Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ASDIC είπε

Το σκεφτομαι. Υπαρχει καπου να δουμε reviews? Επισης, απο Ελλαδα μπας και κοψω τιμολογιο? Δεν νομιζω πως εχουμε ανοιξει σαν επιχειρηση τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες.

Δεν στελνουν Ελλαδα :(

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, ASDIC said:

Reddit thread

It appears they used a 6bit + Hi-FRC panel on it, but a true 8bit one, that's a con... for a monitor in that spec line.

Τωρα δεν ξερω τι  σημαινει, απλα τροφη για ψαξιμο

Επεξ/σία από devil-ji
Δημοσ.
1 ώρα πριν, devil-ji είπε

Reddit thread

It appears they used a 6bit + Hi-FRC panel on it, but a true 8bit one, that's a con... for a monitor in that spec line.

Τωρα δεν ξερω τι  σημαινει, απλα τροφη για ψαξιμο

Απο οτι διαβασα, αν δεν ασχολησαι με editing, δεν θα εχεις θεμα. 

Βεβαια απο την αλλη, στο site γραφει 8bit. Δεν μπορω να καταλαβω απο που βγαινει το 6bit + frc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε  μου εινε  8 βιτ εστειλα μυνημα στο redit σε  καποιον  που την αγορασε και ειπε ότι εινε  8 βιτ

Yes, it is good for both games and movies. It is an 8 bit IPS panel, so the colors are good, but you might want to play around with the settings for a while to find the best setting for you.

αυτό  μου εστειλέ.

Επεξ/σία από NASOS23
  • Like 1
Δημοσ.

το παιδι  εδώ  μεσα  που την εχει αγορασει την δευτερα  θα μας πει  τι επιδοσεις εχει σε όλα τα πραγματα..

παντως αν δεν ειτανε το παιδι  εγω πραγγματικα ακομα θα εψαχνα  για οθονη..

παντως  η συγκεκριμενη τα εχει όλα.

το παιδι  εδώ  μεσα  που την εχει αγορασει την δευτερα  θα μας πει  τι επιδοσεις εχει σε όλα τα πραγματα..

οποτε  θα μας πει τις εντυπώσεις  του  για την συγκεκριμενη οθονη αν και πιστευω ότι εινε παρα  πολύ καλη

ips + 144 + lcd panel  + 1MS δεν  αξιζει για όλα αυτά?

Δημοσ.
2 hours ago, NASOS23 said:

οποτε  θα μας πει τις εντυπώσεις  του  για την συγκεκριμενη οθονη αν και πιστευω ότι εινε παρα  πολύ καλη

ips + 144 + lcd panel  + 1MS δεν  αξιζει για όλα αυτά?

αν εννοεις εμενα φιλε τελικα ακυρωσα την παραγγελια γιατι δεν ημουνα σιγουρος για την αγορα..και ψαχνω κατι απο ελλαδα βασικα για να εχω αμεση επαφη αν τυχει κατι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike0402 είπε

αν εννοεις εμενα φιλε τελικα ακυρωσα την παραγγελια γιατι δεν ημουνα σιγουρος για την αγορα..και ψαχνω κατι απο ελλαδα βασικα για να εχω αμεση επαφη αν τυχει κατι

Πως καταφερες να την παραγγειλεις? Σε εμενα ζηταει uk address, ενω το billing δεν ειχε θεμα με ελληνικο

Δημοσ.
18 minutes ago, overpower said:

Πως καταφερες να την παραγγειλεις? Σε εμενα ζηταει uk address, ενω το billing δεν ειχε θεμα με ελληνικο

απο το αγγλικο το amazon την παραγγειλα αλλα μετα την ακυρωσα..μου εβγαινε μαζι με μεταφορικα 370 νομιζω

Δημοσ.

θεωρω χωρις να την εχω δοκιμασει ότι η οθονη εινε ότι το καλυτερο.

απλα αν την εχει δοκιμασει καπιος ας μας πει τις εντυπώσεις  του

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mike0402 είπε

απο το αγγλικο το amazon την παραγγειλα αλλα μετα την ακυρωσα..μου εβγαινε μαζι με μεταφορικα 370 νομιζω

λινκ? δεν το βρισκω, πραγματικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...