Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Στο upgrade tool πάντως λέει ότι έχω την latest, άρα δεν έχει μπει ακόμα.

Για κάποιο λόγο το Upgrade Tool δεν λειτουργεί σωστά. Εγώ την έκανα μέσω του Media Creation Tool και έγινε κανονικά.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, _Theo_ said:

Για κάποιο λόγο το Upgrade Tool δεν λειτουργεί σωστά. Εγώ την έκανα μέσω του Media Creation Tool και έγινε κανονικά.

Άρχισε να βγαίνει σε κάποιους κανονικά στο Windows Update.

Θα περιμένω λίγο ακόμα, thnx :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την έχει λάβει κάποιος από το windows update? Δεν μου έχει εμφανιστεί τίποτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, M19 είπε

Στο Windows Update ίσως αργήσει να εμφανιστεί. Μπορείς να την κάνεις χειροκίνητα μέσω Media Creation Tool της Microsoft.

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.

Τελικα τα iso που εδωσε η ms για την 2004 χτες ηταν αυτα που περιεχουν και την ενημερωση του Μαϊου (build 19041.264) , οχι τα πρωτα που εδωσε στις αρχες του μηνα (build 19041.208) :(

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jim_p είπε

Τελικα τα iso που εδωσε η ms για την 2004 χτες ηταν αυτα που περιεχουν και την ενημερωση του Μαϊου (build 19041.264) , οχι τα πρωτα που εδωσε στις αρχες του μηνα (build 19041.208) :(

Είναι κακό αυτό; Συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί κάτι σχετικό.. δεν βρήκα κάτι στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ιδιαιτερα. Γενικα, το iso που δινει η ms σαν τελικο για την καθε εκδοση ειναι αυτο που δινει λιγες βδομαδες πριν στο msdn και δεν περιλαμβανει καμια ενημερωση απο την ημερομηνια που το διεθεσε και μετα. Αυτη τη φορα αλλαξε τροπαριο και εδωσε αυτο που περιλαμβανει και την ενημερωση του μηνα. Επισης, οποιος κατεβασε τα πρωτα iso της 2004 οταν βγηκαν, πχ εγω, τωρα πρεπει να ξανακατεβασει τα φρεσκα.

Κατα τα αλλα, εμφανιστηκανε τα πρωτα προβληματα της 2004
https://www.ghacks.net/2020/05/28/windows-10-version-2004-is-here-and-it-has-lots-of-issues/

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, θέματα με drivers είναι που θα πρέπει να βγουν καινούριοι. Αυτό είναι θέμα των κατασκευαστών των συσκευών αυτών όχι της MS.

Ξανακατέβασα τον Win10 Update Assistant, πλέον βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, περάστηκε σε 1 desktop και 2 laptops.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, M19 είπε

Mου ηρθε χτες το βραδυ και την περασα.

Μια ερωτηση: Επειδη κατεβαζω το iso απο media creation tool, θα κατεβασει την τελευταια 19041.264 η την αμεσως προηγουμενη?

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Mου ηρθε χτες το βραδυ και την περασα.

Μια ερωτηση: Επειδη κατεβαζω το iso απο media creation tool, θα κατεβασει την τελευταια 19041.264 η την αμεσως προηγουμενη?

Την τελευταία κατεβάζει

Δημοσ.

Εγω παντως που περασα τις "πρωτες" εκδοσεις της 2004 (.208 δηλ) , αμεσως μετα την εγκατασταση ειχε 2-3 updates που ενα απο αυτα την εφερνε στην εκδοση .264 . Οποτε μικρο το κακο και η μανουρα για καποιον που εχει καποια απο αυτες τις εκδοσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Την έκανα μόλις χειροκίνητα στο λάπτοπ, περίμενα να μου φάει ώρα, αλλά ευτυχώς έγινε πολύ γρήγορα όπως η προηγούμενη, μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν ΟΚ.

Δημοσ.

Μόλις κατεβάσαμε εγώ με τον φίλο μου το νεο update, και ενω του φίλου μου το έκανε καλα και ολα κομπλε, εμενα μου ΜΑΜΗΣΕ κυριολεκτικά τα πάντα. Αφού γύρισα απο το τελευταίο restart οταν άνοιξε το Pc μου, αντίκρισα οτι εχει κανει rollback το pc 2 χρόνια πριν!!! Αυτή τη στιγμή δεν έχω  installed κανένα απο τα παιχνίδια που έπαιζα τοσο καιρό ούτε τα αρχεία φυσικά που ειχα τελευταία!! Restore δοκίμασα και μ λεει δεν υπάρχει κάτι για γυρίσω πίσω, πειτε καμία ιδέα πριν τρελαθώ τελείως.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...