Πέτρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 55 λεπτά πριν, maarinos είπε Με το νέο update χρειάζεται intelligent standby list cleaner?? Ω, ναι...πρέπει να είναι μέρος του λειτουργικού, πλέον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sistah είπε Οποιο και να ειναι το feature (wddm 2.7) , εχει κανει public release η MS οποτε οποιος εχει ορεξη και ζηλο, θα το κατεβασει. Δεν καταλαβαινω την κριτικη προς του αλλους. Δεν είναι κριτική για το update, αλλά για την τόση πρεμουρα για day-1. Είναι καλό να περιμένουμε μερικές μέρες όταν βγαίνει ένα update για την περίπτωση early bugs. Και αυτό ισχύει για όλα, GPU drivers, chipset drivers, κτλ. Και ξαναρωτάω, τι το φοβερό θα φέρει το WDDM 2.7 που δεν μπορεί να περιμένει κάποιος 1-2 βδομάδες; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, sistah είπε Γιατι αλλοι γουσταρουν να ειναι παντα up -to-dated, και αλλοι γουσταρουν τα features (υπαρχουν σε αυτο το release). Ό,τι και να είναι, όπως ζούσες τόσο καιρό χωρίς αυτά, θα άντεχες και μια εβδομάδα ακόμα. Οι early adopters πάντα είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα.
pp6210 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 καλημέρα σε όλους, στα δικά μου win10 home τα updatesμε παιδεύουν από την αρχή της χρονιάς, αλλά επειδή ειναι κινεζικα windows προεγκατεστημένα στο EZbook jumper 3 pro μου, δεν θα σκάσω παραπάνω, θα κάνω επανεγκατάσταση καποια στιγμή το καλοκαιρι με τη βοηθεια φίλου που ξέρει. Η ερώτησήμου αφορά τα folders windows\ softwaredistribution και windows\system32\catroot, έκανα 2 φορες την προταση από τα Microsoft forums να τα κανω rename σε .old για να ξανακατεβάσει τα updates. Σήμερα λοιπόν, τα έχω Χ3 φορες. Θέλω να τα σβήσω γιατι ειναι 3-4 gb το καθένα αλλά αν λείψουν τελείως θα έχω προβλημα με boot; εντωμεταξυ πιο τελευταια ημερομηνία έχουν τα .old και όχι τα καθαράονόματα π.χ. το catroot έχει 27/5 ενω το catroot2 έχει 28/5, αντιστοιχα το πιο πρόσφατο software distribution είναι το .old. Να κρατήσω τα πιο πρόσφατα; να τα σβήσω όλα να κερδίσω καμμια 12αρια gb;
sistah Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 1 hour ago, yiannis1991 said: Δεν είναι κριτική για το update, αλλά για την τόση πρεμουρα για day-1. Είναι καλό να περιμένουμε μερικές μέρες όταν βγαίνει ένα update για την περίπτωση early bugs. Και αυτό ισχύει για όλα, GPU drivers, chipset drivers, κτλ. Και ξαναρωτάω, τι το φοβερό θα φέρει το WDDM 2.7 που δεν μπορεί να περιμένει κάποιος 1-2 βδομάδες; Δεν ειπα οτι κανεις κριτικη για το update, αλλα στους χρηστες που επιλεγουν να κανουν day 1 update. Σου απαντησα τους λογους. Απο εκει και περα δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσουμε. Παμε παρακατω.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sistah είπε Δεν ειπα οτι κανεις κριτικη για το update, αλλα στους χρηστες που επιλεγουν να κανουν day 1 update. Σου απαντησα τους λογους. Απο εκει και περα δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσουμε. Παμε παρακατω. Δε τον θεωρώ σοβαρό λόγο αυτό για να ρισκάρεις πιθανά early bugs, για να μην περιμένεις 1-2 βδομάδες. Don't come back crying to me, though.. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
cameranek Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, pp6210 είπε καλημέρα σε όλους, στα δικά μου win10 home τα updatesμε παιδεύουν από την αρχή της χρονιάς, αλλά επειδή ειναι κινεζικα windows προεγκατεστημένα στο EZbook jumper 3 pro μου, δεν θα σκάσω παραπάνω, θα κάνω επανεγκατάσταση καποια στιγμή το καλοκαιρι με τη βοηθεια φίλου που ξέρει. Η ερώτησήμου αφορά τα folders windows\ softwaredistribution και windows\system32\catroot, έκανα 2 φορες την προταση από τα Microsoft forums να τα κανω rename σε .old για να ξανακατεβάσει τα updates. Σήμερα λοιπόν, τα έχω Χ3 φορες. Θέλω να τα σβήσω γιατι ειναι 3-4 gb το καθένα αλλά αν λείψουν τελείως θα έχω προβλημα με boot; εντωμεταξυ πιο τελευταια ημερομηνία έχουν τα .old και όχι τα καθαράονόματα π.χ. το catroot έχει 27/5 ενω το catroot2 έχει 28/5, αντιστοιχα το πιο πρόσφατο software distribution είναι το .old. Να κρατήσω τα πιο πρόσφατα; να τα σβήσω όλα να κερδίσω καμμια 12αρια gb; το windows\ softwaredistribution φακελο μπορεις να το σβησεις , τον αλλο φακελο δεν ξερω
p4n0s86 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, sistah είπε Οποιο και να ειναι το feature (wddm 2.7) , εχει κανει public release η MS οποτε οποιος εχει ορεξη και ζηλο, θα το κατεβασει. Δεν καταλαβαινω την κριτικη προς του αλλους. Public release ναι, αλλά δεν εμφανίζεται σε όλους διαθέσιμο. Μάντεψε γιατί. Απ' τη στιγμή που εσένα προσωπικά δεν στο έχει δώσει ακόμη λοιπόν, καλό είναι να περιμένεις. Αν δεν περιμένεις γούστο σου και καπέλο σου, όλοι μας έχουμε ψυχαναγκασμό με τις τελευταίες εκδόσεις, αλλά το δικαίωμα να κατηγορήσεις την MS γιατί σου έκανε όπα το σύστημα το έχεις χάσει*. *Σ' αυτή την περίπτωση, όχι γενικά, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και τι γράφουμε. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από p4n0s86
sistah Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 2 hours ago, yiannis1991 said: Δε τον θεωρώ σοβαρό λόγο αυτό για να ρισκάρεις πιθανά early bugs, για να μην περιμένεις 1-2 βδομάδες. Don't come back crying to me, though.. Εχω αναφερει στην προηγουμενη σελιδα τι εκανα με την 2004 και γιατι εκανα rollback. Δεν θα ερθω να κλαψω, υπαρχει και η ουσιαστικη βοηθεια του reddit οπως και η προσωπικη εμπειρια. 38 minutes ago, p4n0s86 said: Public release ναι, αλλά δεν εμφανίζεται σε όλους διαθέσιμο. Μάντεψε γιατί. Απ' τη στιγμή που εσένα προσωπικά δεν στο έχει δώσει ακόμη λοιπόν, καλό είναι να περιμένεις. Αν δεν περιμένεις γούστο σου και καπέλο σου, όλοι μας έχουμε ψυχαναγκασμό με τις τελευταίες εκδόσεις, αλλά το δικαίωμα να κατηγορήσεις την MS γιατί σου έκανε όπα το σύστημα το έχεις χάσει*. *Σ' αυτή την περίπτωση, όχι γενικά, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και τι γράφουμε. Υπαρχουν 2 περιπτωσεις: 1) Στην αρχη κανουν distribute ανα waves για να μην κλαταρει η MS οπως παλιοτερα. 2) Σου δινει το info στα updates οτι το pc σου δεν ειναι ετοιμο να λαβει το update γιατι υπαρχουν compatibility issues ειτε λογω hardware ειτε λογω driver. Οπως και να'χει, η 2004 δεν ειναι ιδανικη για force update μεσω media creation tool σε σχεση με την 1909 που ηταν πιο smooth.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Το "but your device isn’t quite ready for it" που βγάζει τι είναι ακριβώς; Έχω όλους τους latest drivers πάντως..
sistah Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Απο drivers/USB devices/SD cards μεχρι software που δεν εχει περασει το evaluation της MS (antivirus, DRM software, anti cheat programs κτλ) για την 2004.
pigeon Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Στις 30/5/2020 στις 5:59 ΜΜ, sistah είπε υπαρχει και η ουσιαστικη βοηθεια του reddit Νταξ, έκλαψα λίγο μ'αυτό. 5 στα 10 ποσταρίσματα εκεί πέρα είναι βάλε λίνουξ, 3 στα 10 τρέξε σκριπτ ή βγάλε winstore, 1 στα 10 τρέξε sfc/scannow. Μένει 1 στα 10 που ίσως ξεκινήσει να πει κάτι σωστό και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες τα downvotes. Η κριτική πάντως δεν γίνεται σε όσους ξέρουν τι να κάνουν όταν πάνε όλα σκ@τά. Η κριτική γίνεται για να σταματήσει η μεταδοτική χαζομάρα όπου τρέχουν όλοι να περάσουν pre-released εκδόσεις ή/και day1 updates σε live συστήματα και ενώ αυτοί οι απερίγραπτοι τύποι βασίζονται παραδοσιακά στην χρόνια υποστήριξη του γνωστού "ξαδέρφου" ή "κολλητού που ξέρει". Τουλάχιστον, κάνουν που κάνουν του κεφαλιού τους, ας πάρουν κανα backup πρώτα. Αυτό λέμε. 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα καλό μήνα. Αναγκαστικά πέρασα του Μαιου γιατί ξαφνικά χάθηκαν όλα τα εγγραφα εικονες κλπ. Είχα πει στο σύστημα να μην κανει update αλλα…. εβαλα το may update και επανηλθαν όλα. Τα είχα κρατησει backup βεβαια αλλα σβηστήκαν μεχρι και οδηγοι συσκευών ετσι στα καλα καθούμενα. Προς το παρον όλα καλα και εκανα σε όλα τα pc το εν λογω update και backup φυσικα για τον φοβο της μικρομαλακης. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από Dragonlordcv2002
sistah Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 16 hours ago, pigeon said: Νταξ, έκλαψα λίγο μ'αυτό. 5 στα 10 ποσταρίσματα εκεί πέρα είναι βάλε λίνουξ, 3 στα 10 τρέξε σκριπτ ή βγάλε winstore, 1 στα 10 τρέξε sfc/scannow. Μένει 1 στα 10 που ίσως ξεκινήσει να πει κάτι σωστό και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες τα downvotes. Η κριτική πάντως δεν γίνεται σε όσους ξέρουν τι να κάνουν όταν πάνε όλα σκ@τά. Η κριτική γίνεται για να σταματήσει η μεταδοτική χαζομάρα όπου τρέχουν όλοι να περάσουν pre-released εκδόσεις ή/και day1 updates σε live συστήματα και ενώ αυτοί οι απερίγραπτοι τύποι βασίζονται παραδοσιακά στην χρόνια υποστήριξη του γνωστού "ξαδέρφου" ή "κολλητού που ξέρει". Τουλάχιστον, κάνουν που κάνουν του κεφαλιού τους, ας πάρουν κανα backup πρώτα. Αυτό λέμε. Συμφωνω στο backup και ολα τα απαραιτητα μετρα που πρεπει να παρει καποιος οταν παει να κανει major update. Την κριτικη του "γιατι να κανει καποιος update on day 1" σχολιασα. Oσον αφορα το reddit, διαφωνω καθετα. Υπαρχουν και τα comments που αναφερεις αλλα εαν ξερεις να ψαχνεις τα σωστα subreddits/comments, ειναι οντως ουσιαστικη η βοηθεια.
ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Windows 10 Insider Preview Build 19640 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2020/06/03/announcing-windows-10-insider-preview-build-19640/ Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από ultraex2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα