Προς το περιεχόμενο

Mecool M8S PRO W 29,99$ @banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω την υποψία οτι δεν φταίει το hardware, ουτε το netflix και το burningtool, αλλά κάτι με τη μαμισια rom σε συνεργασία με το playstore, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω ακριβείς οδηγίες γιατί δεν εχω τετοιο μηχανακι με τετοια rom. 

Το burning tools δηλαδη το patch στο chip δεν επηρεάζεται απο το factory reset, αλλά επηρεάζεται αν περάσεις rom (ακομα και την ίδια) με usb burning tool. 

Βάλε πάλι burning tools και netflix και πριν τα τρέξεις δες τις άδειες ανα εφαρμογή και επιβεβαιωσε οτι εχουν αδεια εγγραφής στον αποθηκευτικό χώρο. Αν ΔΕΝ εχουν αδεια, ενεργοποιησε τα και τρεξε πάλι burningtools/netflix και δες αν παιζει το netflix. Αν ήδη εχουν πηγαινε στην επομενη παραγραφο

Αν μπορεις να κάνεις factory reset, εχε απο πριν το burning tool, το drm info και 1-2 εκδόσεις του netflix σε ενα στικάκι καβατζα, κάνε factory reset με σβήσιμο και των data, κανε μια ακομα επανεκκινηση, συνδεσε το στο internet αλλα μην του περάσεις google play λογαριασμο (εννοώ στο playstore). Δες με το drm αν βλέπει L1, μετα δοκίμασε το netflix, αν δεν παιξει, τρεξε παλι το burnintools (κανε τη διαδικασία) και επανελαβε με το netflix. Αν τώρα σε καποιο απο τα σταδια παιξει το netflix, βάλε του και και λογαριασμο play store στο box. αν μετα τα updates που θα κάνει κολλήσει πάλι το netflix, ειναι θεμα play store services σε συνεργασία με τη rom. 

Απο την άλλη βεβαια, αν το ειχα εγω, ήδη θα του ειχα αλλαξει rom, γιατί εχω χιλιοπει και χιλιοδιαπιστώσει οτι η εργοστασιακή rom ειναι για τα μπάζα. Οχι πως αυτό θα ελυνε σιγουρα το bug, αλλά σιγουρα θα ήταν πολυ πιο πιθανο να μην υπάρχει προβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Είπα να αποφύγω εξ΄αρχής την αλλαγή ROM γιατί όντως προορίζεται για ελάχιστη και μη απαιτητική χρήση.

Θα τα δοκιμάσω όλα και θα επανέλθω, θενξ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...