sakks80 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι οντως πανε παρε προσφορες απο κοντα γιατι ακομα και για το ιδιο αμαξι διαφορετικες αντιπροσωπιες μπορει να σου κανουν διαφορετικη τιμη η διαφορετικα δωρα εξοπλισμου.επισης παρε την γυναικα σου να τα οδηγησει τα αυτοκινητα που εχετε καταληξει οχι απλα να τα δειτε με το ματι. το clio ειναι ωραιο αμαξακι με καλο πατημα στο δρομο αλλα δεν εχω ιδεα αν εχει ξεπερασει η renault τα διαφορα ηλεκτρικα προβληματακια που εβγαζαν προηγουμενα μοντελα η αν εξακολουθει να εχει τις ιδιες ασθενειες.αν λες για το clio με τα 75 αλογα απλα προσπερασε το.σαυτη την κατηγορια 90 αλογα και πανω για να κινειτε αξιοπρεπως το αυτοκινητο με κλιμα ανοιχτο κτλ κτλ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από sakks80
mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με όλο το θάρρος, σαν πρώην πωλητής αυτοκινήτων για λίγο διάστημα, να σου δώσω μια-δυο συμβουλές: Αντιμετωπίζετε το αυτοκίνητο σαν άλλη μια συσκευή. Σαν να ζητάς συμβουλές για το νέο pc που θα φτιάξεις ακούγεται. Δεν είναι έτσι, είναι μια επένδυση που θα σου μείνει τουλάχιστον δεκα, δεκαπέντε χρόνια. Αυξήστε λίγο το μπάτζετ και δείτε και μερικά ακόμα "μικρά" (που με τους χώρους που έχουν πλέον τα λες και μεσαία ) όπως τα fiesta, ibiza. Είναι προτιμότερο να πάρεις έναν καλύτερο κινητήρα που θα είναι και πιο οικονομικός παρά μια πλούσια έκδοση εξοπλισμού. Οι ζάντες, τα φιμέ και οι αισθητήρες μπαίνουν και aftermarket. Κάποια μοντέλα έχουν δημιουργηθεί με target group σαν και τo δικo σας. Συγκεκριμένα τα hyundai i20, kia rio και nissan micra. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από mad-proffessor 1
DhZou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Όλα τα swift (τουλάχιστον της τελευταίας γενιάς) φτιάχνονται στην Ιαπωνία και είναι και η καλύτερη επιλογή σου νομίζω. (Ασχέτως χώρας συναρμολόγησης)
mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, DhZou είπε Όλα τα swift (τουλάχιστον της τελευταίας γενιάς) φτιάχνονται στην Ιαπωνία και είναι και η καλύτερη επιλογή σου νομίζω. (Ασχέτως χώρας συναρμολόγησης) Δε νομίζω να είναι 100% αυτό, πολλές εταιρίες έχουν εργοστάσια Ουγγαρία, Τσεχία.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε Αυξήστε λίγο το μπάτζετ και δείτε και μερικά ακόμα "μικρά" Δυστυχώς δεν πάει άλλο.. Ήταν 11Κ και ανεβήκαμε 2000 για την μεγαλύτερη κατηγορία .. θα είναι το 3ο αυτοκίνητο όποτε θα αγοραστεί πουλώντας το i10 χωρίς δώρα αλλά με έκπτωση στην τιμή όπως πείραμε το kodiaq Κινητήρα δεν θέλει άλλο λόγο στιλ οδήγησης.
DhZou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε Δε νομίζω να είναι 100% αυτό, πολλές εταιρίες έχουν εργοστάσια Ουγγαρία, Τσεχία. unlike its predecessors, the new Swift is manufactured for Europe in Japan. https://www.autoexpress.co.uk/suzuki/swift
ideal09 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Εφοσον ειστε (οπως ειναι λογικο) ευχαριστημενοι με hyundai, εγω θα προτεινα οπωσδηποτε i20. Οι περιορισμοι "οχι ντιζελ" και "οχι αυτοματο" βοηθαν στο να μην ξεπεραστει το οριο των 13.000 €. Το fabia θυμαμαι βεβαια οτι εχει βγει σε κατι προσφορες με καλο εξοπλισμο, αλλα VW group με 2 χρονια εγγυηση νομιζω ειναι μεγαλο μειον σε σχεση με την 7ετη του i20. Καλο το Renault αλλα αν ηταν να το αγοραζα θα το επαιρνα σε diesel,βενζινη δεν με συγκινει καθολου. Τα 13.000 € ισχυουν με τη προυποθεση οτι θα πουληθει το i10 ;
NickTG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, AristidisZ said: Δε το ήξερα, προφανώς μου είπε μλκία ο έμπορος στην αντιπροσωπεία... My apologies Μιας και το κοίταξα πάλι μετά, όπως ήδη είπε ο DhZou, μόνο Ιαπωνία βρήκα να το φτιάχνουν. Είχα μείνει στο προηγούμενο. Οπότε για όποιον κάνει κάποια διαφορά καλά στο είπε ο πωλητής. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, ideal09 είπε Τα 13.000 € ισχυουν με τη προυποθεση οτι θα πουληθει το i10 ; Ναι αλλά 95% το αμάξι θα πάει στον εξουσιοδοτημένο που κάνει service τα τελευταία χρόνια ή στη suzuki
Alexandros7474 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 10/10/2018 στις 9:05 ΠΜ, amagawd είπε Η γυναίκα μου θέλει να αλλάξει το i10 2008 της και είναι σε αναζήτηση. Ποσό μάξιμουμ που υπάρχει τα 13.000 Ευχαριστημένη με το Hyundai αλλά ψάχνει κάτι ποιό μεγάλο σε χώρους. Προς το παρών εχουν προκριθει i20 84hp exclusive , clio 0.9 tce 75hp dynamic , fabia 1.0 95hp style (το ρενο καλύτερο για εμένα λόγο εξοπλισμου, πιθανη αγορά τον επόμενο μηνα στην Αυτοκίνηση ) Εχει απορριφθεί μετα απο test drive το ignis. Επειδή έχει ορισμένα κολλήματα, τα παραθέτω ώστε να αποκλειστούν επιλογές. 1. Όχι γαλλικό ( το προτιμάει σε νύχια και μονο) 2. Όχι πάνω από 1.300 κυβικά ( της έχω αναφέρει για τα νέα τέλη από το μακρινό Νοέμβριο του 2010 αλλά επιμένει αναφέρωντας τεκμήριο και κατανάλωση ). 3. Όχι αυτόματο ( χαλάνε και είναι ακριβά, είπαμε κολλήματα). 4. Όχι ιταλικό ( εκτός και εάν είναι εστιατόριο). 5. Μάλλον όχι πετρέλαιο (κάτι λέει ρυπαίνουν παρα πολυ και κάτι αλλά τέτοια οικολογικά, δεν ξέρω εγώ είμαι απο χωριό και δεν λέω τι ειναι το cdi πίσω απο το ml320 ) παρόλο που η χρήση του θα είναι μια , καθημερινά Ιπποκρατιος - Κηφισιά και επιστροφή. 6.Όχι Nissan. 7.Να εχει οπωσδήποτε πίσω ηλεκτρικά παράθυρα , ζάντες αλουμινιου, μπλε δόντι και εργοστασιακους αισθητήρες παρκαρίσματος. Επιδόσεις δεν την ενδιαφέρουν, να πιάσει τα 80 σε διάστημα 1 λεπτού και όλα οκ. peugeot 208
sakks80 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Το swift στα 12.800 με δωρο το μεταλλικο χρωμα και απο την στιγμη που σου δινουν και καλα λεφτα για το i10 φανταζει μονοδρομος γιατι εχει τα παντα απο θεμα εξοπλισμου,καλο και δυνατο μοτερ.το μονο που λειπει ειναι τα πισω ηλεκτρικα παραθυρα.απο καταναλωση επισης ειναι πολυ οικονομικο το μοτερ.και εμφανισιακα αν και ειναι υποκειμενικο αυτο ειναι ομορφο αμαξακι.εφυγες για test drive.
GeorgeAl92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Πως και κανένας δεν έγραψε για το Aygo; Το έχεις σκεφτεί; Το λέω διότι η Toyota είναι η καλύτερη μάρκα στον κόσμο από πλευράς επισκευών δηλαδή χρειάζεται τις λιγότερες.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Πως και κανένας δεν έγραψε για το Aygo; Το έχεις σκεφτεί; Το λέω διότι η Toyota είναι η καλύτερη μάρκα στον κόσμο από πλευράς επισκευών δηλαδή χρειάζεται τις λιγότερες. Γιατι ψαχνω μεγαλυτερο αμαξι. για τη μαρκα δεν εχω την ιδια αποψη. Πλεον παμε προς τo swift. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
GeorgeAl92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, amagawd είπε Γιατι ψαχνω μεγαλυτερο αμαξι. για τη μαρκα δεν εχω την ιδια αποψη. Πλεον παμε προς τo swift. A ok. Δεν είναι άποψη.....είναι στατιστικές που δημοσιεύονται κάθε χρόνο και από το 2000 κάτι η Toyota είναι πρώτη με την BMW να έχει τα περισσότερα προβλήματα. Θα πρότεινα τότε το Yaris αλλά ξεπερνάει το bugdet σου. Το swift αν το πάρεις είναι πολύ καλή επιλογή το έχεις ένας φίλος εδώ και 8 χρόνια και είναι πολύ ευχαριστημένος. Μην πάρεις την 4χ4 version, δεν συμφέρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 6 μήνες μετά και αρκετά τεστ drive και προσφορές και λίγη ακόμα οικονομία με αποτέλεσμα το budget να ανέβει στα 14900 έγινε σήμερα η παραγγελία για το opel crossland X 1.2 xcite. Η παραπάνω τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι για ένα υπερπληρες σε εξοπλισμό αυτοκίνητο με μεταλλικό χρώμα, συναγερμό και περιφερειακούς εργοστασιακούς αισθητήρες. Δεν ξέρω εάν θα έχει την αξιοπιστία του i10 αλλά με 5+2 χρόνια εγγύηση λίγο με ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα