haHa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Μα για τον ηλιο με ενδιαφερει και το ξερω οτι εκει δεν ρυθμιζεται και επισης δεν υπαρχει λογος για auto brightness αν με ρωτας αν πρεπει να καθομαι να ρυθμιζω καθε τρεις και λιγο εγω την φωτεινοτητα που βγαινει εντελως off.. Δεν μπορει να ειμαι σε σκοτεινο δωματιο και να ανοιγω την οθονη του κινητου και να τυφλωνομαι αν δεν εχω ανοιξει το night mode.. Αν την εχεις στο manual, σιγουρα πρεπει να την ρυθμιζεις καθε λιγο. Πχ οταν εισαι στον ηλιο και μετα πας σε σκοτεινο δωματιο. Στο auto δεν χρειαζεται τοσο συχνα. ειδικα μαλιστα μετα απο λιγο καιρο, μαθαινει τι ακριβως επιπεδο φωτεινοτητας αρεσει στο χρηστη(πχ οταν την ρυθμιζεις πολυ χαμηλα σε σκοτεινο δωματιο, μετα απο λιγο καιρο το μαθαινει οτι σου αρεσει αυτο και το βαζει αυτοματα). Ειναι το λεγομενο personalized automatic brightness Contol που παρεθεσα παραπανω. Χωρια φυσικα το πλεονεκτημα της υπερυψηλης φωτεινοτητας στο auto οταν εισαι στον ηλιο, που διαφορετικα(σε manual δηλαδη) δεν φθανει στα ιδια επιπεδα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από haHa
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, haHa είπε Αν την εχεις στο manual, σιγουρα πρεπει να την ρυθμιζεις καθε λιγο. Πχ οταν εισαι στον ηλιο και μετα πας σε σκοτεινο δωματιο. Στο auto χρεαιζεται τοσο συχνα. ειδικα μαλιστα μετα απο λιγο καιρο, μαθαινει τι ακριβως επιπεδο φωτεινοτητας αρεσει στο χρηστη(πχ οταν την ρυθμιζεις πολυ χαμηλα σε σκοτεινο δωματιο, μετα απο λιγο καιρο το μαθαινει οτι σου αρεσει αυτο και το βαζει αυτοματα). Ειναι το λεγομενο personalized automatic brightness Contol που παρεθεσα παραπανω. Χωρια φυσικα το πλεονεκτημα της υπερυψηλης φωτεινοτητας στο auto οταν εισαι στον ηλιο, που διαφορετικα(σε manual δηλαδη) δεν φθανει στα ιδια επιπεδα. Βρε εχω καταλαβει εδω και ωρα τι λες αλλο λεω.. Eννοω οτι εχω επιλεξει να χρησιμοποιω manual στο S9+ γιατι το auto brightness δεν δουλευει καθολου σωστα ή τουλαχιστον καλυτερα απο προηγουμενα μοντελα. Για αυτο λεω οτι μπαινω σε σκεψεις οτι κατι δεν παει καλα.. Συνηθως κανω αρκετα updates και περναω roms αλλα στο s9+ δεν εχω αλλαξει τιποτα και δεν εχω παρει και OTA updates σημαντικα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r
jimis98 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 xs και το xs max εχουν διαφορες? καποιος που περνει πτωτη φορα iphone ποιο θα του συστηνατε?
Choulio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 1:22 ΜΜ, jimis98 είπε xs και το xs max εχουν διαφορες? καποιος που περνει πτωτη φορα iphone ποιο θα του συστηνατε? Ίδια ειναι δεν έχουν διαφορές. Διαλέγεις καθαρα με βάση το μεγεθος. Απλα το Max λογω περισσοτερου χώρου εχει και μεγαλυτερη μπαταρια (και πιο ακριβη τιμη βεβαια). Αλλα και το απλό εχει ικανοποιητική μπαταρια
jimis98 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Choulio είπε Ίδια ειναι δεν έχουν διαφορές. Διαλέγεις καθαρα με βάση το μεγεθος. Απλα το Max λογω περισσοτερου χώρου εχει και μεγαλυτερη μπαταρια (και πιο ακριβη τιμη βεβαια). Αλλα και το απλό εχει ικανοποιητική μπαταρια διαφορες στην αναλυση δεν εχουν?δηλαδη ποσες ωρες διαφορα εχουν αυτονομια?
Choulio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jimis98 είπε διαφορες στην αναλυση δεν εχουν?δηλαδη ποσες ωρες διαφορα εχουν αυτονομια? https://www.apple.com/gr/iphone/compare/
BlueBlade Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 1:22 ΜΜ, jimis98 είπε xs και το xs max εχουν διαφορες? καποιος που περνει πτωτη φορα iphone ποιο θα του συστηνατε? Aν εξαιρέσεις μια μικρή διαφορά στην μπαταρία, είναι πρακτικά το ίδιο τηλέφωνο σε 2 μεγέθη. Επιλέγεις ανάλογα τις ανάγκες σου.
nosstrom Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το θέμα apple και iPhone που να πω την αλήθεια δεν είμαι και fan της. Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα και μάλλον θα πάω στο iPhone x η X's η xs max και ας φτάνει σε αυτά τα επίπεδα τιμών είναι καθαρά το λειτουργικό που δένει άρτια με το hardware και η υποστήριξη σε αυτό το κομμάτι , δε θεωρώ όμως ότι για αυτά που προσφέρει σε θέμα hardware αξίζει τόσα λεφτά . Επίσης την πάτησα περσι με honor κινητό που πραγματικα αυτό θα είχα ακόμα και μιλάω για το honor 8 pro τιμης 450€ που με android 7 πήγαινε πραγματικά σφαίρα και είχε τα ΠΑΝΤΑ.Ξαφνικα έβγαλε η Hauwei το Android 8.0 και το κινητό σερνόταν σε όλα και στο τέλος μας άφησε στα κρύα του λουτρού, τέτοια χαλια διαχείριση μνήμης και κολλήματα δεν έχω ξαναδεί σε κινητό και τώρα ίσως βγάλει στο πρώτο τετράμηνο του 19 android pie στο κινητό αυτό, ίσως ομως.Θα πήγαινα για mate 20 pro αλλά τη huawei δε την εμπιστεύομαι πλέον, εδώ λέει κάνουν test σε νέο λειτουργικό να δώσω 1000 για κάτι που δε μου προσφέρει σιγουριά? Και μάλλον δε θα μείνω και σε αndroid περιμένοντας καρτερικά την Χ εταιρία να βγάλει update για το μπασταρδεμενο της android λειτουργικό .Δε λέω ότι και η apple δε κάνει μπουρδες που μετά από 4-5 χρόνια μπορεί να σου πετάξει update και να στο κάνει να σέρνετε ώστε να πάρεις το πιο καινούριο αλλά τουλάχιστον το κινητό αυτό θα είναι για τα επόμενα 4-5 χρόνια όπως όταν το πρωτο αγόρασες σε θέμα σταθερότητας . Στα 1000+ € θα έδινα μόνο σε iPhone και στα τότε Black berry με BB OS αν υπήρχαν ακόμα . Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από nosstrom
sezebo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Το έπιασα το xs max...ρε τι τούβλο είναι αυτό? Ρε πόσο χοντρό είναι? Πιο χοντρό από το 8 plus που είχα!! Να σου πέσει στο κεφάλι κάνα βράδυ εκεί στο κρεβάτι και να τρέχεις νοσοκομείο!!
Pwpwpw Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 7:17 ΜΜ, sezebo είπε Το έπιασα το xs max...ρε τι τούβλο είναι αυτό? Ρε πόσο χοντρό είναι? Πιο χοντρό από το 8 plus που είχα!! Να σου πέσει στο κεφάλι κάνα βράδυ εκεί στο κρεβάτι και να τρέχεις νοσοκομείο!! Το 8 plus μπροστα στο xsmax μοιζει κινητο του 2012.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα