Προς το περιεχόμενο

Mecool M8S PRO W 29,99$ @banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μεση λυση + backup προοριζεται. Εχω τηλεοραση 37 ιντσων, σχεδον δεκαετιας, βλεπω ελαχιστη τηλεοραση, δεν θελω να επενδυσω σε κατι που θα παρακολουθω συχνα (νετφλιξ), αλλα σε κατι που ενιοτε θα μου κοστιζει τον μηνα οσο π.χ. 2-3 επισκεψεις (μετα συζυγου) σε εναν κινηματογραφο. Αν μοιραστω την συνδρομη, η αποσβεση θα ειναι σχετικα γρηγορη και ευκολη.

Αφου εχασα το M8S Pro πριν απο μερικες ημερες, σκεφτηκα μηπως αυτο εδω καλυψει το κενο σε νορμαλ τιμη και χωρις να αγχωνομαι αν το νετφλιξ μπλοκαρει καποια στιγμη την προβολη (εχω διαβασει τα σχετικα νηματα, ειμαι ενημερος).

Ωστοσο ακομα δεν καταλαβα αν παιζει sd, hd ή 4K αφου οι αποψεις διιστανται :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, aklostr είπε

Μία χαρά παίζει. 

Μη λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζετε. 

Εδω ένα ελληνικό review.

(με ένα απλό googlαρισμα θα βρείτε περισσότερα reviews που το επιβεβαιωνουν) 

αν εισαι τοσο σιγουρος να το προτεινεις γιατι εγω διαβαζω αυτα:  Τιμιο μηχάνημα στα λεφτά του. 1080p Netflix και 4Κ You-Tube. 
Μακάρι να είχε αλλο remote. 

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, fredd0 είπε

οι αποψεις διιστανται

ecool M8S Pro W implementation appears to be one of the most feature packed with support for HD Netflix (not in 4K though).

http://mediaplayers.gr/mecool-m8s-pro-w/

εκτος αν το εχεις και εχεις διαπιστωσει οτι παιζει 4κ netflix

Οχι δεν το έχω και δεν μπορώ να το διαπίστωσω. Ίσως η έκδοση με το voice control που αναφέρεται στο review να έχει άλλη rom. 

11 λεπτά πριν, manoskost είπε

αν εισαι τοσο σιγουρος να το προτεινεις γιατι εγω διαβαζω αυτα:  Τιμιο μηχάνημα στα λεφτά του. 1080p Netflix και 4Κ You-Tube. 
Μακάρι να είχε αλλο remote. 

Η ένσταση μου ήταν πάνω στην κουβέντα σου "4κ δεν παιζει, μονο το mibox της xiaomi." 

Την οποία απ ότι βλέπω τώρα έχεις κάνει edit... 

Επεξ/σία από aklostr
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Για μεση λυση + backup προοριζεται. Εχω τηλεοραση 37 ιντσων, σχεδον δεκαετιας, βλεπω ελαχιστη τηλεοραση, δεν θελω να επενδυσω σε κατι που θα παρακολουθω συχνα (νετφλιξ), αλλα σε κατι που ενιοτε θα μου κοστιζει τον μηνα οσο π.χ. 2-3 επισκεψεις (μετα συζυγου) σε εναν κινηματογραφο. Αν μοιραστω την συνδρομη, η αποσβεση θα ειναι σχετικα γρηγορη και ευκολη.

Αφου εχασα το M8S Pro πριν απο μερικες ημερες, σκεφτηκα μηπως αυτο εδω καλυψει το κενο σε νορμαλ τιμη και χωρις να αγχωνομαι αν το νετφλιξ μπλοκαρει καποια στιγμη την προβολη (εχω διαβασει τα σχετικα νηματα, ειμαι ενημερος).

Ωστοσο ακομα δεν καταλαβα αν παιζει sd, hd ή 4K αφου οι αποψεις διιστανται :D

χωρις να θελω να κανω τον μπρουκλη, με 20 -25 ευρω παραπανω παιρνεις το mi box απο ελλαδα που νομιζω σου καλυπτει το 'να εχω το κεφαλι μου ησυχο'

ναι καταλαβαινω οτι ειναι σχεδον διπλασια τιμη ...

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, fredd0 είπε

χωρις να θελω να κανω τον μπρουκλη, με 20 -25 ευρω παραπανω παιρνεις το mi box απο ελλαδα που νομιζω σου καλυπτει το 'να εχω το κεφαλι μου ησυχο'

Ειδικα για καποιον που θελει Netflix και επισημες αδειες (HBO/Amazon και σια), ειναι καλύτερη λυση οντως, αν και το Oreo τα εκανε λιγο μαντάρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Και μια επιπλέον ερώτηση από μένα:

Από Banggood πλέον παίρνουμε απροβλημάτιστα επιλέγοντας Priority Direct Mail και δεν σταματάει τελωνείο;

100% δεν περνάει τελωνείο!

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fredd0 είπε

Ναι, έχεις δίκιο. Καθόλου μπρούκλης, σωστή σκέψη και παρατήρηση έκανες. Το έχω ήδη στα υπόψιν εδώ και καιρό. Αλλά διαβάζω ότι δεν έχει ethernet, άρα βάλε +15. Έτσι φτάνουμε στα 35-40 παραπάνω. Προφανώς ΑΝ αγοράσω αυτό της προσφοράς, θα το κάνω εν γνώσει μου.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Ναι, έχεις δίκιο. Καθόλου μπρούκλης, σωστή σκέψη και παρατήρηση έκανες. Το έχω ήδη στα υπόψιν εδώ και καιρό. Αλλά διαβάζω ότι δεν έχει ethernet, άρα βάλε +15. Έτσι φτάνουμε στα 35-40 παραπάνω. Προφανώς ΑΝ αγοράσω αυτό της προσφοράς, θα το κάνω εν γνώσει μου.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι μεγάλος fan της xiaomi και κάτοχος και των δυο tv box (mi box 2 και mecool).

Εντυπώσεις:

Το mi box αγορασμένο από Ελλάδα - eshop.gr σίγουρα ανώτερο του mecool (όχι πως δεν είμαι ευχαριστημένος από το mecool).

Όμως τις δυο τελευταίες εβδομάδες το mi box 2 βρίσκεται στο service του eshop.gr γιατί δεν ανοίγει μετά από 10-12 ώρες κλειστό, πάρα μόνο αν το βγάλεις από την πρίζα.

Το δε mecool αγορασμένο από κίνα - banggood με priority  δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.

Οπότε είναι και λίγο θέμα τύχης.

Συμπεράσματα:

Το mecool είναι κατά την γνώμη μου ότι ποιο τίμιο μπορεί να πάρει κάποιος σε αυτά τα  χρήματα. Ναι υπάρχουν και πολύ ανώτερα tv boxes άλλα θα πρέπει να ανέβεις αρκετά σε κόστος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonkyr είπε

(σημ. ανταπτορες usb to lan βρισκεις πολυ φθηνα σε ebay, απο 1.50 ευρω ξεκινανε ή με λιγα παραπανω, κατι καλυτερο)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη γενικα δε θελω να δωσω αρκετα λεφτα αυτη περιοδο για κατι που δε χρησιμοποιω καθημερινα. αν το παρω και το συνδεσω μεσω wifi στο ιδιο δικτυο με τον Η/Υ θα μπορω να κανω streaming ταινιες (Netflix και vlc) και το cosmote tv go στο tv box απο τον Η/Υ? μεγιστη αναλυση 1080P αν παιζει ρολο.

Επεξ/σία από sotiris123
Δημοσ.

Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για tv box και το συγκεκριμένο φαίνεται καλή περίπτωση. Είχα βάλει στο μάτι και το mibox που αναφέρθηκε αλλά διαβάζω πολλά προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε oreo. Ξέρει κανείς να μας πει αν λυθηκε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...