Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10 - Part II

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Μόλις κατεβάσαμε εγώ με τον φίλο μου το νεο update, και ενω του φίλου μου το έκανε καλα και ολα κομπλε, εμενα μου ΜΑΜΗΣΕ κυριολεκτικά τα πάντα. Αφού γύρισα απο το τελευταίο restart οταν άνοιξε το Pc μου, αντίκρισα οτι εχει κανει rollback το pc 2 χρόνια πριν!!! Αυτή τη στιγμή δεν έχω  installed κανένα απο τα παιχνίδια που έπαιζα τοσο καιρό ούτε τα αρχεία φυσικά που ειχα τελευταία!! Restore δοκίμασα και μ λεει δεν υπάρχει κάτι για γυρίσω πίσω, πειτε καμία ιδέα πριν τρελαθώ τελείως.. 

Windows 10 Enterprise LTSC. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ που μελλοντικά θα σε σώσει από τις μαλακίες της microsoft αλλά δυστυχώς όχι από αυτό που σου συνέβη τώρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Μόλις κατεβάσαμε εγώ με τον φίλο μου το νεο update, και ενω του φίλου μου το έκανε καλα και ολα κομπλε, εμενα μου ΜΑΜΗΣΕ κυριολεκτικά τα πάντα. Αφού γύρισα απο το τελευταίο restart οταν άνοιξε το Pc μου, αντίκρισα οτι εχει κανει rollback το pc 2 χρόνια πριν!!! Αυτή τη στιγμή δεν έχω  installed κανένα απο τα παιχνίδια που έπαιζα τοσο καιρό ούτε τα αρχεία φυσικά που ειχα τελευταία!! Restore δοκίμασα και μ λεει δεν υπάρχει κάτι για γυρίσω πίσω, πειτε καμία ιδέα πριν τρελαθώ τελείως.. 

Εχει μαλιασει η γλωσσα μας απο πολλα παλικαρια  να λεμε εδω μεσα...να μην βιαζεστε για τα updates...τωρα φιλε δεν υπαρχει κατι να κανεις...η πας σε προηγουμενη εκδοση...η ltsc οπως ειπε το αλλο το παλικαρι αν δεν θες προβληματα! Οπως και να εχει τα αρχεια σου τα εχασες! Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι να τα σωσεις!

Επεξ/σία από tontorikos

Και όμως απο οτι φαίνεται μπορει! Είναι οτι πιο περίεργο έχουμε δει εγώ με τον φίλο μου ever να συμβαίνει σε Pc. Οταν έκανα το update  το pc ηταν στο 2018, ηταν λες και το email/account ειχε κανει καποιο backup τοτε μου το επανέφερε σε εκείνη την χρονολογία. Πάω να δω λοιπόν το Os Info και διάβαζω οτι ειμαι στο 1803 κατι τετοιο, το οποίο εγκαταστηθηκε στις 5/5/18! Το update αρχικά το έκανα με το windows assistant που μας παρέχει η Ms, οπότε σκέφτηκα αφού δεν μπήκε το τελευταίο να ξανακάνω την ίδια διαδικασία. Μου λεει οτι πρόκειται να μπει η 2004 έκδοση όπως μου ειχε πει και την προηγούμενη φορά. Περιμένω παλι πολύ ώρα, ώσπου αντικρίζω... το pc μου να είναι όπως πρέπει με ολα ακριβώς όπως τα άφησα πριν χαθούν ολα!!! Και το neo update να εχει μπει κανονικά! Ολα τα παιχνίδια μου και αρχεία μου ειναι εδώ πλέον!! Απλα απίστευτο. 

Ενω εχω πληρη συνειδηση περι των major updates on day one, ειπα να το κανω γιατι ειμαι κοντα στην εποχη για format σε περιπτωση που κατι παει στραβα και γιατι η δικια μου εμπειρια λεει οτι τα updates (χωρις format) στο pc μου ειναι smooth απο τοτε που βγηκαν τα 10.
Ηρθε ομως η ωρα για αντμετωπισω το φαινομενο του "ολα πανε λαθος" με αποτελεσμα να γυρισω στην 1909 asap.
-Ειχα artifacts στα games ακομα και με ddu και φρεσκους nvidia drivers.
-Σε ενα game τα fps στην 144αρα ηταν κλειδωμενα στα 60 ενω οταν ηταν out of focus, εδειχνε 144..
-Το search εχει με το στανιο web results ακομα και αν το εχω κανει disable απο την registry.

Αυτα, σε συνδιασμο με το τι διαβαζω στο reddit περι cortana που αρνειται να κλεισει εκτος αν κανεις block με το firewall ή uninstall απο το powershell,
με bugs και bsod, με καναν να γυρισω και να μην κοιταξω πισω.
Πιθανον να λυθουν μερικα πραγματα με clean installation αλλα το θεμα του search και αλλων features που δεν εχουν πλεον επιλογη να κλεισουν ακομα και απο την registry, με κανουν να ξενερωνω α-φα-ντα-στα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ πήρα ένα image του ssd που έχω το λειτουργικό (10 gb αρχείο) και περιμένω να δώσει νέους drivers για όποιο υποσύστημα έχει ασυμβατότητα με το 2004. Μου έχει εμφανίσει το παράθυρο με το update αλλά δεν μου δίνει ακόμα το κουμπί . Mου λέει "your device is not quite ready"...

Επεξ/σία από Eloy

Καλησπέρα, θελω να κανω update στην 2004 μεσω iso γιατι δεν μου την βγαζει κανονικα. Εχω σαω γλωσσα τα english international (τα βρετανικα δηλαδη) μπορω να κανω update χωρις να χασω τα αρχεια αν κατεβασω το english us iso 

Επισκέπτης
54 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Καλησπέρα, θελω να κανω update στην 2004 μεσω iso γιατι δεν μου την βγαζει κανονικα. Εχω σαω γλωσσα τα english international (τα βρετανικα δηλαδη) μπορω να κανω update χωρις να χασω τα αρχεια αν κατεβασω το english us iso 

Γιατί δεν περιμένεις να το βγάλει το Windows Update;

Ο άλλος δεν ξέρει που βρίσκονται κι αν έχασε τα αρχεία του, δεν έχει πάρει backup ούτε ξέρει να φτιάξει έστω ένα ξεχωριστό data partition, εμείς εδώ του προτείνουμε να βάλει την παράνομη ltsc για να ..ξενοιάσει. 🤷‍♂️

Backup, Backup, Backup και μετά 0day updates και σκριπτο-ταρζανιές.

• Like 3

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sistahΕ ποιο είναι αυτό το feature στην 2004 που είναι τόσο απαραίτητο και δεν μπορεί κάποιος να περιμένει 1-2 εβδομάδες να δούμε πως θα πάει το release και αν θα έχει τίποτα αρχικά bugs;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Οποιο και να ειναι το feature (wddm 2.7) , εχει κανει public release η MS οποτε οποιος εχει ορεξη και ζηλο, θα το κατεβασει.
Δεν καταλαβαινω την κριτικη προς του αλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...