Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει απαντηθει ποιο ειναι πιο "ελαφρύ" λειτουργικό, τα win 10 η win 8,1 ;

Επεξ/σία από geioannou
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάζεις πρώτα το ένα, το δουλεύεις κανα 2 μήνες. Μετά βάλε το άλλο για άλλους δύο μήνες και βγάλε το δικό σου συμπέρασμα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, geioannou είπε

εχει απαντηθει ποιο ειναι πιο "ελαφρύ" λειτουργικό, τα win 10 η win 8,1 ;

Προσωπικά θεωρώ τα 8.1 καθώς δεν είναι φορτωμένα με τόσες εφαρμογές και δυνατότητες, αν και δεν βλέπω το λόγο κάποιος να παραμείνει σε αυτά καθώς η Microsoft πέρα από την βασική υποστήριξη έχει αχρηστεύσει την λειτουργικότητα της οθόνης έναρξης ( η περισσότερες εφαρμογές της πχ. καιρός, αλληλογραφία, store είτε δυσλειτουργούν ή έχουν τερματιστεί εντελώς). Ενώ τα 10 υποστηρίζονται πλήρως και είναι σε όλους τους τομείς καλυτέρα (ασφάλεια, παραγωγικότητα κτλ.). Αν έχεις θέματα ταχύτητας δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όσες άχρηστες κατά εσένα εφαρμογές έρχονται προεγκατεστημένες με τα 10 ή να δοκιμάσεις κάποια αναβάθμιση σε επίπεδο hardware.   

Δημοσ.

δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα, απλα θα ηθελα να εγκαταστησω σε ενα οχι καινουριο φορητο το πιο ελαφρύ λειτουργικο για απλη οικιακη χρηση. εως τωρα με win 8 το ειχα και ηταν μια χαρα. απλα επειδη τα χρονια περνανε και τα 10 ισως εχουν σταθεροποιηθει και αυτα, ελεγα μηπως ειναι πιο ελεφρυ η πιο γρηγορα λειτουργικο.

Δημοσ.
Στις 1/10/2020 στις 2:28 ΜΜ, _Theo_ είπε

Δεν πάει να έρθει όποτε θέλει. Έτσι κι αλλιώς σιγά μην έχουν διορθώσει το πρόβλημα με την stand-by memory...

Και να μην το κανουν Fix υπαρχει δυνατοτητα εννοιτε με του Wagnarsoft το ISLC που το 90% εκει εξω το εχει!!

Δημοσ.

Τελευταίο σχόλιο απο εμένα για την νέα έκδοση των Windows 10 έκδοση 20H2. Μετράμε αντίστροφα και νομίζω ότι μέχρι αύριο θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή εντός της ημέρας. Για να δούμε εαν θα επαληθευτώ.... 

Δημοσ.

Στα τελευταία update των win10, σε κάποια μηχανήματα βγάζει στην εκκίνηση να κάνεις login στην ms. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω login στην ms και ούτε θέλω. Πως γίνεται disable αυτή η ηλιθιότητα να μην ξανά βγει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnyboy είπε

Στα τελευταία update των win10, σε κάποια μηχανήματα βγάζει στην εκκίνηση να κάνεις login στην ms. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω login στην ms και ούτε θέλω. Πως γίνεται disable αυτή η ηλιθιότητα να μην ξανά βγει?

Αν στο βγάζει κατά την εγκατάσταση τότε απλά δεν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet και θα σου βγάλει επιλογή για local account.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, apostolos22 είπε

Αν στο βγάζει κατά την εγκατάσταση τότε απλά δεν πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet και θα σου βγάλει επιλογή για local account.

Το βγάζει συνέχεια. Είτε μετά από ρισταρτ είτε μια φορά την εβδομάδα επειδή μένει ανοιχτό. Πως θα γίνει να μην το ξανά βγάλει. Μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα αυτή η ηλιθιότητα. 

Δημοσ.

Θα με σκοτώσει η κουμπάρα, βοήθεια!

Έστησα το νέο υπολογιστή του κουμπάρους, με τους παλιούς δίσκους (ssd + μηχανικό), και στην επιλογή δίσκου για την εγκατάσταση των win πάτησα del στον μηχανικό.

Η εγκατάσταση έγινε στον ssd, τα win δεν βλέπουν το δίσκο, μόνο σαν unallocated.

Σώζεται? Πείτε μου ότι σώζεται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Θα με σκοτώσει η κουμπάρα, βοήθεια!

Έστησα το νέο υπολογιστή του κουμπάρους, με τους παλιούς δίσκους (ssd + μηχανικό), και στην επιλογή δίσκου για την εγκατάσταση των win πάτησα del στον μηχανικό.

Η εγκατάσταση έγινε στον ssd, τα win δεν βλέπουν το δίσκο, μόνο σαν unallocated.

Σώζεται? Πείτε μου ότι σώζεται!

Άκυρο μόλις είδα το άλλο σου θέμα.

Επεξ/σία από apostolos22
Δημοσ.
1 hour ago, jim_p said:

KB4579311 is failing to install for Many, causing Black Screen, Login & Print issue, and more
https://techdows.com/2020/10/kb4579311-fails-to-install-black-screen.html

Ακομα μια επιτυχια της ms...

Εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο Update κάνει τον HDD να τον βλέπει το σύστημα σαν RAM Cached drive 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...