HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα έπειτα από καιρό είπα επιτέλους να βάλω ένα στικ ραμ ακόμα στον υπολογιστή και να πάω στα 8γβ ραμ. Μόλις το έκανα αυτό με έφαγε η μ@@@@ μου και πήγα στο Installed Programms και διέγραψα το Razer Surround επειδή δε το χρησιμοποιούσα πλέον και έκτοτε στο PlayBack Devices μου έχει μόνο το Monitor μου από HDMI (επειδή έχει λειτουργία τηλεόρασης) και έχω μόνο ήχο από την έξοδο του Monitor. Θέλω να μάθω αν γίνεται να το αλλάξω αυτό και να είναι πάλι πάνω στη μητρική γιατί ο ήχος είναι απαίσιος από το μόνιτορ που έχω συνδέσει τα ηχεία μου πάνω του :Ρ (Έχω κάνει φορμάτ μετά από τη βλακεία μου και πάλι μου βλέπει το Monitor) Επίσης δεν βλέπει ούτε το μικρόφωνο που έχω πάνω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός ευχαριστώ προκαταβολικά
ss13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δες εδώ https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware-winpc/i-accidentally-uninstalled-the-razer-surround/bff15488-2adf-47d7-85ec-66de406dccaf μια πιθανή λύση
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχώς φίλε δεν δούλεψε αυτό δοκίμασα και με της μητρικής τα drivers ήχου και με reinstall τα drivers από το geforce experience αλλά δεν είχε διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα