Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 10 - Part II

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δειτε αυτο στην φωτο.Προφανως εληξε το κλειδι.ο τεχνικος απο τα public με ειπε οτι πρεπει να φερω το pc εκει περα,και θα τα ενεργοποιησει αυτος με 80 ευρω(προφανως θα με βαλει καποιο κλειδι)απο την microsoft απευθειας.Με ειπε μαλιστα μην παιρνεις κλειδι απο ebay η απο αλλου δεν ειναι αξιοπιστα.τι λετε να το παω εκει,η να κανω κατι αλλο;
Υ.Γ αν το παρον το εχω σε λαθος θεση ας μεταφερθει αλλου

Spoiler

WINDOWS10.png.3d3dda314eb87c1e8a22a3d6d0e29509.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

.ο τεχνικος απο τα public με ειπε οτι πρεπει να φερω το pc εκει περα,και θα τα ενεργοποιησει αυτος με 80 ευρω

ουάου! Μάλλον θέλει να σου πουλήσει νέο κλειδί. Αν είναι έτσι πάρε ένα φθηνό από κανένα κλειδαράδικο.

23 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Με ειπε μαλιστα μην παιρνεις κλειδι απο ebay η απο αλλου δεν ειναι αξιοπιστα.

Έχεις Enterprise έκδοση. Για ποιον λόγο; Είναι εταιρικό το Pc;

Επίσης το κλειδί που έχεις είναι το generic (2YT43) τα οποία είναι μόνο για εγκατάσταση και δεν ενεργοποιούνται. Προφανώς είχες ενεργοποιήσει τα windows με activator και μάλλον στον πέταξε το antivirus.

Ψάξε για microsoft activation script.

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Προφανως εληξε το κλειδι.

γράψε αν έγινε ξαφνικά η μετά από νέα εγκατάσταση και αν η έκδοση ήταν πάντα αυτή Άν τα  αφήσεις  χωρίς  ενεργοποίηση τι σε πειράζει  Έχω 2 η/υ χωρίς ενεργοποίηση 3 χρόνια τώρα 

Η υποστήριξη για τα Windows 10 θα λήξει τον Οκτώβριο 2025 Μετά τις 14 Οκτωβρίου 2025, η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού από το Windows Update, τεχνική βοήθεια ή επιδιορθώσεις ασφαλείας για τα Windows 10.

Επεξ/σία από hp8

14 λεπτά πριν, micos000 είπε

Έχεις Enterprise έκδοση. Για ποιον λόγο; Είναι εταιρικό το Pc;

Επίσης το κλειδί που έχεις είναι το generic (2YT43) τα οποία είναι μόνο για εγκατάσταση και δεν ενεργοποιούνται. Προφανώς είχες ενεργοποιήσει τα windows με activator και μάλλον στον πέταξε το antivirus.

Ψάξε για microsoft activation script

οταν το ειχα παει για φορματ καποτε το ενεργοποiησε ο τεχνικος δεν θυμαμαι που το ειχα παει.επισης ναι εχω το kaspersky εδω και 5 μηνες .γιατι δεν το εκανε αμεσος το antivirus ;το εκανε μετα απο μηνες;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Χρησιμοποιεί κάποιος τον ενσωματωμένο dlna server των win?

Δεν μου στέλνει στην τηλεόραση εξωτερικούς υπότιτλους (srt).

Κάποια ιδέα?

Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται η αποστολή subtitles stream από το dlna πρωτόκολλο. Θέλει transcoding με hard subbed υπότιτλους.

Αναφορά σε κείμενο

the DLNA certification does not support SRT subtitle streaming and there are no plans to add it

Μόνο σε samsung τηλεόραση γίνεται αλλά σαν proprietary implementation της samsung.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

11 λεπτά πριν, micos000 είπε

Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται η αποστολή subtitles stream από το dlna πρωτόκολλο. Θέλει transcoding με hard subbed υπότιτλους.

Με πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα (serviio), μια χαρά έστελνε και τους εξωτερικούς. Έκανε αυτό το transcoding, υποθέτω?

Για μια στις ελάχιστες τόσες το θέλω, πλέον 99 στα 100 βίντεο έχουν ενσωματωμένους τουλάχιστον τους αγγλικούς κι όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...