Προς το περιεχόμενο

Nvme screw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα samsung 970 pro Nvme και δεν βρίσκω πουθενά τη βίδα στο κουτί στη mobo. Δεν είναι κουμπωμένη πάνω στη mobo επίσης.

Motherboard Asus Maximus Hero VIII.

Καμία ιδέα που μπορώ να αγοράσω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο έξω θα έπεφταν, αν ήταν κουμπωμένες οι βίδες στα slots NVME, από την αρχική συσκευασία; Άσε που και στο σακουλάκι έχουν μόνο μία, ανεξαρτήτως των πόσων nvme slots έχει η μητρική. Τσίπηδες...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πήρα στο eshop στο service, από εκεί είχα πάρει τη motherboard το 2015, και το δίσκο προχτές, και μου είπαν αύριο η μεθαύριο θα μου στείλουν τη βίδα στην Κέρκυρα. 

Ευτυχώς δηλαδή γιατί χτες έψαχνα για τη βίδα μέχρι τις 3 το πρωί. Δεν το περίμενα αλλά έως τώρα δεν με έχουν απογοητεύσει.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το χρόνο τους.

Επεξ/σία από spirosliv
Δημοσ.

Εγω δεν εχω καταλάβει αν τρολάρει ο TS. Μια βίδα απο ενα τυχαίο tower να έβγαζε, θα έκανε τη δουλειά του

Δημοσ.

Την βιδα πλεον την εχουν πανω στην μητρικη by default και επειδη ετυχε να βρεθω σε παρομοια περιπτωση προσφατα, οχι, δεν μπορεις να βαλεις μια βιδα απο ενα τυχαιο tower.
Technically μπορεις να βρεις μια πολυ μικρη και να βιδωσεις τον nvme αλλα επειδη συνηθως δεν εχουν υψος, θα κανει bend. Το λεω γιατι το εφαρμοσα μεχρι να βρω την M.2 βιδα που ειχα αφαιρεσει (ενας θεος ξερει γιατι το εκανα).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το standoff ειναι το ζητημα και οχι η βιδα απο πανω της που σταθεροποιεις την πλακετα του nvme, το οποιο ειναι το παρακατω: ( φαινομενικα μοιαζει με εκεινο της mobo αλλα ελα ομως που δεν χωραει)

71XkqmKLHcL._SL1500_.jpg

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα, θελει τη βαση για τη βιδα (που εχει και αυτη σπείρωμα) ή τη βιδα που συγκρατει την m2;

Επεξ/σία από Thulogur

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...