Προς το περιεχόμενο

Mecool M8S PRO W 29,99$ @banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει αναφερθει καθολου οτι παιζει το συγκεκριμενο  kodi 720p κι οχι 1080p.Μην παρετε κατι που δεν εχει και τις καλυτερες προδιαγραφες(.s905w (max 4k @30p )δηλαδη κουτσουρεμενο s905 και "αρχαια" καρτα γραφικων mali 450  που βγηκε πριν 4 χρονια

Aν θελετε να περιμενετε προσφορες απο νεα tv box με εξελιγμενους επεξεργαστες amlogic s905x2 που βγαινουν τελος του μηνα.

Επεξ/σία από powerup
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, powerup είπε

Δεν εχει αναφερθει καθολου οτι παιζει το συγκεκριμενο  kodi 720p κι οχι 1080p.

ως παίζει εννοείς την ανάλυση του gui  στο kodi, γιατί 1080p video φυσικά και παίζει στο kodi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Doubt είπε

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_895800.html?wid=1433363#goodsDetail

Είναι το ίδιο;

Ποιό συμφέρει καλύτερα σαν αγορά αν ληφθεί υπ όψιν ο τρόπος αποστολής, πιθανή χρέωση τελωνείου κλπ;

Αφενος εχουν την ίδια τιμή (30 δολλάρια), αφετέρου το banggood ειναι ετη φωτός μπροστά σε σχέση με το gearworst σε αξιοπιστία, μεθοδος αποστολής χωρίς τελωνειο (priority line) και καλό after sales. Και ακριβοτερο 10-15% να έβγαινε στο banggood, πάλι απο εκει θα το αγοραζα. 

Είναι τα ίδια μηχανάκια

Απο εκει και πέρα έχω μια πρακτική αλλεργία στο Soc  s905w που φοράει και προσωπικά δεν θα το αγοραζα με τίποτα. 

Επεξ/σία από isay
  • Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, isay είπε

Απο εκει και πέρα έχω μια πρακτική αλλεργία στο Soc  s905w που φοράει και προσωπικά δεν θα το αγοραζα με τίποτα. 

Εγώ δεν είχα ποτέ μου τέτοιο κουτάκι. Για να πάρω μια ιδέα τι εστί android tv box, να πειραματιστώ και να μάθω πράγματα και ίσως να το ξεχάσω μετά σε κάποιο εξοχικό για χρήση 2-3 φορές το χρόνο (1 μήνα μάξιμουμ) είναι ΟΚ;

Με 26 ευρώ δεν περιμένω το σούπερ εργαλείο. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εγώ δεν είχα ποτέ μου τέτοιο κουτάκι. Για να πάρω μια ιδέα τι εστί android tv box, να πειραματιστώ και να μάθω πράγματα και ίσως να το ξεχάσω μετά σε κάποιο εξοχικό για χρήση 2-3 φορές το χρόνο (1 μήνα μάξιμουμ) είναι ΟΚ;

Με 26 ευρώ δεν περιμένω το σούπερ εργαλείο. 

Στο link παρακάτω υπάρχει μια πολύ ωραία συζητηση για το τι ειναι το android tv box και τι μπορει να μας προσφέρει ή αν καλύπτει αναγκες σου. Με δυο λογια φαντάσου μια τηλεοραση που την κάνει πολύ πιο smart από οποιαδήποτε μεση smart tv που κυκλοφορεί στην αγορα. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/

Απο εκει και πέρα ειναι πολύ μικρά σε διαστάσεις και παναλαφρα οποτε μια χαρά το κουβαλάς μαζί σου στο εξοχικό για 1 μηνα που πηγαινεις. Απο το να δώσεις λοιπον 30 δολλάρια και να κάθεται (συν οτι απαρχαιώνεται), καλύτερα δώσε 50-60 δολλάρια, πάρε ένα καλύτερο και να το χρησιμοποιείς ολο το χρόνο, οπουδήποτε εχεις τηλεοραση και internet. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, isay είπε

Απο το να δώσεις λοιπον 30 δολλάρια και να κάθεται (συν οτι απαρχαιώνεται), καλύτερα δώσε 50-60 δολλάρια, πάρε ένα καλύτερο και να το χρησιμοποιείς ολο το χρόνο, οπουδήποτε εχεις τηλεοραση και internet. 

Ερώτηση από περιέργεια...

Υπάρχει κάποιο τέτοιο κουτάκι που να κυκλοφόρησε π.χ 10/17 στα 50-60 δολλάρια και να είναι σήμερα αξιόλογο ή είναι όλα ξεπερασμένα, discontinued κλπ καταναλωτικά;

Δημοσ.

Οκτωβρη 2017 εννοει.

Απαντηση, Mi Box.

Δεν θυμαμαι ποτε πρωτοκυκλοφορησε, το μαθαινει ευκολα καποιος στο νετ, αλλα σιγουρα ειναι παλιο και ομως δεν εχει απαξιωθει ακομη, αντιθετως συνεχιζει να επιβεβαιωνεται η αξια του, ιδιαιτερα για επισημη υποστηριξη netflix.

BTW, βγηκε προχτες το νεο μοντελο, Mi Box S, το εχουν presale εως το τελος του μηνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nek4d είπε

Οκτωβρη 2017 εννοει.

Απαντηση, Mi Box.

Δεν θυμαμαι ποτε πρωτοκυκλοφορησε, το μαθαινει ευκολα καποιος στο νετ, αλλα σιγουρα ειναι παλιο και ομως δεν εχει απαξιωθει ακομη, αντιθετως συνεχιζει να επιβεβαιωνεται η αξια του, ιδιαιτερα για επισημη υποστηριξη netflix.

BTW, βγηκε προχτες το νεο μοντελο, Mi Box S, το εχουν presale εως το τελος του μηνα.

Καλημερα, αξιζει η μεταβαση απο mi box σε mi box s κατα τη γνωμη σου; Η χρηση απλη you tube, netflix, 

Ευχαριστω

Επεξ/σία από mitskitsamal
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mitskitsamal είπε

Καλημερα, αξιζει η μεταβαση απο mi box σε mi box s κατα τη γνωμη σου; Η χρηση απλη you tube, netflix, 

Ευχαριστω

Όχι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση αυτή η μετάβαση. Ειδικά για την χρήση που αναφέρεις. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Όχι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση αυτή η μετάβαση. Ειδικά για την χρήση που αναφέρεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...