esertas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μου ήρθε sms από Κώτσο: -25% ΣE OΛA TA AYΘENTIKA MEΛANIA & TONER. ΠPOΛABE NA ΣTOKAPEIΣ! BPEΣ TO MEΛANI ΣOY EYKOΛA KAI ΓPHΓOPA EΔΩ https://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=48042 IΣXYEI ΩΣ 17/10. Πήγα και πήρα ήδη 652 hp που ήθελα. 5 1
kronos73 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλές τιμές, ειδικά αν σε βολεύει ο Κωτσόβολος και γλυτώνεις μεταφορικά. Για την ιστορία βέβαια το hp 652 black (που χρησιμοποιώ και εγώ) έχει ίδια τιμή στο πλαίσιο με παραλαβή από το κατάστημα ενώ το έγχρωμο είναι 50 λεπτά ακριβότερο.
esertas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Προσοχή στις ημερομηνίες λήξης Αυτά που πήρα λήγουν τον Ιούλιο του 2020.
Πέτρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μου βγάζει μη διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα...μεταφορικά θέλει κοντά 4€, αλλά συνολικό ποσό μου βγάζει την τιμή του μελανιού σκέτη. Go figure... Θα περάσω από εκεί, κι αν το έχουν έχει καλώς (στο δρόμο μου είναι).
podarilos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, kronos73 είπε Καλές τιμές, ειδικά αν σε βολεύει ο Κωτσόβολος και γλυτώνεις μεταφορικά. Για την ιστορία βέβαια το hp 652 black (που χρησιμοποιώ και εγώ) έχει ίδια τιμή στο πλαίσιο με παραλαβή από το κατάστημα ενώ το έγχρωμο είναι 50 λεπτά ακριβότερο. Ο ίδιο με το τονερ που χρησημοποιω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα