Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Εδώ και λίγες μέρες, χωρίς να έχω αλλάξει σκόπιμα κάτι, δε μπορώ να δω κανένα video online, εκτός από το youtube, όπου λειτουργούν κανονικά. Το αυτό ισχύει σε όλους τους browser. Δοκίμασα να πετάξω browser add-ons και uninstall/reinstall την τελευταία έκδοση Adobe Flash Player, αλλά τίποτα. Συγκεκριμένα, τα video φορτώνουν (πρώτο frame paused) στον browser, αλλά με το play, δείχνει ότι κάτι πάει να φορτώσει και κάνει refresh την οθόνη, αλλά το video δεν ξεκινά. Error, δε βγάζει πουθενά. Έχετε καμια ιδέα για το πως μπορώ να το λύσω (όχι format, προφανώς);
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ούτε από vimeo δε βλέπεις βίντεο; Με internet explorer και να στήσεις flash player (μέσα από τον ie φυσικά) δοκίμασες;
Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 57 λεπτά πριν, micos000 είπε Ούτε από vimeo δε βλέπεις βίντεο; Με internet explorer και να στήσεις flash player (μέσα από τον ie φυσικά) δοκίμασες; Ναι, σε όλους τους browser, το ίδιο. Βλέπω μόνο youtube. Οτιδήποτε άλλο πχ. facebook video, μου φορτώνει τον browser player με το πρώτο frame και μένει εκεί...
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Αν πας στο youtube.com/html5, ποια κουτακια σου εχει τικαρισμενα? Οι περισσοτερες σελιδες σημερα δουλευουν με h264 και εχουν το flash σαν καβατζα. Το youtube απο την αλλη εχει το webm σαν καβατζα. Για τι λειτουργικο και για τι συστημα μιλαμε?
Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν πας στο youtube.com/html5, ποια κουτακια σου εχει τικαρισμενα? Οι περισσοτερες σελιδες σημερα δουλευουν με h264 και εχουν το flash σαν καβατζα. Το youtube απο την αλλη εχει το webm σαν καβατζα. Για τι λειτουργικο και για τι συστημα μιλαμε? Είναι για το σύστημα της υπογραφής, με Windows 10 Build 1809. Θα ποστάρω το ss από τις ρυθμίσεις που είπες, όταν φτάσω σπίτι.
Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατάφερα και το έφτιαξα, τελικά! Έπρεπε να επέμβω στις ρυθμίσεις ενός codec pack που έχω περάσει επιπλέον, όπου για κάποιο λόγο είχε απενεργοποιηθεί ο Microsoft decoder. Τον ενεργοποίησα και τώρα όλα οκ 👍 2 ώρες πριν, jim_p είπε Αν πας στο youtube.com/html5, ποια κουτακια σου εχει τικαρισμενα? Οι περισσοτερες σελιδες σημερα δουλευουν με h264 και εχουν το flash σαν καβατζα. Το youtube απο την αλλη εχει το webm σαν καβατζα. Για τι λειτουργικο και για τι συστημα μιλαμε? Ευτυχώς που μου το ανέφερες και είδα το θέμα πιο συγκεκριμένα, γιατί, μάλλον, δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό προς τα εκεί, διαφορετικά. Σε ευχαριστώ! 😁 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Occultist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα