randomcat Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωμούλα για γαλλική σειρά του 2015 που υπάρχει και στο Netflix; https://www.imdb.com/title/tt4367560/ Εμένα πάντως μου άρεσε - πέρασε ευχάριστα η ώρα. Θυμίζει και λίγο Ελληνικό Δημόσιο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από randomcat
vairass Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, randomcat είπε Γνωμούλα για γαλλική σειρά του 2015 που υπάρχει και στο Netflix; https://www.imdb.com/title/tt4367560/ Εμένα πάντως μου άρεσε - πέρασε ευχάριστα η ώρα. Θυμίζει και λίγο Ελληνικό Δημόσιο. Υπόθεση; λέω να βάλω για δύο μήνες Netflix μόλις πιάσουν τα δυνατά κρύα.
randomcat Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, vairass είπε Υπόθεση; λέω να βάλω για δύο μήνες Netflix μόλις πιάσουν τα δυνατά κρύα. Δεκαετία του 60 και όταν η Γαλλία είχε ακόμα ένα σωρό αποικίες ανά τον κόσμο και σιγά σιγά αυτές άρχισαν να επαναστατούν αλυσιδωτά και να ζητούν ανεξαρτησία. Ο πρωταγωνιστής προσλαμβάνεται στην μυστική υπηρεσία της Γαλλίας η οποία έχει αρκετά στοιχεία από Ελληνικό Δημόσιο με ΠΑΣΟΚ. Είναι κυρίως κωμωδία. 1
AtiX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καλή κωμωδία με την πρώτη σεζόν να είναι καλύτερη από την δεύτερη... μου άρεσε που τα "χώνει" στους ίδιους τους γάλλους... πέθανα στο γέλιο με το επεισόδιο στην Ρωσία... 1
randomcat Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 11/10/2018 στις 8:10 ΠΜ, AtiX είπε Καλή κωμωδία με την πρώτη σεζόν να είναι καλύτερη από την δεύτερη... μου άρεσε που τα "χώνει" στους ίδιους τους γάλλους... πέθανα στο γέλιο με το επεισόδιο στην Ρωσία... Μου άρεσε η όλη φάση με τα ποτάκια και τα επιδόματα
fasttam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Πολύ καλή σάτιρα και σε κάποια επεισόδια καθόλου επιδερμική. Από όσες κωμωδίες έχω δει το τελευταίο καιρό στο Netflix είναι η καλύτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα