comfuzio Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Με remotely δεν νομίζω να είναι και πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις, πχ βάλε να το κάνεις πάλι εγκατάσταση και έχοντας το αρχείο εγκατάστασης δες μήπως σου βγάζει επιλογή για uninstall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να βρω το setup του. Το κατεβασε απο private mode, το εγκατεστησε και το εσβησε. Πονηρη Ακομα και αν το αναζητησω με το ιδιο ονομα που εχει τωρα, το google βγαζει δεκαδες αποτελεσματα, οποτε το πιο πιθανο ειναι να κατεβει κατι αλλο, ασχετο, που θα ειναι και αυτο malware. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, jim_p είπε Δεν μπορω να βρω το setup του. Το κατεβασε απο private mode, το εγκατεστησε και το εσβησε. Πονηρη Ακομα και αν το αναζητησω με το ιδιο ονομα που εχει τωρα, το google βγαζει δεκαδες αποτελεσματα, οποτε το πιο πιθανο ειναι να κατεβει κατι αλλο, ασχετο, που θα ειναι και αυτο malware. Format και τέλος. Αλλιώς το αφήνεις έτσι. Δεν αξίζει να χάνεις τόσο χρόνο και ηρεμία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Θα της το αφησω ετσι για να παραδειγματιστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, jim_p είπε Ολα αναμενομενα μεχρι εδω για ενα χρηστη με μονοψηφιο iq Απλά μια διόρθωση, ψηφιακός αναλφαβητισμός είναι αυτό και όχι μειωμένο IQ, μη τα μπερδεύουμε. Έχω φίλο που έχει κανά 2 διδακτορικά να παίζει και αν δεις τι πατάτες κάνει με το pc θα τραβάς τα μαλλιά σου. Το να μην ξέρεις από υδραυλικά πχ ένα άλλο παράδειγμα, δεν σε κάνει χαζό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Υπάρχει κάποιος τρόπος που να έχετε σίγουρα δοκιμάσει και να δουλεύει, για να φτιάξει το κολλημένο εδώ και 3 εκδόσεις των Win lockscreen theme? Έχω κάνει τα "απλά" (απενεργοποίηση-επανεκκίνηση-και ενεργοποίηση, καθαρισμός cache και 1-2 scriptάκια που βρήκα) και το μόνο που κατάφερα ήταν να δουλέψει για ένα boot. Μετά, τα ίδια. Πέρασα πριν κάτι μέρες την 2004, όλα καλά-όλα σφαίρα, τα ίδια αυτό. Ιδέες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Windows 10 Insider Preview (fast)Build 19613 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2020/04/22/announcing-windows-10-insider-preview-build-19613/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Windows 10 Insider Preview (fast)Build 19619 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2020/04/29/announcing-windows-10-insider-preview-build-19619/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Προσπαθώ να κάνω share αρχεία μέσα στο lan. Όταν πάω από άλλο pc στο σπίτι να συνδεθώ με το δικό μου μου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Αυτα που εχεις για να μπαινεις στα windows. Αν δεν εχεις κωδικο, αφηνεις το πεδιο για τον κωδικο κενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, jim_p είπε Αυτα που εχεις για να μπαινεις στα windows. Αν δεν εχεις κωδικο, αφηνεις το πεδιο για τον κωδικο κενο. Αυτά βάζω αλλά τίποτα, λέει ότι είναι λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ακολουθησες καποιο οδηγο για να το κανεις, και αν ναι, ποιον? Επισης, τα συστηματα απο τα οποια θα συνδεθεις, ειναι ολα σε w10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ναι win 10 pro και τα δύο, legit. Έβαλα share έναν φάκελο από το δικό μου pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 @yiannis1991 γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο; https://www.resilio.com/individuals/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε @yiannis1991 γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο; https://www.resilio.com/individuals/ Απλά λέω αφού υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τα Windows να μην χρησιμοποιήσω τρίτο λογισμικό. Εγώ κάνω κάτι λάθος και δεν δουλεύει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα