Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Ο αδερφός μου δουλεύει σε ένα ψητοπωλείο γειτονιάς και με ρώτησε αν μπορώ να του κάνω ένα απλό site για να κάνει παραγγελίες σουβλατζίδικο online μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το συγκεκριμένο site το οποίο έχει αρκετές δωρεάν παροχές και θέλω να ρωτήσω λοιον τη γνώμη σας

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο που λες αλλά η φράση "απλό site για να κάνει παραγγελίες" δεν υπάρχει :)

Ειδικά κάτι τόσο συγκεκριμένο, αμφιβάλλω αν υπάρχει και στο site που αναφέρεις.
Συνήθως αυτά τα free είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των κλασσικών products, πχ. μαγαζιά με ρούχα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε

Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο που λες αλλά η φράση "απλό site για να κάνει παραγγελίες" δεν υπάρχει :)

Ειδικά κάτι τόσο συγκεκριμένο, αμφιβάλλω αν υπάρχει και στο site που αναφέρεις.
Συνήθως αυτά τα free είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των κλασσικών products, πχ. μαγαζιά με ρούχα.

θελει απλα να κανουν παραγγελιες ονλαιν οι πελατες χωρις να πληρωνουν και χωρις μηχανογραφηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

θελει απλα να κανουν παραγγελιες ονλαιν οι πελατες χωρις να πληρωνουν και χωρις μηχανογραφηση

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πλέον αν είναι κάποιος να παραγγείλει online θα το κάνει από το ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον του e-food.gr, είτε από το website τους είτε από την εφαρμογή του κινητού που έχουν αποθηκευμένα τα στοιχεία τους.

Ακόμα κι αν επισκέπτονται το freesite σας, πάλι στο e-food θα γυρίζουν αντί να ξαναβάζουν στοιχεία τους κάπου που πετάει διαφημιστικά banner και δείχνει ερασιτεχνίλα. Ακόμα και ο γύρος θέλει τον επαγγελματισμό του σε τέτοια πράγματα.

Στην τελική είπες ο αδερφός σου είναι υπάλληλος εκεί, τόση πρεμούρα το έχει και θέλει να γλυτώσει τις προμήθειες του e-food ο εργοδότης του;

Επεξ/σία από The King
Δημοσ.
6 ώρες πριν, The King είπε

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πλέον αν είναι κάποιος να παραγγείλει online θα το κάνει από το ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον του e-food.gr, είτε από το website τους είτε από την εφαρμογή του κινητού που έχουν αποθηκευμένα τα στοιχεία τους.

Ακόμα κι αν επισκέπτονται το freesite σας, πάλι στο e-food θα γυρίζουν αντί να ξαναβάζουν στοιχεία τους κάπου που πετάει διαφημιστικά banner και δείχνει ερασιτεχνίλα. Ακόμα και ο γύρος θέλει τον επαγγελματισμό του σε τέτοια πράγματα.

Στην τελική είπες ο αδερφός σου είναι υπάλληλος εκεί, τόση πρεμούρα το έχει και θέλει να γλυτώσει τις προμήθειες του e-food ο εργοδότης του;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά Προφανώς επειδή είναι συνοικιακό το μαγαζί Δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά νομίζω ήταν στο e-food και βγήκανε Γιατί Δεν τους συμφέρει η προμήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...