Hetfield Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, jackess said: Ένα 32ρι 5s στην Ελλάδα είχε τιμή εκκίνησης τα 860 ευρώ. Δηλαδή 900 ευρώ περίπου σε σημερινά λεφτά. Ακόμα παίρνει updates με μειωμένη λειτουργικότητα μεν. Και μάλιστα το iOS 12 είναι ένα καλό update. Με το 11ρι σερνόταν. Βέβαια τότε τα άξιζε και με το παραπάνω με τον τότε ανταγωνισμό αλλά εν έτη 2018 είναι για γέλια, οπότε σταματα να κάνεις τον κινεζο Πως τα 860€ γινανε 900€ μεσα σε μια 5ετια κρισης και αποπληθωρισμου; Τελικα οντως μερικοι κανετε τον κινεζο. ΥΓ: Η τιμη εκκινησης δεν ηταν 860€. Ψαξτο καλυτερα 3
D.Luffy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, georgepppo είπε όταν σου κόβει τα ακουστικά και πρέπει να δώσεις δεν ξέρω και γω πόσα για τα δικά της, αντίστοιχα για τον φορτιστή , κάνουν και τόσα λεφτά τα κινητά της και πάλι αδικιολόγιτα , εφαρμόζει τόσε τακτικές αρμέγματος ε εσύ είσαι ο αφελής που τα ακούς και βερεσέ και κάθεσαι και την πληρώνεις και όλοι οι άλλου που τόσα χρόνια ένα μποικοτάζ δεν της κάνανε στις πωλήσεις για κανα εξάμηνο να ρίξει τις τιμές λίγο και κάθεστε και την ενισχύετε, η κάθε άλλη εταιρεία που θα το κάνει αυτό θα πάει στον απόπατο της αγοράς για αυτό και δεν ζητάνε τρελά ποσά για τις συσκευές τους. Καλό είναι να μη γράφεις ανακρίβειες μόνο και μόνο για να δώσεις έμφαση σε αυτό που θες να πεις. Και ακουστικά δίνει με την συσκευή και φορτιστή. Αυτό που δεν δίνει είναι ο ταχυφορτιστής. Επίσης το συμπέρασμα ότι πρέπει να αγοράσεις δικά της ακουστικά δεν ξέρω από που το έβγαλες, αλλά είναι πέρα για πέρα παραπληροφόρηση. Ίσως να εννοείς το headphone jack dongle το οποίο όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που προσπαθείς να περάσεις... Άλλο να πρέπει να αγοράσεις dongle και άλλο τα δικά της ακουστικά. Προσωπικά ούτε μποικοτάζ κάνω σε εταιρίες, ούτε αγοράζω κάτι για να στηρίξω ή να ενισχύσω κάποιον. Δεν είναι εκλογές. Απλή αγορά προιόντος είναι. Εάν κάτι μου κάνει τη δουλειά μου, μου αρέσει και μπορώ να το αγοράσω, θα το κάνω. Τα ιδεολογικά τα αφήνω σε άλλους. Αν κρίνω ότι το επόμενο iPhone δεν πληρεί τις προυποθέσεις μου και δεν μου αρέσει, δεν το αγοράζω και ας το ρίξει η Apple και στα 100 ευρώ με δώρο ασύρματα ακουστικά, ταχυφορτιστή, μηχανή ξυρίσματος και μηχανή espresso. Τώρα αν εσύ αντίστοιχα κάνεις αγορές με πρώτο γνώμονα το να ενισχύσεις ή να ρίξεις πολυεθνικές, πάω πάσο. Καλή τύχη και σου εύχομαι να πέσει η τιμή του iPhone και να δίνουν ταχυφορτιστή. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από D.Luffy 6 1
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jackess είπε Ένα 32ρι 5s στην Ελλάδα είχε τιμή εκκίνησης τα 860 ευρώ. Δηλαδή 900 ευρώ περίπου σε σημερινά λεφτά. Ακόμα παίρνει updates με μειωμένη λειτουργικότητα μεν. Και μάλιστα το iOS 12 είναι ένα καλό update. Με το 11ρι σερνόταν. Βέβαια τότε τα άξιζε και με το παραπάνω με τον τότε ανταγωνισμό αλλά εν έτη 2018 είναι για γέλια, οπότε σταματα να κάνεις τον κινεζο Ποιος σου είπε ότι σέρνεται το 5s Με το 11; Όχι γιατί σπίτι έχουμε 2 τέτοια και μόνο να σέρνεται δε βλέπω. Επίσης ποια γελια; έδωσε κάποιος πολλά λεφτά για κινητό πριν χρόνια και το κρατάει γιατί τον καλύπτει ακόμα. Δεν κολλάει, έχει μια αξιοπρεπή πίσω κάμερα και είναι σε μικρό μέγεθος. Κι εγώ android Έχω αλλά τόσο smooth λειτουργίες μετά από τόσα χρόνια έχει αποκλειστικά το iOS. Σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Και βέβαια δεν ήταν 860€. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από margaritagr 3 1
papp0us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, margaritagr είπε Και βέβαια δεν ήταν 860€ iPhone 5S 16GB τιμή 739 ευρώ • iPhone 5S 32GB τιμή 859 ευρώ Ε τόσο ήτανε 32αρι ειπε το παιδί Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από papp0us
Tsakalos! Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Προεκυψε ενα προβλημα , το οποιο λυθηκε τσακ μπαμ μεσω software.... Μπραβο στην apple αλλα και μπραβο σε οποιαδηποτε εταιρια σεβεται τους πελατες της και λυνει τα οποια προβληματα μπαμ μπαμ. 2
dimpa16 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, billdanos είπε Οοοοολα αυτά επειδή διαφωνείς που κάποιος θα δώσει 1000+ ευρώ για να πάρει ένα smartphone? Άρα ανεκδιήγητοι και όσοι πετάνε λεφτά για τσιγάρα, για στοίχημα, για επώνυμα ρούχα, για εισιτήρια διαρκείας, για καλό φαγητό, κλπ κλπ κλπ? Για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων; Επηρεάζουν σε κάτι τη ζωή μας; Δεν ζητάει κανείς το σεβασμό κανενός για τέτοια άσχετα θέματα. Δεν είναι ντροπή να γράψεις το σωστό ποσό (ή μήπως είναι;). Έγραψες που έγραψες το νουμεράκι. Δίπλα από το 1 υπάρχει άλλο νούμερο. Γράψ`το σωστά να το βλέπουμε. Μην το κάνεις μαρκετίστικα - μόνο 99.99, μόνο 999,99, μόνο 9999,99, μόνο 1001 ...
spectaculator Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Είναι αναμενόμενο όταν πουλάς πανάκριβα μπιχλιμπίδια να παρέχεις και ανάλογη υποστήριξη. Απαράδεκτό όμως τ' ότι οι χρήστες (θύματα πλέον) πρέπει να περιμένουν για λύση σε προβλήματα τόσο ακριβών συσκευών. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 26 minutes ago, dimpa16 said: Δεν είναι ντροπή να γράψεις το σωστό ποσό (ή μήπως είναι;). Έγραψες που έγραψες το νουμεράκι. Δίπλα από το 1 υπάρχει άλλο νούμερο. Γράψ`το σωστά να το βλέπουμε. Μην το κάνεις μαρκετίστικα - μόνο 99.99, μόνο 999,99, μόνο 9999,99, μόνο 1001 ... Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείς πως δεν κατάλαβες τι έγραψα! 1
jackess Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Ποιος σου είπε ότι σέρνεται το 5s Με το 11; Όχι γιατί σπίτι έχουμε 2 τέτοια και μόνο να σέρνεται δε βλέπω. Επίσης ποια γελια; έδωσε κάποιος πολλά λεφτά για κινητό πριν χρόνια και το κρατάει γιατί τον καλύπτει ακόμα. Δεν κολλάει, έχει μια αξιοπρεπή πίσω κάμερα και είναι σε μικρό μέγεθος. Κι εγώ android Έχω αλλά τόσο smooth λειτουργίες μετά από τόσα χρόνια έχει αποκλειστικά το iOS. Σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Και βέβαια δεν ήταν 860€. Το 11ρι έκανε μέχρι και Α9 να λαγκαρει. Ήταν το ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ update από μεριάς μηλου. Για τηλέφωνο και καμιά φωτογραφιούλα καλό είναι. Μέχρι εκεί. Όποιος λέει ότι εν έτη 2018 κάνει τα πάντα με ένα 5S (ή οποιοδήποτε αντίστοιχο ανδροιδές της εποχής) απροβληματισταατα, είτε δεν κάνει τίποτα παραπάνω από κλήσεις είτε δεν έχει πιάσει σοβαρο τηλέφωνο στα χέρια του - ανεξαρτήτως μάρκας. Μη μιλήσω για τα θέματα μπαταρίας καλύτερα. Ήταν κακή χρονιά για τις περισσότερες συσκευές της Apple. Μπράβο της και πολύ γρήγορα τέθηκε επί του θέματος του προβλήματος φόρτισης αλλά συσκευές που αγγίζουν το 1μιση χιλιάρικο ΔΕΝ πρέπει να έρχονται με τέτοια προβλήματα εξ αρχής.
CheOnWeb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, jackess said: Το 11ρι έκανε μέχρι και Α9 να λαγκαρει. Ήταν το ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ update από μεριάς μηλου. Το SE μου διαφωνεί! 🙂 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από CheOnWeb 3 1
jackess Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το SE μου διαφωνεί! 🙂 Και το δικό μου SE προσπαθούσε να διαφωνήσει αλλά δε τα καταφερνε. Και αν δεν με απατάει η μνήμη μου τα ίδια και χειρότερα ήταν η 10. Εδώ έκανε respring αν έκανες scroll πολύ γρήγορα τα widgets. Και είχα και jailbroken 8ρα με δεκάδες Cydia tweaks και δεν έκανε ΚΙΧ. Edit: και για να προσθέσω, το τηλέφωνο σαν τηλέφωνο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Και στις καλές του η μπαταρία ήταν αρκετά καλή (για τη χωρητικότητα της πάντα). Το πρόβλημα ερχόταν update μετά από update που το ένα έφερνε προβληματα, το επόμενο τα έλυνε και το επόμενο τα ξαναφέρνει. Αυτό που δεν ξέρω αν ήταν πρόβλημα του se ή iOS είναι το battery drain στο youtube. Δεν έβγαζε πάνω από 2 ώρες sot. Ηταν κύριος λόγος που το εδωαα. Με προηγούμενα iPhone δεν είχα τέτοιο θέμα (ούτε με 7πλας). Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από jackess
CheOnWeb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, jackess said: Και αν δεν με απατάει η μνήμη μου τα ίδια και χειρότερα ήταν η 10. Κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου ή με αυτά που της κάνεις. (Άκου Jailbreak... 😂) 1
NorgeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο να το φτιάξει κάτι που φάνηκε με την αμεσότητα. Αλλά οταν πουλάς τηλέφωνο 1800 ευρώ θα πρέπει να το δώσεις τουλάχιστον σε 2 εργαζομένους σου να το έχουν για καθημερινό τηλέφωνο και να σου πουν εντυπώσεις, για να μη ξεφτιλίζεσαι με τέτοιου είδος χαζά προβλήματα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, NorgeMan said: Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο να το φτιάξει κάτι που φάνηκε με την αμεσότητα. Αλλά οταν πουλάς τηλέφωνο 1800 ευρώ θα πρέπει να το δώσεις τουλάχιστον σε 2 εργαζομένους σου να το έχουν για καθημερινό τηλέφωνο και να σου πουν εντυπώσεις, για να μη ξεφτιλίζεσαι με τέτοιου είδος χαζά προβλήματα. Υπάρχουν και προβλήματα που δεν εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές οπότε και είναι πιο δύσκολο να τα εντοπίσεις στον αρχικό διαγνωστικό έλεγχο που κάνεις κατά την παραγωγή. 2 1
jackess Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου ή με αυτά που της κάνεις. (Άκου Jailbreak... 😂) Μια χαρά ήταν όλες μου οι συσκευές. Αψεγάδιαστες. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε βαρύ multitasking όπως και οι μπαταρίες τους είναι μικρές για τέτοια χρήση. Συν ότι κόβει πολλά φτερά το iOS ακόμα και σήμερα. Μου λείπουν κάποια πράγματα αλλά το Android έχει ωριμάσει καλά για να με κρατήσει προς το παρόν. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ντειλι Χ και πάνω αλλά δεν μυρίζω διάφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα