tonypapadovic Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/10/2018 στις 10:07 ΠΜ, tonypapadovic είπε Shipped παίδες Arrived 1
kajwbtfe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Και εμένα σήμερα το πρωί.10 μέρες έκανε!Μια χαρά το μηχανάκι.Του σεταρα και Kodi και αύριο λέω να δοκιμάσω και emus αφού για αυτό το πήρα περισσότερο.
tonypapadovic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πω τι χρέπι πήραμε Δεν το πήρα για μένα βέβαια, έχω το Mi Box και έχω καλομάθει Οπότε τι κινήσεις κάνουμε για σετάρισμα; Νομίζω ο isay έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και έχει πολύ χρήσιμους οδηγούς για τα mecool, δεν ξέρω αν καλύπτουν βέβαια αυτή την εκδοσάρα Ουσιαστικά Netflix θέλω μόνο (απ' ότι κατάλαβα παίζει με άλλη εφαρμογή σε 1080p; που την βρίσκω; αυτή που έχει δεν την λες και εύχρηστη), YT και MX Player Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από tonypapadovic
vrwmiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Πω τι χρέπι πήραμε Δεν το πήρα για μένα βέβαια, έχω το Mi Box και έχω καλομάθει Οπότε τι κινήσεις κάνουμε για σετάρισμα; Νομίζω ο isay έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και έχει πολύ χρήσιμους οδηγούς για τα mecool, δεν ξέρω αν καλύπτουν βέβαια αυτή την εκδοσάρα Ουσιαστικά Netflix θέλω μόνο (απ' ότι κατάλαβα παίζει με άλλη εφαρμογή σε 1080p; που την βρίσκω; αυτή που έχει δεν την λες και εύχρηστη), YT και MX Player Όσο και να το σκαλισεις,σιλδ δεν θα γίνει.κοίτα μόνο εάν έχει miner να το βάλεις.α, άμα παίζει απροβλημάτιστα για τους λόγους που το πήρες, μη το πειράξεις. 1
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tonypapadovic είπε Πω τι χρέπι πήραμε Δεν το πήρα για μένα βέβαια, έχω το Mi Box και έχω καλομάθει Οπότε τι κινήσεις κάνουμε για σετάρισμα; Νομίζω ο isay έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και έχει πολύ χρήσιμους οδηγούς για τα mecool, δεν ξέρω αν καλύπτουν βέβαια αυτή την εκδοσάρα Ουσιαστικά Netflix θέλω μόνο (απ' ότι κατάλαβα παίζει με άλλη εφαρμογή σε 1080p; που την βρίσκω; αυτή που έχει δεν την λες και εύχρηστη), YT και MX Player Για τα λεφτά που δώσατε και για περιορισμένες αναγκες, μια χαρά ειναι. Αυτά που εχω γράψει για τα mecool (βλ υπογραφή) εφαρμόζουν μια χαρά και στο W (που ουσιαστικά ειναι ο μικροτερος αδερφός του plus). 1
tonypapadovic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Όσο και να το σκαλισεις,σιλδ δεν θα γίνει.κοίτα μόνο εάν έχει miner να το βάλεις.α, άμα παίζει απροβλημάτιστα για τους λόγους που το πήρες, μη το πειράξεις. Να το βγάλω εννοείς ε; Γενικά ότι περιττό βλέπω να το αφαιρέσω ή θα σπάσει το μηχανάκι; Από δω να κατεβάσω netflix παίδες; https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 reset button έχει το συγκεκριμένο από κάτω ή στο πλάι;
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 πουθενα δεν εχει reset button. Πρεπει να ανοιξεις το κουτι και να βραχυκυκλωσεις συγκεκριμένα pins
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, isay είπε πουθενα δεν εχει reset button. Πρεπει να ανοιξεις το κουτι και να βραχυκυκλωσεις συγκεκριμένα pins μέσα από το android λογικά θα μπορείς να κάνεις reboot και update μέσω sd card για Libreelec - Coreelec;
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν εγκαταστήσεις κάποιο terminal και του δώσεις την εντολη sudo recovery ή su recovery αλλά δεν το εχω δοκιμάσει προσωπικά, οποτε δεν ειμαι 100 σιγουρος Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από isay
vrwmiaris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tonypapadovic είπε Να το βγάλω εννοείς ε; Γενικά ότι περιττό βλέπω να το αφαιρέσω ή θα σπάσει το μηχανάκι; Από δω να κατεβάσω netflix παίδες; https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/ Το ιδανικό θα ήταν να το παγώσει ς μέσω τιτανιουμ, γιατί σε κάθε update θα βάζει πάλι ότι εφαρμογή έχεις σβήσει.Δεν σπάει μη φοβάσαι, μόνο μην πειράζεις εφαρμογές με κόκκινα γράμματα(αναφέρομαι στο tb).
tonypapadovic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, isay είπε Για τα λεφτά που δώσατε και για περιορισμένες αναγκες, μια χαρά ειναι. Αυτά που εχω γράψει για τα mecool (βλ υπογραφή) εφαρμόζουν μια χαρά και στο W (που ουσιαστικά ειναι ο μικροτερος αδερφός του plus). Ακολούθησα τον οδηγό για το Netflix για Android TV αλλά τζίφος Κατέβασα burntools και δοκίμασα με διάφορες εκδόσεις νέτφλιξ αλλά συνεχώς μου λέει (This version of Netflix is not supported with yout device (-13)) Ξέρουμε κάτι;
isay Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, tonypapadovic είπε Ακολούθησα τον οδηγό για το Netflix για Android TV αλλά τζίφος Κατέβασα burntools και δοκίμασα με διάφορες εκδόσεις νέτφλιξ αλλά συνεχώς μου λέει (This version of Netflix is not supported with yout device (-13)) Ξέρουμε κάτι; Κάτι κάνεις λάθος. Το συγκεκριμένο είναι καραδουλεμένο και μονο στο ΚΙ (ή το ΚΙΙ δε θυμάμαι καλα) δεν παιζει. Το -13 βγαινει οταν δεν βρίσκει L1, αλλά βρισκει L3 Αν δεν βγάλεις άκρη, γράψε αναλυτικά τι έκανες, τι αντιμετώπισες, τι μηνυματα πήρες και γενικά ολη τη διαδικασία, μπας και βγάλουμε κάποια άκρη για βοήθεια.
tonypapadovic Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, isay είπε Κάτι κάνεις λάθος. Το συγκεκριμένο είναι καραδουλεμένο και μονο στο ΚΙ (ή το ΚΙΙ δε θυμάμαι καλα) δεν παιζει. Το -13 βγαινει οταν δεν βρίσκει L1, αλλά βρισκει L3 Αν δεν βγάλεις άκρη, γράψε αναλυτικά τι έκανες, τι αντιμετώπισες, τι μηνυματα πήρες και γενικά ολη τη διαδικασία, μπας και βγάλουμε κάποια άκρη για βοήθεια. Τι να σου πω ρε γμτ Ακολούθησα το σχετικό κομμάτι του guide σου: Spoiler (UPDATE 21/10/2018) Το Σεπτέμβριο το netflix εφάρμοσε μια αλλαγή στο συστημα τους και πολλά boxes με DRM L1 σταμάτησαν να παιζουν netflix. H mecool κυκλοφόρησε ένα patch με όνομα burnkeytools που διορθωσε το προβλημα σχεδον σε ολα τα μηχανάκια της. Ξηλώστε λοιπον το εγκατεστημενο netflix, κατεβάστε το mecool patch απο τη διευθυνση ( http://freaktab.com/filedata/fetch?id=740633&d=1534517806 ), εγκαταστήστε το, τρεξτε το και πατηστε το κουμπι "Click the burn key". Μόλις γράψει "widevine key status:success" κάντε επανεκκινηση και μπορειτε να απεγκαταστήσετε τελείως το burnkeytools. Δείτε και σχετικό βίντεο -> https://www.youtube.com/watch?v=pPE5SJM3bZ8 στο διάστημα 1:01-1:17. Τώρα πηγαίντε στη διευθυνση ( https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/netflix-android-tv/ ) και κατεβάστε την τελευταία έκδοση του netflix για android TV (ασπρο-κοκκινο εικονιδιο), εγκαταστήστε το και το netflix θα παιζει κανονικά σε HD. To app ΔΕΝ θα το βρείτε στο playstore για διαφορους τεχνικους λογους, οποτε περιοδικά (ανα μήνες) μπορειτε να κατεβάζετε νεότερες εκδοσεις απο την ιδια διευθυνση. Δε χρειάζετε καθε φορα να κάνετε εργασία με το burnkeytools Η διαφορά την πρώτη φορά ήταν ότι είχα ήδη κατεβάσει το Netflix και έκανα την διαδικασία με το burntools. Mετά τα έκανα και σειριακά όπως τα αναφέρεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να έκανα διαφορετικά, δεν υπάρχει και μεγάλο περιθώριο για παρεκκλίσεις Ευχαριστώ για την όλη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις