Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αντί να ανταγωνίζεται τους άλλους, νομίζω ανταγωνίζεται τον εαυτό της.

Honor 8 <-> P9

Honor 9 <-> p10

Honor 10 <-> p20

Honor 8xMax <->Mate20X

και άλλα πολλά επίσης...

Υπάρχει λογική; Κάποιος ειδικός να μου εξηγήσει; Γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω. 😨

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, villa.romas είπε

Η συγκεκριμένη εταιρεία αντί να ανταγωνίζεται τους άλλους, νομίζω ανταγωνίζεται τον εαυτό της.

Honor 8 <-> P9

Honor 9 <-> p10

Honor 10 <-> p20

Honor 8xMax <->Mate20X

και άλλα πολλά επίσης...

Διαφορετικό branding, διαφορετικό funnel. Τι δεν καταλαβαίνεις; Κινεζιές ακόμη και σε intellectual πράγματα όπως το marketing

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, villa.romas είπε

Honor 8 <-> P9

Honor 9 <-> p10

Honor 10 <-> p20

Honor 8xMax <->Mate20X

και άλλα πολλά επίσης...

Η Honor ειναι διαφορετικη εταιρεια απο την Huawei.

Στο περιπου ειναι κατι σαν την Oneplus σε σχεση με την Oppo.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Τι άλλο θα σκεφτούν για να πουλήσουν? τα κινητά μετά το 2016 (βλέπε galaxy s7) δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα και ταχύτητα ακόμα και σε φωτογραφικές επιδόσεις με τα σημερινά. Πραγματικά δεν έχει γίνει κάποια μεγάλη αλλαγή να πεις θα το αλλάξω και προσπαθούν με μαρκετινγκ τύπου notch, dual camera , AI , cooling pipes να μας πουλήσουν. Όχι από μένα!

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Διαφορετικό branding, διαφορετικό funnel. Τι δεν καταλαβαίνεις; Κινεζιές ακόμη και σε intellectual πράγματα όπως το marketing

Το ξέρω ότι είναι "διαφορετικά" brands, απλά έχουν ίδια specs σχεδόν.

8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Η Honor ειναι διαφορετικη εταιρεια απο την Huawei.

Στο περιπου ειναι κατι σαν την Oneplus σε σχεση με την Oppo.

Η Oppo βγάζει ας το πούμε λίγο διαφορετικά πράγματα από την 1+ εδώ βλέπω αλλαγή στα brand και x2 όλες οι συσκευές

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Petrosmou είπε

Τι άλλο θα σκεφτούν για να πουλήσουν? τα κινητά μετά το 2016 (βλέπε galaxy s7) δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα και ταχύτητα ακόμα και σε φωτογραφικές επιδόσεις με τα σημερινά. Πραγματικά δεν έχει γίνει κάποια μεγάλη αλλαγή να πεις θα το αλλάξω και προσπαθούν με μαρκετινγκ τύπου notch, dual camera , AI , cooling pipes να μας πουλήσουν. Όχι από μένα!

Υστερεί, ειδικά σε επιδόσεις. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Δημοσ.

Μπα...  μια σκατουλίτσα για παιχνίδια είναι no go. Εκτός και αν συνδέεται στην τηλεόραση με μαλακό τρίμετρο καλώδιο, να βγάζει 4Κ και να παίζει HDR hevc 10bit καθώς και να κοστίζει κάτω από 300-350 ευρώ. 

Μόνο και μόνο τότε θα του δώσουμε μια ευκαιρία. Αλλιώς... Huawei είναι οπότε... (μιλάει η προκατάληψη δεν το έχω διαβάσει όλο το θέμα γιατί βιάζομαι να πάω σε δουλειές αργότερα ίσως ασχοληθώ :P )

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Petrosmou είπε

Με pipes όπως πολύ καλά το ειπες

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, villa.romas είπε

Το ξέρω ότι είναι "διαφορετικά" brands, απλά έχουν ίδια specs σχεδόν.

Η Oppo βγάζει ας το πούμε λίγο διαφορετικά πράγματα από την 1+ εδώ βλέπω αλλαγή στα brand και x2 όλες οι συσκευές

Υπαρχει λογος που στην 5αδα των συνολικων πωλησεων ειναι η Huawei και η Xiaomi.

Σκοπος τους ειναι περισσοτεροι να γεμιζουν ολες τις κατηγοριες τιμων με δικα τους προιοντα ετσι ωστε ανεξαρτητως του πιο μοντελο παρεις να ειναι κυριως δικο τους,παρα να δινουν βαση σε συγκεκριμενα μοντελα.

Αυτο εν μερη εκανε πιο παλια και η Samsung με τις διαφορες κατηγοριες κινητων και εφτανε σε σημειο σε ενα χρονο να εχει κυκλοφορησει πχ κοντα στα 20διαφορετικα μοντελα(J,A,S,Note,Active)

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dancer είπε

η τενοντιτιδα θα βαρεσει κοκκινο απο τετοιες συσκευες, βασικα θα χρειαστει να αλλαξει και η βιομηχανια των ρουχων για να εχουν τσεπες που να χωρανε τετοιες συσκευες, βασικα θα πηγαινεις για αγορα τζιν και θα ρωτας ποσες ιντσες ειναι η τσεπη.

Υπέροχο το σχόλιο  

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει! Απλά πραγματικά φοβάμαι την τιμή. Κορυφαίος επεξεργαστής, μπόλικη μνήμη, μεγάλη οθόνη. Βλέπω το 1.200άρι χαλαρά.

Το κινητό πλέον είναι πολλά παραπάνω από τηλέφωνο. 

Προσωπικά βλέπω σειρές, κάνω browsing και θα με βόλευε ένα τέτοιο τερατάκι. 

Για τις κλήσεις έχω hands free και Smartwatch να βλέπω ποιος με παίρνει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dancer είπε

η τενοντιτιδα θα βαρεσει κοκκινο απο τετοιες συσκευες, βασικα θα χρειαστει να αλλαξει και η βιομηχανια των ρουχων για να εχουν τσεπες που να χωρανε τετοιες συσκευες, βασικα θα πηγαινεις για αγορα τζιν και θα ρωτας ποσες ιντσες ειναι η τσεπη.

Η βιομηχανία σε έχει προλάβει εδώ και χρόνια 😂

17qo23i9g5hqrjpg.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Koukoz είπε

Οχι όχι 7,21 ίντσες οθόνη νιώθω ότι περιοριζομαι, άσε που στις 7 ίντσες σε τηλέφωνο θα βγάλω τα μάτια μου!  

8,66 και πάνω διαφορετικά απατο! 

Περίμενε 1, 2 μηνάκια να βγει η antetokoumpo edition. Θα είναι στις 9 ίντσες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...