venom7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Οσοι κανετε παραπονα για τα κινητα σε μεγαλες ιντσες γιατι δεν αγοραζετε τα αντιστοιχα μικροτερα οπως το XZ compact ή εν μερη το μικρο pixel? Και που ξέρεις τι αγοράζουμε και τι όχι??? Αφού δεν πιάνεις και την ουσία του σχολίου!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Fulgore said: Οσοι κανετε παραπονα για τα κινητα σε μεγαλες ιντσες γιατι δεν αγοραζετε τα αντιστοιχα μικροτερα οπως το XZ compact ή εν μερη το μικρο pixel? Αυτό κάνουμε (iphone 7 & iphone 6plus)!
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, venom7 είπε Και που ξέρεις τι αγοράζουμε και τι όχι??? Αφού δεν πιάνεις και την ουσία του σχολίου! Το ξεω απο τις συνολικες πωλησεις(μιας και αυτο το σχολιο πλεον γραφεται σε ολα τα forum/youtube/facebook)των κινητων με τις μικροτερες οθονες που περαν απο τα φθηνοτερα xiaomi,τα υπολοιπα(ειδικα στην Ελλαδα)δεν πουλανε τιποτα. Η μηπως θες να μου πεις οτι πουλανε τα Sony ή τα pixel(που δεν εχουν καν αντιπροσωπεια τα δευτερα)στην ΕΛλαδα? Μια χαρα on point ειναι το σχολιο μου για να τονισω ακριβως οτι η αγορα και οι πωλησεις(αρα και οι απαιτησεις του κοσμου)δειχνουν οτι θελει περισσοτερες ιντσες γιατι πλεον το κινητο του το δουλευει περισσοτερο απο τον υπολογιστη του ή και το tablet. Γιαυτο και η σειρα Note των galaxy ειναι μια κατηγορια απο μονη της. 1 λεπτό πριν, Dr.Fuzzy είπε Αυτό κάνουμε (iphone 7 & iphone 6plus)! Αν δεις η ιδια η Apple εδειξε το XS Max των 6.5 ιντσων να εχει το ιδιο υψος με το 8 Plus των 5.5 ιντσων. Αρα δεν ισχυει απο που λες,δεν θεωρειται μικρο κινητο το 6plus..... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, Fulgore said: Το ξεω απο τις συνολικες πωλησεις(μιας και αυτο το σχολιο πλεον γραφεται σε ολα τα forum/youtube/facebook)των κινητων με τις μικροτερες οθονες που περαν απο τα φθηνοτερα xiaomi,τα υπολοιπα(ειδικα στην Ελλαδα)δεν πουλανε τιποτα. Η μηπως θες να μου πεις οτι πουλανε τα Sony ή τα pixel(που δεν εχουν καν αντιπροσωπεια τα δευτερα)στην ΕΛλαδα? Μια χαρα on point ειναι το σχολιο μου για να τονισω ακριβως οτι η αγορα και οι πωλησεις(αρα και οι απαιτησεις του κοσμου)δειχνουν οτι θελει περισσοτερες ιντσες γιατι πλεον το κινητο του το δουλευει περισσοτερο απο τον υπολογιστη του ή και το tablet. Γιαυτο και η σειρα Note των galaxy ειναι μια κατηγορια απο μονη της. Αν δεις η ιδια η Apple εδειξε το XS Max των 6.5 ιντσων να εχει το ιδιο υψος με το 8 Plus των 5.5 ιντσων. Αρα δεν ισχυει απο που λες,δεν θεωρειται μικρο κινητο το 6plus..... Μικρό δεν είναι αλλά δεν είναι και παντόφλα 7,3"...
spectaculator Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 ... Κι ένα gaming keyboard, ένα gaming mouse και είμαστε κομπλέ!
Runner25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 γιατι κραζετε εδω και οχι και στην apple που πηγε μου βγαλε 6,5 ιντσες με το ΧΣ ΜΑΧ για μενα η χρυση τομη βρεθηκε στο απλο το Χ,παραπανω γινεται δυσχρηστο
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Μικρό δεν είναι αλλά δεν είναι και παντόφλα 7,3"... Αυτο που δεν καταλαβαινετε ορισμενοι ειναι οτι αλλη η κατηγορια των ατομων(απο πλευρας αναγκων/ενδιαφεροντων)που τους ενδιαφερουν τα gaming κινητα και αλλη εσεις που εχετε αλλες προτιμησεις/αναγκες. Καλη τυχη να παιξετε παιχνιδια στην οθονη των iphone 5s και iphone 6 ειδικα αν εχετε μεγαλα χερια.....
dhmhtries22 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε επιτελούς σωστά κινητά βγαίνουν σιγα σιγα, ειχα το μι μαξ 3 , αλλα ηταν λιγο αργό. για να δούμε αυτο...αναμένουμε τιμη Mi max 3 αργό; off topic μεν,αλλά ειλικρινά σε τι ήταν αργό; Κάτοχος MI MAX 2 ,MI MAX 3 και ΝΟΤΕ 1
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dhmhtries22 είπε Mi max 3 αργό; off topic μεν,αλλά ειλικρινά σε τι ήταν αργό; Κάτοχος MI MAX 2 ,MI MAX 3 και ΝΟΤΕ σε σχεσι με το μι μιχ 2ς που εχω ναι, πρεπει να φτιαξουν ενα μεγαλο σαν αυτο και γρηγορο ιδανικο για εμενα
NickTG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 44 minutes ago, Dr.Fuzzy said: Αυτό κάνουμε (iphone 7 & iphone 6plus)! Δεν το λες μικρό το 6 plus πάντως. Είναι μεγαλύτερο από ένα Mate 10 Pro για παράδειγμα με μικρότερη οθόνη.
kostasfalcon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Anaisthitos είπε αν παρει κανεις κανενα τετοιο θα τον δειχνω με το δαχτυλο Είμαι με 6.99 του μαξ3 έλα να με δείξεις και θα σου δείξω και εγώ μετά.... Ξεκολλάτε με τις ανοησίες ο καθένας έχει αυτό που γουστάρει 1
Anaisthitos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Είμαι με 6.99 του μαξ3 έλα να με δείξεις και θα σου δείξω και εγώ μετά.... Ξεκολλάτε με τις ανοησίες ο καθένας έχει αυτό που γουστάρει ελπιζω να εχεις μετοχες στη huawei, αλλιως δεν εξηγειται που εισαι τοσο παρεξηγησιαρα
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Anaisthitos είπε ελπιζω να εχεις μετοχες στη huawei, αλλιως δεν εξηγειται που εισαι τοσο παρεξηγησιαρα εχω ειχα το μι μαξ 3, εχω μεγαλα χερια 27 ποντους δεν ειχα θεμα μου φαινόταν και μικρο κάποιες φορές 1
kostasfalcon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε ελπιζω να εχεις μετοχες στη huawei, αλλιως δεν εξηγειται που εισαι τοσο παρεξηγησιαρα Πρώτον είμαι αρρεν και δεύτερον είναι της σαομι.... Πριν πετάξεις τις εξυπνάδες σου ενημερώσου... Επίσης πρόσεχε τι λες σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά 2
Anaisthitos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Πρώτον είμαι αρρεν και δεύτερον είναι της σαομι.... Πριν πετάξεις τις εξυπνάδες σου ενημερώσου... Επίσης πρόσεχε τι λες σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις προσωπικά τι να ενημερωθω ρε ανθρωπε, νομιζεις με ενδιαφερεις τοσο που θα ενημερωσω για σενα? δευτερον λεω οτι θελω και λες οτι θελεις, δεν ζουμε στη Βορεια Κορεα επισης μαθε να παιρνεις κανενα αστειο Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Anaisthitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα