iliata2410 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου δειτε αυτο στην φωτο.Προφανως εληξε το κλειδι.ο τεχνικος απο τα public με ειπε οτι πρεπει να φερω το pc εκει περα,και θα τα ενεργοποιησει αυτος με 80 ευρω(προφανως θα με βαλει καποιο κλειδι)απο την microsoft απευθειας.Με ειπε μαλιστα μην παιρνεις κλειδι απο ebay η απο αλλου δεν ειναι αξιοπιστα.τι λετε να το παω εκει,η να κανω κατι αλλο; Υ.Γ αν το παρον το εχω σε λαθος θεση ας μεταφερθει αλλου Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, iliata2410 είπε .ο τεχνικος απο τα public με ειπε οτι πρεπει να φερω το pc εκει περα,και θα τα ενεργοποιησει αυτος με 80 ευρω ουάου! Μάλλον θέλει να σου πουλήσει νέο κλειδί. Αν είναι έτσι πάρε ένα φθηνό από κανένα κλειδαράδικο. 23 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Με ειπε μαλιστα μην παιρνεις κλειδι απο ebay η απο αλλου δεν ειναι αξιοπιστα. Έχεις Enterprise έκδοση. Για ποιον λόγο; Είναι εταιρικό το Pc; Επίσης το κλειδί που έχεις είναι το generic (2YT43) τα οποία είναι μόνο για εγκατάσταση και δεν ενεργοποιούνται. Προφανώς είχες ενεργοποιήσει τα windows με activator και μάλλον στον πέταξε το antivirus. Ψάξε για microsoft activation script. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Προφανως εληξε το κλειδι. γράψε αν έγινε ξαφνικά η μετά από νέα εγκατάσταση και αν η έκδοση ήταν πάντα αυτή Άν τα αφήσεις χωρίς ενεργοποίηση τι σε πειράζει Έχω 2 η/υ χωρίς ενεργοποίηση 3 χρόνια τώρα Η υποστήριξη για τα Windows 10 θα λήξει τον Οκτώβριο 2025 Μετά τις 14 Οκτωβρίου 2025, η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού από το Windows Update, τεχνική βοήθεια ή επιδιορθώσεις ασφαλείας για τα Windows 10. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, micos000 είπε Έχεις Enterprise έκδοση. Για ποιον λόγο; Είναι εταιρικό το Pc; Επίσης το κλειδί που έχεις είναι το generic (2YT43) τα οποία είναι μόνο για εγκατάσταση και δεν ενεργοποιούνται. Προφανώς είχες ενεργοποιήσει τα windows με activator και μάλλον στον πέταξε το antivirus. Ψάξε για microsoft activation script οταν το ειχα παει για φορματ καποτε το ενεργοποiησε ο τεχνικος δεν θυμαμαι που το ειχα παει.επισης ναι εχω το kaspersky εδω και 5 μηνες .γιατι δεν το εκανε αμεσος το antivirus ;το εκανε μετα απο μηνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 10:30 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:30 μμ Χρησιμοποιεί κάποιος τον ενσωματωμένο dlna server των win? Δεν μου στέλνει στην τηλεόραση εξωτερικούς υπότιτλους (srt). Κάποια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. Τρίτη στις 11:43 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:43 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Χρησιμοποιεί κάποιος τον ενσωματωμένο dlna server των win? Δεν μου στέλνει στην τηλεόραση εξωτερικούς υπότιτλους (srt). Κάποια ιδέα? Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται η αποστολή subtitles stream από το dlna πρωτόκολλο. Θέλει transcoding με hard subbed υπότιτλους. Αναφορά σε κείμενο the DLNA certification does not support SRT subtitle streaming and there are no plans to add it Μόνο σε samsung τηλεόραση γίνεται αλλά σαν proprietary implementation της samsung. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:48 μμ από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 11:57 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:57 μμ 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζεται η αποστολή subtitles stream από το dlna πρωτόκολλο. Θέλει transcoding με hard subbed υπότιτλους. Με πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα (serviio), μια χαρά έστελνε και τους εξωτερικούς. Έκανε αυτό το transcoding, υποθέτω? Για μια στις ελάχιστες τόσες το θέλω, πλέον 99 στα 100 βίντεο έχουν ενσωματωμένους τουλάχιστον τους αγγλικούς κι όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα