μου ανοίγει Firefox και Outlook. Καμιά ιδέα; Και εμένα ο Chrome.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 28 minutes ago, Green Dragon said: Και εμένα ο Chrome.... Οπότε δεν είμαι μόνος, θα κοιτάξω αργότερα για λύση, αν την βρω θα την γράψω εδώ να υπάρχει να ξέρουν κι άλλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Alex-V είπε Εγω προσωπικα κατεβαζω την φρεσκια LTSC! Για να δουμε... Απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλυτερο ανεκδοτο του 2018! Microsoft: update quality is better than ever https://www.ghacks.net/2018/11/14/microsoft-update-quality-is-better-than-ever/ χαχαχαχαχαχαχα Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα