Προς το περιεχόμενο

Mecool M8S PRO W 29,99$ @banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιζει απροβληματιστα 4κ παντως τυπου?

τα 2gb ram φτανουν?

δεν ρωταω καν για το αν θα θελει χειρουργειο για να μην υπερθερμαινεται γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα θελει

θα ηθελα να μου απαντησει οποιος εχει εμπειρια με κουτακια με ιδιο soc

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.

ΠΕριμενω να πει κανεις τη γνωμη του γιατι ψαχνω αυτη τη περιοδο καποιο tv box μεχρι τα 30 ευρω. επισης αν γνωριζει κανεις να μας πει αν παιζει netflix και cosmote tv go.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Και μια επιπλέον ερώτηση από μένα:

Από Banggood πλέον παίρνουμε απροβλημάτιστα επιλέγοντας Priority Direct Mail και δεν σταματάει τελωνείο;

Απ'οτι βλέπω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τελωνείο 

https://www.google.gr/amp/s/techvalue.gr/agores-apo-kina-209/amp/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

ΠΕριμενω να πει κανεις τη γνωμη του γιατι ψαχνω αυτη τη περιοδο καποιο tv box μεχρι τα 30 ευρω. επισης αν γνωριζει κανεις να μας πει αν παιζει netflix και cosmote tv go.

για να παιξει cosmote tv go καποιο box πρεπει να ειναι unroot, αλλα τα περισσοτερα που ερχονται απο κινα ειναι root οποτε πρεπει να τα πειραξεις. netflix που θελεις μονο το mibox της xiaomi παιζει 4κ, αλλα μεχρι 1080 και αλλα μεχρι 480. αν θελεις κατι να τα συνδυαζει και τα δυο, mibox της xiaomi απο ελλαδα 53 ευρω, καθαρο android μηχανημα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Έχω εδώ και ενα μήνα το ίδιο tv box με το χειριστήριο που υποστηρίζει φωνητικές εντολές.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και θα παραγγείλω αλλο ένα για τους γονείς μου.

Του έχω κρεμάσει kodi και stremio και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Έχει προεγκατεστημένο το Netflix  αλλά δεν του έχω  κάνει χρήση για νου σου πω εντυπώσεις.

Πολύ τίμιο για τα χρήματα του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tonypapadovic είπε

Και μια επιπλέον ερώτηση από μένα:

Από Banggood πλέον παίρνουμε απροβλημάτιστα επιλέγοντας Priority Direct Mail και δεν σταματάει τελωνείο;

Κανένα πρόβλημα με τελωνείο με priority direct.

Προχώρα άφοβα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Ρωτάω, μήπως το προλάβω αυτή τη φορά :D Νετφλιξ σε 4Κ δινει ή δεν έχει άδεια; Τα σέβη μου στον @isay :D

4κ δεν παιζει, μονο σε χαμηλοτερη αναλυση.

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manoskost είπε

4κ δεν παιζει, μονο σε χαμηλοτερη αναλυση.

Χμ, ειμαι δουλεια και "παρασυρθηκα". HD ηθελα να γραψω, δεν εχω τιβι 4Κ (αν και ισως μια μερα αποκτησω, αλλα τοτε θα ειναι σμαρτ και θα παιζει νετφλιξ απο εκει :D). Ξερουμε για HD;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manoskost είπε

4κ δεν παιζει, μονο το mibox της xiaomi.

Μία χαρά παίζει. 

Μη λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζετε. 

Εδω ένα ελληνικό review.

(με ένα απλό googlαρισμα θα βρείτε περισσότερα reviews που το επιβεβαιωνουν) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://mediaplayers.gr/mecool-m8s-pro-w-voice-android-tv-version/

4K εως 30hz μονο. 1080p κανονικά ως 60.

Με το κυνηγητό που ριχνει η Netflix (εως τώρα το pro W υποστηριζε 1080p και εως 4Κ στο YouTube) μην το προορίζετε για τετοια χρήση (Netflix) γιατι πιθανότατα θα ριξει ξανά ακυρα (εδωσε patch η Mecool για να το ενεργοποιήσει πάλι).

Σε αυτα τα λεφτά βεβαια για backup λύση/εξοχικο κλπ ειναι κατι παραπάνω απο μια χαρα.

Επεξ/σία από vadergr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aklostr είπε

Μία χαρά παίζει. 

Μη λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζετε. 

Εδω ένα ελληνικό review.

(με ένα απλό googlαρισμα θα βρείτε περισσότερα reviews που το επιβεβαιωνουν) 

οι αποψεις διιστανται

ecool M8S Pro W implementation appears to be one of the most feature packed with support for HD Netflix (not in 4K though).

http://mediaplayers.gr/mecool-m8s-pro-w/

εκτος αν το εχεις και εχεις διαπιστωσει οτι παιζει 4κ netflix

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...