SeXBOX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Και εμένα ένα από τα PC μου λέει ότι δεν είναι Activated αλλά ενταξ δεν τρελαίνομαι κιόλας, αφού είναι θέμα που θα φτιαχτεί κανένας λόγος για πανικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, Psycho_Warhead said: Κανένα πρόβλημα εδώ. Ωστόσο λένε ότι είναι θέμα με τους server τους και θα φτιαχτεί. Δοκίμασε να πας @About Pc να δεις αν θα εμφανιστεί μετά από λίγο κάνα pop up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κανένα πρόβλημα εδώ. Ωστόσο λένε ότι είναι θέμα με τους server τους και θα φτιαχτεί. Μήτσο ναι, ούτε τα άλλα μου 2 pc και ενός φίλου που μιλάμε τώρα έβγαλαν κάποιο θέμα..σε μένα ήρθε 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, γιατί κόλλησα. Έκανα πρόσφατα μια φρέσκια εγκατάσταση Win 10, πέρασα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ και τα αρχεία μου, όλα κομπλέ. Και μετά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πήρα ένα backup όλου του συστήματος (όχι μόνο του C) και το έχω πάνω στον C. Χρησιμοποίησα το EasyUS Todo free. Τώρα νομίζω ότι χρειάζεται να φτιάξω ένα bootable media για να μπορώ να κάνω boot και επαναφορά αν γίνει καμιά στραβή. Το αρχείο είναι 14 gb. Τι πρέπει να κάνω καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, xtrmsnpr said: Εκεί που δούλευα το pc μου μια χαρά, ξαφνικά πέταξε μήνυμα να κάνω activate τα windows (10 pro).. Τόσα χρόνια με αυτά είμαι, αυθεντικό κλειδί(αγορασμένο από την microsoft) από αναβάθμιση 8.1 pro ήταν.. Δεν άλλαξα τίποτα πάνω στο pc, τί έγινε;;; Πήγα στο troubleshot και μου λέει ότι το κλειδί είναι για 10 home και τρέχω 10 pro, ενώ όπως σας έγραψα και πιο πάνω είναι pro κλειδί. Τί να κάνω;; αν είναι δυνατόν! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-suddenly-deactivated/fe9a4ecf-2e2a-491d-a43e-b010c316d1c4 ιδιο προβλημα και γω.τι κανουμε?περιμενουμε?ημουν ετοιμος για φορματ αλλα ειδα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μια από τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 τελεια...καλα παμε 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις περασα update την 1809 / 18277 καθότι insider user ευτυχως δεν έχω καποιο θέμα με το activate!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Άνοιξα και τα άλλα pc, not activated.... 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Εκανα φορματ το πρωι 5 φορες, τρελαθηκα, λεω δεν γινεται αυτο. Και γυρναω το απογευμα και βλεπω αυτο, αστα διαλα M$ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα troubleshooting και βρήκε λέει ότι το κλειδί είναι για Home και τρέχω Pro, πρέπει να κάνω εγκατάσταση τα Home λέει για να λειτουργήσουν. Κάποιους θα πάρει ο διάολος σύντομα.... την βλέπω την κατάσταση... Εδιτ: Έκανα ξανά troubleshoot και αυτή την φορά έκανε activation κανονικά. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από SeXBOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Αναμένω την ανακοίνωση της Microsoft για νέο Build. Δύσκολο το βλέπω να μας έρχεται πριν το Μάρτιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το troubleshoot όλα οκ 36 λεπτά πριν, prigipa_m είπε Αναμένω την ανακοίνωση της Microsoft για νέο Build. Δύσκολο το βλέπω να μας έρχεται πριν το Μάρτιο.... Έχεις ποστάρει 100 φορές το ίδιο πράγμα. Έχεις κουράσει. Να μην πως τίποτε χειρότερο. Αν έχεις φαγούρα για το update ..... Οι υπόλοιποι δεν έχουμε. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 εστρωσε ευτυχως και δω...πρεπει να εγινε μεγαλο μπαχαλο και το εφτιαξαν τοσο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα