Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οντως γιατι στην αναζητηση αυτην μ εβγαζε

τωρα ειμαι σε αναζητηση οθονης απο ελλαδα μεχρι 400 ευρω αλλα δν βρισκω κατι πολυ καλο νομιζω

Επεξ/σία από mike0402
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, mike0402 είπε

τωρα ειμαι σε αναζητηση οθονης απο ελλαδα μεχρι 400 ευρω αλλα δν βρισκω κατι πολυ καλο νομιζω

Εστειλα μαιλ στο 1ο καταστημα στο σκρουτζ για την Acer-XF270HU. Αλλα λεω να περιμενω μαλλον και εγω

2 λεπτά πριν, mike0402 είπε

απο το online καταστημα της acer ειναι?δεν υπαρχει απο ελλαδα?απλα φοβαμαι λιγο την παραγγελια απο εξω..κατα τα αλλα αξιζει

Ειναι ο @NASOS23 που εγραψε και πριν. Μην ασχολεισαι

Κατα τ' αλλα, δεν στελουν Ελλαδα

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
4 minutes ago, overpower said:

Εστειλα μαιλ στο 1ο καταστημα στο σκρουτζ για την Acer-XF270HU. Αλλα λεω να περιμενω μαλλον και εγω

Ειναι ο @NASOS23 που εγραψε και πριν. Μην ασχολεισαι

Κατα τ' αλλα, δεν στελουν Ελλαδα

τι mail εστειλες γιαυτην την οθονη?καλη φαινεται αλλα νομιζω ειναι μοντελο του 2016

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mike0402 είπε

τι mail εστειλες γιαυτην την οθονη?καλη φαινεται αλλα νομιζω ειναι μοντελο του 2016

Αν, και σε ποσο καιρο θα γινει διαθεσιμη. Ναι και εγω εκει κολλαω. Μαλλον θα περιμενω BF για καμια προσφορα απο το αγγλικο αμαζον.

Βασικα λεω να στειλω και στην acer να δω ποτε θα βαλουν την συγκεκριμενη αμαζον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, overpower said:

Αν, και σε ποσο καιρο θα γινει διαθεσιμη. Ναι και εγω εκει κολλαω. Μαλλον θα περιμενω BF για καμια προσφορα απο το αγγλικο αμαζον.

Βασικα λεω να στειλω και στην acer να δω ποτε θα βαλουν την συγκεκριμενη αμαζον

εγω βρηκα ενα γνωστο και πουλησα την οθονη μου και εμεινα χωρις οθονη και τωρα θελω οποσδηποτε οθονη σε 2-3 μερες και αρκετες δεν ειναι διαθεσιμες και αυτες που ειναι λενε και κατι

Επεξ/σία από mike0402
Δημοσ.

η UP ειναι 144 Hz σε σχεση με την U.

H U εχει δεν εχει μερικες μερες που κυκλοφορησε οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που την εχει. Εγω παραλαμβανω την Δευτερα και θα σας πω εντυπωσεις.

Δημοσ.
4 hours ago, ASDIC said:

η UP ειναι 144 Hz σε σχεση με την U.

H U εχει δεν εχει μερικες μερες που κυκλοφορησε οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που την εχει. Εγω παραλαμβανω την Δευτερα και θα σας πω εντυπωσεις.

εσυ απο που την παραγγειλες?

Δημοσ.

ειμαι Αγγλια και την αγορασα απο το Αγγλικο Αμαζον. Εχει πολλες εταιριες που την πουλανε σε ιδια ή ελαφρως χαμηλοτερη τιμη απο το Αμαζον και την ACER.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου  όταν την  παραλαβεις την δευτερα θα μας δωσεις αναλυτικες πληφοριες  για την χρηση της οθονης   στα παιχνίδια? και  γενικως  τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα εχει? ASDIC

γιατι θελω να   την αγορασω  για τον γιο μου.

Επεξ/σία από alexis45

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...