Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10 - Part II

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με remotely δεν νομίζω να είναι και πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις, πχ βάλε να το κάνεις πάλι εγκατάσταση και έχοντας το αρχείο εγκατάστασης δες μήπως σου βγάζει επιλογή για uninstall.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να βρω το setup του. Το κατεβασε απο private mode, το εγκατεστησε και το εσβησε. Πονηρη :P
Ακομα και αν το αναζητησω με το ιδιο ονομα που εχει τωρα, το google βγαζει δεκαδες αποτελεσματα, οποτε το πιο πιθανο ειναι να κατεβει κατι αλλο, ασχετο, που θα ειναι και αυτο malware.

Επεξ/σία από jim_p

5 λεπτά πριν, jim_p είπε

Δεν μπορω να βρω το setup του. Το κατεβασε απο private mode, το εγκατεστησε και το εσβησε. Πονηρη :P
Ακομα και αν το αναζητησω με το ιδιο ονομα που εχει τωρα, το google βγαζει δεκαδες αποτελεσματα, οποτε το πιο πιθανο ειναι να κατεβει κατι αλλο, ασχετο, που θα ειναι και αυτο malware.

Format και τέλος. Αλλιώς το αφήνεις έτσι. Δεν αξίζει να χάνεις τόσο χρόνο και ηρεμία.

• Like 1

9 ώρες πριν, jim_p είπε

Ολα αναμενομενα μεχρι εδω για ενα χρηστη με μονοψηφιο iq

Απλά μια διόρθωση, ψηφιακός αναλφαβητισμός είναι αυτό και όχι μειωμένο IQ, μη τα μπερδεύουμε. Έχω φίλο που έχει κανά 2 διδακτορικά να παίζει και αν δεις τι πατάτες κάνει με το pc θα τραβάς τα μαλλιά σου. :P Το να μην ξέρεις από υδραυλικά πχ ένα άλλο παράδειγμα, δεν σε κάνει χαζό.

• Like 1

Υπάρχει κάποιος τρόπος που να έχετε σίγουρα δοκιμάσει και να δουλεύει, για να φτιάξει το κολλημένο εδώ και 3 εκδόσεις των Win lockscreen theme?

Έχω κάνει τα "απλά" (απενεργοποίηση-επανεκκίνηση-και ενεργοποίηση, καθαρισμός cache και 1-2 scriptάκια που βρήκα) και το μόνο που κατάφερα ήταν να δουλέψει για ένα boot. Μετά, τα ίδια.

Πέρασα πριν κάτι μέρες την 2004, όλα καλά-όλα σφαίρα, τα ίδια αυτό.

Ιδέες?

Επισκέπτης

Προσπαθώ να κάνω share αρχεία μέσα στο lan. Όταν πάω από άλλο pc στο σπίτι να συνδεθώ με το δικό μου μου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτά..

Επισκέπτης
11 λεπτά πριν, jim_p είπε

Αυτα που εχεις για να μπαινεις στα windows. Αν δεν εχεις κωδικο, αφηνεις το πεδιο για τον κωδικο κενο.

Αυτά βάζω αλλά τίποτα, λέει ότι είναι λάθος..

Ακολουθησες καποιο οδηγο για να το κανεις, και αν ναι, ποιον? Επισης, τα συστηματα απο τα οποια θα συνδεθεις, ειναι ολα σε w10?

Επισκέπτης

Ναι win 10 pro και τα δύο, legit. Έβαλα share έναν φάκελο από το δικό μου pc..

Επισκέπτης
4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

@yiannis1991 γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο; https://www.resilio.com/individuals/

Απλά λέω αφού υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τα Windows να μην χρησιμοποιήσω τρίτο λογισμικό. Εγώ κάνω κάτι λάθος και δεν δουλεύει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...