Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexis45 είπε

επειδή το μόνιτορ αυτό εινε free syng  μπορει να δουλέψει με nvdia καρτες?

Θα δουλέψει το μονιτορ. Το freesync δεν θα δουλέψει 

Δημοσ.
1 minute ago, Acmilangr2 said:

Θα δουλέψει το μονιτορ. Το freesync δεν θα δουλέψει 

τα 144hz θα εχουν νοημα με nvidia καρτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, mike0402 είπε

οντως γιατι στην αναζητηση αυτην μ εβγαζε

τωρα ειμαι σε αναζητηση οθονης απο ελλαδα μεχρι 400 ευρω αλλα δν βρισκω κατι πολυ καλο νομιζω

Λογικα την εψαξες με το part number. Τωρα το εντοπισα για την up που ψαχνουμε εμεις. UM.HV0EE.P01

Μεσω του part# την βρισκω. Πχ Ρωσσια παιζει στα 400 ευρω. Γενικα βλεπω οτι η Ευρωπη την εχει διαθεσιμη. Ελπιζω για αυτην την εβδομαδα να την φερει και καποιος προς Ελλαδα, αλλα να μην παει +200 ευρω

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

αν  η οθονη εινε  free syng  με  μια καρτα  nvdia  τα   fps  θα εινε χαμηλα στα παιχνιδια;

βασικα   διαβαζω ότι παρα  πολυς κοσμος χρησιμοποιει    free syng  οθονες με  καρτες nvdia. 

Δημοσ.

Λοιπον παιδες παρελαβα τις οθονες και με εργοστασιακες ρυθμισεις και πρωτη φορα σε IPS πανελ, ειτε απο αγνοια είτε απο ελλειψη εμπειριας, δεν μπορω να βρω κατι κακο στις οθονες. Τα πλαστικα και η ποιοτητα κατασκευης ειναι σαφως ανωτερα της AOC, η βαση θα μπορουσε να ειναι πιο στιβαρη και σταθερη μα καταφερνει να κραταει σταθερο ολο το πανελ. Backbleed εχουν και οι 2 κατω δεξια και αριστερα και η μια απο τις 2 εχει ελαφρως παραπανω.

Αποδοση στα παιχνιδια μου αρεσαν με ποιο ζωντανα χρωματα απο το VA πανελ που ημουν μεχρι τωρα. εχω βγαλει φωτο αλλα θα τις ποσταρω τις επομενες μερες. Εαν εχετε συγκεκριμενες ερωτησεις παρακαλω πειτε μου εαν γνωριζω να απαντησω.

Δημοσ.
7 minutes ago, ASDIC said:

Λοιπον παιδες παρελαβα τις οθονες και με εργοστασιακες ρυθμισεις και πρωτη φορα σε IPS πανελ, ειτε απο αγνοια είτε απο ελλειψη εμπειριας, δεν μπορω να βρω κατι κακο στις οθονες. Τα πλαστικα και η ποιοτητα κατασκευης ειναι σαφως ανωτερα της AOC, η βαση θα μπορουσε να ειναι πιο στιβαρη και σταθερη μα καταφερνει να κραταει σταθερο ολο το πανελ. Backbleed εχουν και οι 2 κατω δεξια και αριστερα και η μια απο τις 2 εχει ελαφρως παραπανω.

Αποδοση στα παιχνιδια μου αρεσαν με ποιο ζωντανα χρωματα απο το VA πανελ που ημουν μεχρι τωρα. εχω βγαλει φωτο αλλα θα τις ποσταρω τις επομενες μερες. Εαν εχετε συγκεκριμενες ερωτησεις παρακαλω πειτε μου εαν γνωριζω να απαντησω.

ξαναστειλε μια σε λινκ ποια οθονη ακριβως πηρες?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mike0402 είπε

οκ υπαρχει και με 144hz?και αν ναι απο που?

Σε επικοινωνια με acer hellas, δεν εχουν σκοπο συντομα να την φερουν. Μου ειπαν να ψαξω amazon.

Δημοσ.

ΤΝ πανελ εαν το θες μονο για CS GO και τυπου παιχνιδια FPS για τα 144hz ναι, αλλιως οχι. κακη ποιοτητα εικονας σε σχεση με τις IPS και VA. 

Δημοσ.
2 minutes ago, ASDIC said:

ΤΝ πανελ εαν το θες μονο για CS GO και τυπου παιχνιδια FPS για τα 144hz ναι, αλλιως οχι. κακη ποιοτητα εικονας σε σχεση με τις IPS και VA. 

γενικα στο pc παιχνιδια θα παιζω και internet δεν κανω κατι αλλο!

αξιζει?

σε ips με αντιστοιχα χαρακτηριστικα σαν την dell παμε διπλα χρηματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...