Hetfield Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, jackess said: Και το δικό μου SE προσπαθούσε να διαφωνήσει αλλά δε τα καταφερνε. Και αν δεν με απατάει η μνήμη μου τα ίδια και χειρότερα ήταν η 10. Εδώ έκανε respring αν έκανες scroll πολύ γρήγορα τα widgets. Και είχα και jailbroken 8ρα με δεκάδες Cydia tweaks και δεν έκανε ΚΙΧ. Edit: και για να προσθέσω, το τηλέφωνο σαν τηλέφωνο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Και στις καλές του η μπαταρία ήταν αρκετά καλή (για τη χωρητικότητα της πάντα). Το πρόβλημα ερχόταν update μετά από update που το ένα έφερνε προβληματα, το επόμενο τα έλυνε και το επόμενο τα ξαναφέρνει. Αυτό που δεν ξέρω αν ήταν πρόβλημα του se ή iOS είναι το battery drain στο youtube. Δεν έβγαζε πάνω από 2 ώρες sot. Ηταν κύριος λόγος που το εδωαα. Με προηγούμενα iPhone δεν είχα τέτοιο θέμα (ούτε με 7πλας). Jailbreak.... και μετα πως θες να μιλησουμε σοβαρα; Ποιος σου ειπε οτι τα tweaks απο το Cydia ειναι αποδοτικα και bug free; Δεν θιγω καν το θεμα της ασφαλειας. Αν θες να κανεις ταρζανιες και tweaks στο κινητο σου κανε μας τη χαρη και πανε σε Android - μην μας ζαλιζεις αλλο. Το iOS εχει εντελως διαφορετικη φιλοσοφια και δεν ειναι για σενα. Μια χαρα εκανα δουλεια σε 5s με exchange server σε 10.000 mails, Netflix, Apple music κι οτι αλλο μου κατεβαινε στο μυαλο. 3 hours ago, margaritagr said: Ποιος σου είπε ότι σέρνεται το 5s Με το 11; Όχι γιατί σπίτι έχουμε 2 τέτοια και μόνο να σέρνεται δε βλέπω. Ετσι του ειπαν να λεει βασικα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Hetfield 3
panosk0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ολοι εδω μεσα γιατροι της οικονομιας, γιατροι της παραγωγης, γιατροι του ιντερνετ, γιατροι της λογικης.... κανενας γιατρος της πεινας υπαρχει???
atheatos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Επι της ευκαιρίας, όσοι κατεβάζουν τώρα την public beta της 12.1 καλό είναι να έχουν υπομονή....
jackess Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν νομίζεις πως στη γραμμή παραγωγής, ανθρώπινα χέρια πιάνουν όλες τις συσκευές και παίζουν μαζί τους (πόσο μάλλον δοκιμάζοντας σε αυτές αν φορτίζουν βάζοντας το καλώδιο ενώ είναι κλειδωμένες...), μάλλον κάπου ψάχνεις λάθος! 3 λεπτά πριν, Hetfield είπε Ψαξτο κι εσυ λιγο καλυτερα. Μιλαω καθαρα εκ πειρας μιας και ασχολουμαι με γραμμες παραγωγης και business processes Πάλι καλά που μου το είπατε, θα κάνω αίτηση στον manager στο εργοστάσιο που δουλεύω να απολυθεί το προσωπικό που κάνει quality control μιας και οι μηχανές είναι αρκετές από μόνες τους να κρίνουν αν το προϊόν είναι καλό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, jackess said: Πάλι καλά που μου το είπατε, θα κάνω αίτηση στον manager στο εργοστάσιο που δουλεύω να απολυθεί το προσωπικό που κάνει quality control μιας και οι μηχανές είναι αρκετές από μόνες τους να κρίνουν αν το προϊόν είναι καλό. Και πως ακριβώς σχετίζεται το εργοστάσιο στο οποίο εργάζεσαι με τη γραμμή παραγωγής στη Foxconn???
Hetfield Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, jackess said: Πάλι καλά που μου το είπατε, θα κάνω αίτηση στον manager στο εργοστάσιο που δουλεύω να απολυθεί το προσωπικό που κάνει quality control μιας και οι μηχανές είναι αρκετές από μόνες τους να κρίνουν αν το προϊόν είναι καλό. Και τι iso standards εφαρμοζονται στο εργοστασιο που δουλευεις αν επιτρεπεται; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Hetfield
jackess Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Hetfield είπε Jailbreak.... και μετα πως θες να μιλησουμε σοβαρα; Ποιος σου ειπε οτι τα tweaks απο το Cydia ειναι αποδοτικα και bug free; Δεν θιγω καν το θεμα της ασφαλειας. Αν θες να κανεις ταρζανιες και tweaks στο κινητο σου κανε μας τη χαρη και πανε σε Android - μην μας ζαλιζεις αλλο. Το iOS εχει εντελως διαφορετικη φιλοσοφια και δεν ειναι για σενα. Μια χαρα εκανα δουλεια σε 5s με exchange server σε 10.000 mails, Netflix, Apple music κι οτι αλλο μου κατεβαινε στο μυαλο. Ετσι του ειπαν να λεει βασικα Θα μάθετε πρώτα να διαβάζετε ότι σας γράφουν και μετά θα σας πάρουμε σοβαρά. Πρώτα θα κατανοήσεις ότι πως ένα iOS 8 με 10δες tweaks ήταν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ και πως stock ios10/11 έβγαζαν παναγιες(όπως έγραψα αλλά διάβασες λάθος), όχι μόνο σε εμένα αλλά σε πάρα πολύ κόσμο σε ελληνικά και ξένα φόρουμ/γκρουπ τότε θα τα ξαναπούμε. Το τι είναι για εμένα άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Δε θα μου πεις εσύ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, jackess said: Το τι είναι για εμένα άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Δε θα μου πεις εσύ. Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!
Hetfield Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, jackess said: Θα μάθετε πρώτα να διαβάζετε ότι σας γράφουν και μετά θα σας πάρουμε σοβαρά. Πρώτα θα κατανοήσεις ότι πως ένα iOS 8 με 10δες tweaks ήταν ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ και πως stock ios10/11 έβγαζαν παναγιες(όπως έγραψα αλλά διάβασες λάθος), όχι μόνο σε εμένα αλλά σε πάρα πολύ κόσμο σε ελληνικά και ξένα φόρουμ/γκρουπ τότε θα τα ξαναπούμε. Το τι είναι για εμένα άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Δε θα μου πεις εσύ. Επισης μαθετε να μιλατε και να κανετε σοβαρη κουβεντα. Μας λες οτι το ios 11 σερνεται, αλλα ουτε μας λες αν εκανες clean install, αν καθαρισες το jailbreak (και πως) κοκ. 9 στις 10 αν κανεις clean install το iOS 11 θα εχεις αψογη συσκευη - δεν σου λεω οτι θα ειναι bug free, (στο iOS ειδαμε αρκετα bugs) αλλα σιγουρα δεν σερνοταν οπως λες. Ειχα κανει κι εγω jailbreak σε ενα ipad 2 οταν σταματησε να παιρνει updates και για να κανω clean install και να το καθαρισω εντελως μου βγηκε η πιστη. ΑΝ το καθαρισα εντελως (καθως δεν ειμαι και πολυ σιγουρος). 2
CyanBlue Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, Arkin είπε Να σας πω την αληθεια αν σκεφτουμε ποσοι πετανε χρηματα σε τσιγαρα/ποτα/καζινα πραγματα τα οποια οντως δεν προσφερουν τιποτα απολυτως αντιθετως σε καταστρεφουν δεν θα μας φανουν καθολου πολλα τα 1500 για ενα κινητο το οποιο το δουλευουμε 4 5 ωρες τη μερα και μπορει να μας βγαλει 4 5 χρονια. Απλα σκεφτειτε το. Μιλαμε για την τελευταια λεξη της τεχνολογιας. Και επειδη εχω δει ατομα να δινουν 1000αρικο στα μπουζουκια σε μια βραδια οπως και καγκουρες να κανουν 600 αλογα το αμαξι τους του 1995 απλα επειδη ειναι καγκουρες θα σας πω οτι πολυ ασχοληθηκαμε με την apple. Κραξτε ολους τους παραπανω που ανεφερα και μην ασχολειστε με την apple μεχρι και εγω βαρεθηκα μιας και δεν βγαζει και πουθενα. Ξέχασες τα ναρκωτικά και την πορνεία...
what_if Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, EuphangeL είπε Ρε socially awkward androidάκηδες, θα ηρεμήσετε ποτέ; Το κλουβί με τις τρελές είστε. Δώστε εκεί τα ευρώ σας στις κινεζιές σας που τρέχουν Android και μην ασχολείστε με iPhone και iOS Τελευταία σημερινή ανακάλυψη για το πόσο αστείο είναι το Android: Βασισμένο σε βιασμένο kernel Linux, δεν υποστηρίζει ECN bit.. Υ.Γ. Εργάζομαι σε μεγάλο τηλεπικοινωνιακό πάροχο και το team μου έχει αναλάβει project για επικοίμενη χρήση RFC3168 στο backbone παντως παιρνουν τηλεφωνο κ πιανουν wifi αν με αντιλαμβανεσαι
jackess Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Hetfield είπε Επισης μαθετε να μιλατε και να κανετε σοβαρη κουβεντα. Μας λες οτι το ios 11 σερνεται, αλλα ουτε μας λες αν εκανες clean install, αν καθαρισες το jailbreak (και πως) κοκ. 9 στις 10 αν κανεις clean install το iOS 11 θα εχεις αψογη συσκευη - δεν σου λεω οτι θα ειναι bug free, (στο iOS ειδαμε αρκετα bugs) αλλα σιγουρα δεν σερνοταν οπως λες. Ειχα κανει κι εγω jailbreak σε ενα ipad 2 οταν σταματησε να παιρνει updates και για να κανω clean install και να το καθαρισω εντελως μου βγηκε η πιστη. ΑΝ το καθαρισα εντελως (καθως δεν ειμαι και πολυ σιγουρος). Εγώ δεν είμαι στη παραγωγή/αποθήκη. Την απλή κλασική τυποποίηση 9000. Να θυμίσω πως με το iPhone 5 ή 5s οι εργαζόμενοι του quality control στη foxconn το έριξαν σε απεργίες (και αυτοκτονίες, αλλά εντάξει foxconn είναι) επειδή έγινε πολύ πιο αυστηρός ο έλεγχος τους. Ένας καλός λόγος γιατί ήταν τα καλύτερα iphone, χωρίς σοβαρά προβλήματα. Κατά τα άλλα με έβαλες σε σκέψεις και θα ρωτήσω αν υπάρχει πιστοποιημένη μέθοδος για τον ποιοτικό έλεγχο εδώ (χαρτί). Κατά τα άλλα ποτέ δεν ανέφερα jb + iOS 10/11 όπως και ποτέ δεν έκανα. Τελευταία μου ήταν η 8. Clean install έκανα ή 3 ή 4 φορές και μάλιστα τη πρώτη μόνο και μόνο λόγο του πληκτρολογίου emoji στο messenger όπου κάλυπτε το κείμενο που έγραψες. Ελπίζω να έχει διορθωθεί (λογικά λόγο μικρής οθόνης ήταν το bug). Τα προβλήματα ήταν καθαρά λόγο ios όπως ανέφερα και στα πρωτα μου ποστ. Ούτε jailbreak ούτε συσκευής. Αν και όπως το σκέφτομαι τώρα παίζει να τη κρατούσα λάθος 🤭 Όσο για το "σερνόταν" να ξεκαθαρίσω την άποψη μου. Δεν ήταν αργό στη πλοήγηση, αλλά αν είχες δύο τρεις σοβαρές εφαρμογές ανοικτές τότε υπερθερμαινοταν με συνέπεια το throttle και το lag. Κυριολεκτικά θυμάμαι ένα συγκεκριμένο έγγραφο από drive δε μπορούσε να το ανοίξει. Θερμενοταν και φριζαρε τόσο που έκλεινε μόνο του. Αλλα τηλ το άνοιγαν κανονικά όπως και με ios9 άνοιγε αν θυμάμαι καλά αλλά δε παίρνω κ όρκο (Snap 835 το ανοίγει στιγμιαία). Bug free δεν είναι καμιά συσκευή, συμφωνώ. Αλλά αυτες οι δύο εκδόσεις είχαν απίστευτα πολλά και φαίνεται πως το κατάλαβε και η apple με το 12.
LionRulesGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου ή με αυτά που της κάνεις. (Άκου Jailbreak... 😂) CheOnWeb το JailBreak ειναι για τους λιγους και τους εκλεκτους ... Αν το παιδακι νομιζει οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει να κανει ενα Jailbreak ΧΩΡΙΣ Side Effects τοτε ειναι αξιος της μοιρας του ! ΛΟΛ !
CheOnWeb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, LionRulesGR said: CheOnWeb το JailBreak ειναι για τους λιγους και τους εκλεκτους ... Αν το παιδακι νομιζει οτι ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει να κανει ενα Jailbreak ΧΩΡΙΣ Side Effects τοτε ειναι αξιος της μοιρας του ! ΛΟΛ ! Το JB είναι για όσους έχουν όρεξη και χρόνο να παίζουν. Προσωπικά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. 🙂 1
LionRulesGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το JB είναι για όσους έχουν όρεξη και χρόνο να παίζουν. Προσωπικά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. 🙂 Αν εισαι σε θεση να αξιοποιησεις πληρως ενα JB τοτε απο παιχνιδι γινεται εργαλειο δουλειας... Οσοι καταλαβαν καταλαβαν ... Τωρα οσο για το οτι εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις... ΣΙΓΟΥΡΑ. Ολοι μας... Για τους "Ψαγμένους" που ειχαν τα @@ να μεινουν σε iOS 10 ριξτε μια ματια στο Meridian ! Φιλια παιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα