Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Ο φορτιστής και η θήκη καθορίζουν την τιμή μιας συσκευής? Και να τα είχε αυτά στο κουτί, θα δικαιολογούσαμε μετά την τιμή? :) 

όταν πληρώνεις τόσα λεφτά το λιγότερο που περιμένεις να έχεις ειν ποιοτικά components ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ... τραγικό 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, allen19m είπε

Σόρυ μπρο, η καλύτερη οθόνη αντικειμενικά και με νούμερα είναι του Note 9, επίσης να σου αναφέρω πως και τις 2 οθόνες τις κατασκευάζει η Samsung.

η λεξη "αντικειμενικα¨ σε κατι τοσο υποκειμενικο οπως η οθονη και το πως αντιλαμβανομαστε χρωματα (που εκει δινει γκαζια το Note 9) κλπ. δεν παιζει μαν... ας πουμε οτι και οι 2 ειναι τελειες και εχουν το κοινο τους.

Εβλεπα το avengers σε 4K στην tv σε cinema mode (αρα γηινα μη κορεσμενα χρωματα) και ελεγα ειναι οτι πιο τελειο εχω δει... μεχρι που ηρθε η δικια μου και μου λεει ειναι σαν να εχει πεσει ενα πεπλο στην οθονη και ειναι ολα θολα... switch σε dynamic mode (τσιτα τα χρωματα, οξυτητες, φωτεινοτητες), αυτη εκστασιαστηκε - εγω τυφλωθηκα...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, allen19m είπε

Σόρυ μπρο, η καλύτερη οθόνη αντικειμενικά και με νούμερα είναι του Note 9, επίσης να σου αναφέρω πως και τις 2 οθόνες τις κατασκευάζει η Samsung.

γενηθηκες και εσύ στο hood μπρο ;

Δημοσ.

Το xs max είναι το τηλέφωνο για τα δικά μου γούστα (μεγάλη οθοη) που περίμενα να βάλει η apple. Αλλά όπως το είπαν πολλοί... 1339€; Έχουμε ξεφύγει λιγάκι... Τώρα είμαι κάτοχος ενός oneplus 6 και δεν είμαι android fan για όσους με ξέρουν έχουν περάσει από τα χέρια μου ΟΛΑ τα κινητά. Πραγματικά υπάρχει κάτι που κάνει το xs max καλύτερα; Ναι η κάμερα είναι καλύτερη αλλά μιλάμε για σχεδόν τριπλάσια τιμή... Ναι στα benchmark έχει τα καλύτερα νούμερα... Στην εμπειρία χρήσης δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά με το op6 λόγο stock android (πέρασε και το xs max από τα χέρια μου) και επίσης δεν νομίζω να μην καλύπτει κάποιον ο SD845 σε ότι και να κάνει στο κινητό του. Πολύ καλό κινητό το νέο iphone αλλά η άποψη μου είναι ότι πλέον έχει καταντήσει (όχι μόνο στην Ελλάδα) απλά μόδα και απλά το ακριβότερο. Θα το ξανά πω άλλη μια φορά δεν είμαι fan καμίας εταιρείας αλλά η oneplus σαν να αρχίζει να χαράζει τον δρόμο για το καλύτερο κινητό (στο σύνολο).

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !!! 

Διαβαζω πολλούς που λένε  για την τιμή ότι είναι ακριβό και έχετε απόλυτο δίκιο με μισθό Ελλάδας και δεν μιλάω για το βασικό αλλά και για ένα καλό μισθό 1000€ τον μήνα πχ δεν αξίζει να το πάρει κανείς . Αλλά όταν στην Αμερική και σε πολλές άλλες χώρες με δυο εβδομάδες δουλειά το πολύ μπορεί να το πάρει σχεδόν ο καθένας ποσό να το πουλησει και η apple και η κάθε apple ;;; Και δυστυχώς δεν μπορεί να το πουλάει κάπου 1300 και κάπου άλλου 500 ...... 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Gennaios είπε

κοροϊδία.. μόνο οι Έλληνες τα θεωρούν ακόμα κινηταρες.. iPhone x 2 ειν με bugs.. φυσικά ωραίο τηλέφωνο αλλά τα λεφτά του δν τα αξίζει 

Μόνο εμείς τα θεωρούμε κινητάρες, γιαυτό σαρώνουν πάντα και τα νούμερα πωλήσεων χτυπάνε ταβάνια. Επειδή εμείς οι Έλληνες τα  αγοράζουμε. Ο υπόλοιπος κόσμος κυκλοφορεί με τα κινέζικα στο χέρι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Μόνο εμείς τα θεωρούμε κινητάρες, γιαυτό σαρώνουν πάντα και τα νούμερα πωλήσεων χτυπάνε ταβάνια. Επειδή εμείς οι Έλληνες τα  αγοράζουμε. Ο υπόλοιπος κόσμος κυκλοφορεί με τα κινέζικα στο χέρι.

χαχα ναι μονο εμεις και ο υπολοιπος πλανητης .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ant0n1s είπε

εχω το XsMax ενω πριν ημουν με το Χ. Στις λειτουργίες/ταχυτητα καμια διαφορα (τα πιθανα nanosecs για γρηγοροτερο ανοιγμα εφαρμογων κλπ δεν τα θεωρω διαφορα).

Η οθονη ομως παιδια ειναι εκπληκτικη! Μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα αυτη τη στιγμη και γενικα το look & feel ξεχυλιζει απο ποιοτητα!

Για μενα ουτως η αλλως ηταν ζητουμενο η μεγαλυτερη οθονη και ηταν το μονο πραγμα που με χαλαγε στο Χ. Νομιζω ειναι το κινητο που επρεπε να βγει περυσι, αλλα η apple ξερει... σιγα-σιγα η αφαιμαξη!

Προφανως και η τιμη ειναι εξωπραγματικη, αλλα πια ειναι υποκειμενικο το τι δινει ο καθενας και που του κανει το κλικ να τα σκασει, αρα δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση, αφου το να ξεκινα μια συζητηση και οι ομιλητες να αρχιζουν απο διαφορετικη βαση, με μαθηματικη ακριβεια δεν θα οδηγησει πουθενα.

Για το Χs δεν βλεπω λογο να κερδιζει πουθενα σε σχεση με το περσινο Χ.

O λογος που δεν προχωρησα περισυ σε αγορα του X ηταν γιατι 1. Ηθελα να δω πως θα πανε τα OLED panel της σε βαθος χρονου (αν και ερχομενα απο την Sammy λιγες αμφιβολιες μου αφηναν για την ποιοτητα τους) 2. Η μικρη του οθονη για τα δικα μου γουστα (δεν μπορουσα να αφησω την infinity οθοναρα για κατι μικροτερο) και 3. Επειδη το notch δεν μου αρεσει και ηθελα να δω πως θα παει σαν ευκολια το ξεκλειδωμα που ναι μεν φαινοταν πολυ πιο ασφαλες και ποιοτικο αλλα δεν υπηρχε feedback σε βαθος χρονου.

Ετσι λοιπον αφου ξεπερασα τον αποτροπιασμο μου για το notch αφου δεν γινεται αλλιως ( 😛 ), φετος και SoC @ 7nm πηρα με τον A12 bionic και η αυτονομια του πραγματικα ειναι εντυπωσιακη για οθονη τετοιου μεγεθους και παντα σε συναρτηση με τι μπαταρια εχει (κακα τα ψεμματα τα Galaxy με την ιδια χρηση δεν κρατανε μερα, ισως μονο το φετινο Note 9 που εχει μεγαλη μπαταρια ,αν και εχουν γενικοτερα την ταση να ριχνουν πιο ευκολα αυτονομια μπαταριας σε βαθος χρονου και ειμαι με ενα φορτιστη συνεχεια παροτι εχουν quick charge και σιγουρα αν το XS Max ειχε τοσο μεγαλη οσο του Note θα ηταν και για δυο μερες με μετρια χρηση χωρις υπερβολες) και φυσικα η οθοναρα στις 6.5 για να απολαυσεις αυτα που εχει να προσφερει το νεο iphone.. Οποτε ηταν για εμενα ή αυτο ή το note 9.. Noμιζω επειδη ειχα το S9+ να συγκρινω οτι εκανα την σωστη επιλογη..

Το XS max μοιαζει και ειναι πιθανοτατα μια καλοκουρδισμενη εκδοση του X με ταχυτερο SoC, καλυτερη καμερα και οθοναρα καλιμπραρισμενη πολυ ομορφα.. 

Αξιζει την τιμη στην Ελλαδα με τους φορους; Πιθανοτατα οχι μια τιμη στα πλαισια της Αμερικης θα ηταν πιο πρεπουσα.. Ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι πρεπει να σκασεις και αλλα 100 για καλωδιο οριτζιναλ και γρηγορο φορτιστη. 

Αλλα ειναι τρομερη αισθηση το ατιμο.. Ποιοτητα στο χερι, snappy af και ενα λειτουργικο ολο και καλυτερο.. Γενικα η αισθηση που αφηνει ειναι σιγουρα τρομερη..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlueBlade είπε

ε κλασσικά για Ελλάδα μιλάμε..οποιος ψάχνεται κινέζικο παίρνει..δν υπάρχει πλέον "κινεζια".. έχουν ανέβει ραγδαία οι Κινέζοι και όποιος ψάχνεται τους προτιμάει προφανώς 

12 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Το xs max είναι το τηλέφωνο για τα δικά μου γούστα (μεγάλη οθοη) που περίμενα να βάλει η apple. Αλλά όπως το είπαν πολλοί... 1339€; Έχουμε ξεφύγει λιγάκι... Τώρα είμαι κάτοχος ενός oneplus 6 και δεν είμαι android fan για όσους με ξέρουν έχουν περάσει από τα χέρια μου ΟΛΑ τα κινητά. Πραγματικά υπάρχει κάτι που κάνει το xs max καλύτερα; Ναι η κάμερα είναι καλύτερη αλλά μιλάμε για σχεδόν τριπλάσια τιμή... Ναι στα benchmark έχει τα καλύτερα νούμερα... Στην εμπειρία χρήσης δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά με το op6 λόγο stock android (πέρασε και το xs max από τα χέρια μου) και επίσης δεν νομίζω να μην καλύπτει κάποιον ο SD845 σε ότι και να κάνει στο κινητό του. Πολύ καλό κινητό το νέο iphone αλλά η άποψη μου είναι ότι πλέον έχει καταντήσει (όχι μόνο στην Ελλάδα) απλά μόδα και απλά το ακριβότερο. Θα το ξανά πω άλλη μια φορά δεν είμαι fan καμίας εταιρείας αλλά η oneplus σαν να αρχίζει να χαράζει τον δρόμο για το καλύτερο κινητό (στο σύνολο).

ο 845 όχι μόνο καλύπτει.. υπερκαλύπτει.. σε χρήση το op6 θα ειν σίγουρα πιο γρήγορο.. και μιλάμε για ένα κινητό που δουλεύει για σένα όχι το ανάποδο;) γκουχου γκουχου apple

• Thanks 2
Δημοσ.

To Αnandtech εχει ανεβασει ενα εξαιρετικο αρθρο για τον Α12 bionic για οποιον δεν το εχει δει καλο θα ειναι αν θελει να ενημερωθει λιγο παραπερα απο .. speed tests στο yt.. .. Πολλα μπορουμε να κατηγορησουμε την Apple αλλα σε Soc ειναι απλα state of the art tech..

https://www.anandtech.com/show/13392/the-iphone-xs-xs-max-review-unveiling-the-silicon-secrets/2

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

To Αnandtech εχει ανεβασει ενα εξαιρετικο αρθρο για τον Α12 bionic για οποιον δεν το εχει δει καλο θα ειναι αν θελει να ενημερωθει λιγο παραπερα απο .. speed tests στο yt.. .. Πολλα μπορουμε να κατηγορησουμε την Apple αλλα σε Soc ειναι απλα state of the art tech..

https://www.anandtech.com/show/13392/the-iphone-xs-xs-max-review-unveiling-the-silicon-secrets/2

Βιονικος ο Α12 δεν ειναι τυχαιο το ονομα που του εχει δωσει η  Apple .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...