razorblade334 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα στην ομαδα. Εχω εναν υπολογιστη laptop asus GL753VD . με ι7 7700hq και gtx 1050 .μπηκα μια φορα στο sait tainiomania για να δω αν εχει βαλει μια ταινια που θελω να δω και διαπιστωσα πως η χρηση του cpu πηγε στο 90% σταθερα. βγηκα αμεσως μετα απο 2 λεπτα αλλα το script συνεχιζε να τρεχει και το αφαιρεσα με ccleaner και ετρεξα και το malwarebytes. το προβλημα ειναι πως ενω η χρηση του cpu ειναι σε κανονικα επιπεδα αντιμετωπιζω μικρα παγωματα οταν βλεπω βιντεο η κατα τη διαρκεια παιχνιδιων. Το latency αυτο προερχεται απο τον επεξεργαστη και πριν δε το κανε.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι 1ον αν υπαρχει τροπος να το φτιαξω και 2ον αν μπορω να διεκδικησω αποζημιωση απ το σαιτ που παρανομα πλουτιζει εις βαρος ολων μας και φουσκωνει το λογαριασμο ντης δεη μας . Τοσο αναισθητοι ηταν που δε μπορουσαν να ρυθμισουν το coinhive στο 50% εστω και το εβαλαν τερμα? Σκεφτομαι να τους κανω μηνυση. 1
panoc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, razorblade334 είπε tainiomania Mπηκες σε απολυτα legit site για na παρακολουθησεις μια ταινια με νομιμο τροπο και θες να παρεις και αποζημιωση... καλο.
ilos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Το ότι θα άνοιγε κάποιος θέμα στο cpu section για να παραπονεθεί πόσο aggresive είναι to bitcoin miner/malware που του εγκαταστάθηκε από κάποιο τορεντάδικο/στριμάδικο της κακιάς ώρας, πραγματικά με ξεπερνά. Εκτός αν είναι βέβαια troller/flame bait. 1
razorblade334 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο σαιτ μπηκα για να δω αν εχει βγει μια ταινια που περιμενω.δε μπηκα να παρακολουθησω τιποτα ουτε και θα μπορουσα να γνωριζα απο πριν ποιο σαιτ και ποιο οχι καταπατα νομους και κλεβει τους επισκεπτες του. ανθρωπος ειμαι οχι antivirus. αν κανεις μια αναζητηση για μια ταινια στο βγαζει στα αποτελεσματα. δεν εχω εγκατεστημενη βαση δεδομενων στο κεφαλι μου οπως εσεις οι εξυπνοι. γιατι εξυπναδες λετε τιποτε παραπανω.κι αν τους κλασωβ μια μαντρα θα το δουμε καθως εχω και χρονο ν ασχοληθω και δικηγορο και να δω ο εισαγγελεας τι γνωμη θα εχει τη στιγμη που καταπατουν 10 νομους την ημερα. ξεχασατε νομιζω πως οι συντελεστες του γαματο ειναι φυλακη και τους τρεσσαρουν ξερετε τι... 39 λεπτά πριν, ilos είπε Το ότι θα άνοιγε κάποιος θέμα στο cpu section για να παραπονεθεί πόσο aggresive είναι to bitcoin miner/malware που του εγκαταστάθηκε από κάποιο τορεντάδικο/στριμάδικο της κακιάς ώρας, πραγματικά με ξεπερνά. Εκτός αν είναι βέβαια troller/flame bait. το malware το εβγαλα το θεμα ειναι οτι εχει αφησει προβλημα στη cpu.και μη ζοριζεσαι γιατι ολα σε ξεπερνουν εσενα και την υψηλου επιπεδου καταρτιση κι αισθητικη σου... 1 ώρα πριν, narta είπε Θα τους κλασεις μια μαντρα. το ιδιο θα σκεφτονται απ τον κορδαλλο αυτη τη στιγμη και οι συντελεστες του gamato παρεα με εναν χοντρο κοιλαρα με τατουαζ φυλακης... δε ξαναγραφω τιποτα εδω μεσα. ολοι παριστανετε τον εξυπνο και καμαρωνετε σα το γυφτικο σκεπαρνι βοηθεια αν θα δωσετε θα ειναι μετα απο ειρωνια και με το σταγονομετρο και αντικατροπτιζετε πληρως την ελληνικη κοινωνια που αγναντευει τις υπολοιπες με δεικτη νοημοσυνης ιδιο με της νιγηριας στη θεση 97 της παγκοσμιας καταταξης! ευγε! Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από razorblade334 1
panoc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, razorblade334 είπε το malware το εβγαλα το θεμα ειναι οτι εχει αφησει προβλημα στη cpu Δε γινεται, κατι τρεχει και σου προκαλει cpu usage, ο επεξεργαστης απο μονος τους δε εχει τετοια συμπεριφορα, hardware ειναι και χρειαζεται software για να κανει οτιδηποτε. 1 1
ilos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε πάλι... 4 ώρες πριν, razorblade334 είπε .μπηκα μια φορα στο sait tainiomania για να δω αν εχει βαλει μια ταινια που θελω να δω Πρώτον καταπατάς τους όρους χρήσης αναφέροντας το όνομα/διεύθυνση πειρατικού site στο forum. 2 ώρες πριν, razorblade334 είπε Στο σαιτ μπηκα για να δω αν εχει βγει μια ταινια που περιμενω.δε μπηκα να παρακολουθησω τιποτα ουτε και θα μπορουσα να γνωριζα απο πριν ποιο σαιτ και ποιο οχι καταπατα νομους και κλεβει τους επισκεπτες του. ανθρωπος ειμαι οχι antivirus. αν κανεις μια αναζητηση για μια ταινια στο βγαζει στα αποτελεσματα. δεν εχω εγκατεστημενη βαση δεδομενων στο κεφαλι μου οπως εσεις οι εξυπνοι. γιατι εξυπναδες λετε τιποτε παραπανω.κι αν τους κλασωβ μια μαντρα θα το δουμε καθως εχω και χρονο ν ασχοληθω και δικηγορο και να δω ο εισαγγελεας τι γνωμη θα εχει τη στιγμη που καταπατουν 10 νομους την ημερα. ξεχασατε νομιζω πως οι συντελεστες του γαματο ειναι φυλακη και τους τρεσσαρουν ξερετε τι... το malware το εβγαλα το θεμα ειναι οτι εχει αφησει προβλημα στη cpu.και μη ζοριζεσαι γιατι ολα σε ξεπερνουν εσενα και την υψηλου επιπεδου καταρτιση κι αισθητικη σου... το ιδιο θα σκεφτονται απ τον κορδαλλο αυτη τη στιγμη και οι συντελεστες του gamato παρεα με εναν χοντρο κοιλαρα με τατουαζ φυλακης... δε ξαναγραφω τιποτα εδω μεσα. ολοι παριστανετε τον εξυπνο και καμαρωνετε σα το γυφτικο σκεπαρνι βοηθεια αν θα δωσετε θα ειναι μετα απο ειρωνια και με το σταγονομετρο και αντικατροπτιζετε πληρως την ελληνικη κοινωνια που αγναντευει τις υπολοιπες με δεικτη νοημοσυνης ιδιο με της νιγηριας στη θεση 97 της παγκοσμιας καταταξης! ευγε! Δεύτερον ακόμα και αν πάρουμε τα γραφόμενά σου στα σοβαρά (γιατί κανείς δεν αποκλείει εντελώς το γεγονός ότι μπορεί απλά να τρολάρεις με τέτοιου είδους ποστ), είσαι μάλλον και πάλι offtopic/ σε λάθος section και θα έπρεπε να το ποστάρεις είτε στα windows ή στο software section γιατί έχεις ακόμα υπολείμματα από malware/rootkits και σε αυτό οφείλονται τα "freezαρίσματά" σου. Όπως και να έχει οι περισσότεροι θα σου πρότειναν να κάνεις clean install των windows από την αρχή για να είσαι σίγουρος. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχεις κολλήσει rootkit που να είναι resident σε uefi/firmware ή boot sectors αλλά όχι απίθανο. Τρίτον δε σε ειρωνεύτηκε κανένας προσωπικά ή πέταξε "εξυπνάδες". Αν αυτό που σου έγραψε ο narta σε ενόχλησε, είναι απλά αντίδραση στις γραφικότητες και τις κούφιες απειλές που εξαπολύεις καθισμένος από το πληκτρολόγιο.Τώρα αν σου φταίει γενικά η κοινωνία, τα μνημόνια και ο ανάδρομος Ερμής θα σου πρότεινα αν μπορείς να ζήσεις κάποια χρόνια στο εξωτερικό που φαντάζεσαι ότι όλα είναι ρόδινα. 1
dimtsef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, razorblade334 είπε δε ξαναγραφω τιποτα εδω μεσα. ολοι παριστανετε τον εξυπνο και καμαρωνετε σα το γυφτικο σκεπαρνι βοηθεια αν θα δωσετε θα ειναι μετα απο ειρωνια και με το σταγονομετρο και αντικατροπτιζετε πληρως την ελληνικη κοινωνια που αγναντευει τις υπολοιπες με δεικτη νοημοσυνης ιδιο με της νιγηριας στη θεση 97 της παγκοσμιας καταταξης! ευγε!
aOUaS88 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, razorblade334 είπε 2ον αν μπορω να διεκδικησω αποζημιωση απ το σαιτ που παρανομα πλουτιζει εις βαρος ολων μας και φουσκωνει το λογαριασμο ντης δεη μας . Τοσο αναισθητοι ηταν που δε μπορουσαν να ρυθμισουν το coinhive στο 50% εστω και το εβαλαν τερμα? Σκεφτομαι να τους κανω μηνυση. Εγω αυτα θα εκανα στη θεση σου, θα επερνα κ κανα δυο εκατομμυρια ευρο κ θα εφευγα για κανα Μιαμι η Ιβιζα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα